![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Если есть желающие помочь, пишите в личку.
Помощь может быть в любом виде: ссылки на тесты, графики и любая полезная информация по теме.
Тысты.
Свежий тест (tom's hardware)
Тестирование 11-ти термопаст by Hum
Адекватно, якщо є пінцет і перед використанням закинути в холодильник)Crossbow: ↑ 28.04.2024 21:41 (РТМ7950 - дуже геморойно наноситься)
Новая паста появилась DOW TC-5550 - термопаста специально для голых кристаллов CPU\GPU (bare die), вышла в 2023 году, устойчива к выкачке, можно использовать вместо фазового перехода и теплопроводящих прокладокluckygamerks: ↑ 28.04.2024 21:31 Дуже дякую, так багато порад, що не знаю з что і вибрати.
Минулого року вирішив цей гелід нарешті спробувати. Більше не буду. Десь за 10 місяців проц з нею став гарячіше на 5-6 градусів. Кімнатна температура та рідина у контурі приведена до однакової на замірах. Може мені якась ліва попалась, не знаю, але більше не має бажання. До цього користувався термалрайт, яку зняли з виробництва, то такого не було і через рік все було рівно.luckygamerks: ↑ 29.04.2024 13:38 А що відносно термопасти Gelid GC-Extreme 3.5г (TC-GC-03-A). Чув за неї не раз на форумі, як вона у порівняні із запропонованими вище?