Буду вдячний, якщо роз’ясните всі алюзії та метафори для тих, хто не грає в Honkai Impact 3rd.
Я все читав, а репліки Ахерон прослуховував по кілька разів. Я навіть після завершення діалогу знову підхожу до персонажа, бо у кожного з них ще є репліка, якої не було в діалозі.
Відсилки до Honkai Impact 3rd це звісно круто, але це фансервіс виключно для фанатів Honkai Impact 3rd. Де фансервіс для гравців Honkai Star Rail? Чому нам показують купу затравок, а потім це ні в що не виливається? Та ж сама Тіньюнь. Коли вони покажуть, що з нею трапилося? Чи її історія вже закінчилася? Якщо її дійсно вбили ще й таким чином, то це саме тупе, що можна було зробити. Про більшість таких затравок я вже й забув. Коли вони збираються все це реалізовувати, якщо сюжету виходить раз в півтора місяці і левову частку якого забирають персонажі, які будуть на банері, адже це їх треба продавати.
Відсилки до Гаррісона не уловив, бо я його читав дуже давно, років так 20 назад і, по-моєму, тільки серію про Едем. Про Сталевого Щура нічого не пам’ятаю. А в Китаї що, всі читали Гаррі Гаррісона?
Поясніть для казуала, в чому полягає концепція Авантюрина? Його головне завдання було пронести камінь Нефрит на Пенаконію? І які там моменти не для всіх? Вся цінність сюжету полягає тільки в купі відсилок до інших творів?
Звичайно, що Ахерон ще покажуть. Але чому цього не зробили на річницю гри? Всі кажуть, що вона є самим улюбленим персонажем міхойо. Тоді чому в сюжеті, який вийшов на першу річницю гри, та ще й під час її банеру, який вже побив рекорд банеру Зелє, вони приділили їй максимум десять відсотків сюжету?
Відправлено через 28 хвилин 3 секунди:
Як на мене ніякого вау в сюжеті немає, все розраховано на любителів пошуку глибинного сенсу, а таке не всім цікаво.
Відправлено через 1 годину 29 хвилин 8 секунд:
Дивлюся на ютубі огляд і розбір сюжету 2.1 — вже другий автор відмічає, що арка Авантюрина затягнута, особливо набридає купа одних і тих же флешбеків про його дитинство. Сам персонаж на початку арки виглядає дуже розумним, на рівні Раціо, але чим далі, тим дурнішим він виглядає і це дратує. Його зовнішність також не всім до вподоби, бо він дуже нагадує сутенера.
Зараз ще пошукаю інформацію, що там за такі круті відсилки в діалозі Вельта і Ахерон, що робить цей діалог чи не найкращим в грі. І чи представляє це якусь цінність для гравців ХСР. Я третій хонкай дропнув, але у мене на аккаунті є Херршер Грому з сігною. Також у мене в геншині є Райден Сьогун з сігною. І особисто для мене ці три Мей це три різні персонажі.
Чому деякі люди так пісяються від того, що в діалозі були відсилки до третього хонкаю? А якби там були відсилки до геншину, теж пісялися б від щастя?