Soto: ↑
20.03.2024 00:16
А вы обратили внимание, что данный тест не показывает 1% и 0,1% а лишь минимальный? При этом на протяжении всего теста, слева мы не видим эти 18.
Ну не зробили там статистку 1%, але його як раз вловив вбудований тест. Ще раз, низький 1% не каже що грати не можна, він показує, що гра місцями статерить.
Soto: ↑
20.03.2024 00:16Этот бенч поломанный. Он начинает фиксировать кадры на чёрном экране до начала самого теста
И обратите внимание на его геймплей вне бенчмарка

ниже 48 кадров я у него не заметил, но заметил пару лагов с его 1%. Спишите их на ддр3. У меня такого нету.
Це з чого таке припущення про тест, бо вам так простіше виправдати просадки проца? Якби він був поламаний, то на всіх процах би завалювався на "чонорму екрані", але на нормальному процу там все ок.
Тест не поламаний, він просто лайтовий і не відображає реальний геймплей, ну блін, ось в тесті мінімальний ФПС - 171, виходжу я, значить, в місто і... 157, як так?
- спойлер
-
Добре, я мабуть закінчу на цьому, бо я реально не можу зрозуміти що ви намагаєтесь довести зараз. На цих процах можна пограти в КП, з цим власне, ніхто не сперечався, але низький мінімальний кадр показує, що це вже подекуди некомфортно, і аж ніяк не "літає", вибачте. Воно-то добре, коли в статичних сценах на пустих локах 80 кадрів, але коли в боях воно просідає нижче 50 (відео з 4790к, битва зі звірями біля причалу) - то це не добре.