Человек пошет, что гораздо лучше, чем предыдущие, доволен, профит и поздравления, а так да, найти посильнястей за пару тысяч килобаксов не проблема, только бабло листать успевайheidfeld: ↑ 04.03.2024 15:40чета слабовастенькие они
Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор акустики
-
Radio Bay
Member
-
tablestikus
Member
Ну мені зараз все збс.heidfeld: ↑ 04.03.2024 15:40чета слабовастенькие ониtablestikus: ↑ 04.03.2024 13:54 Замінив свою акустику Klipsch RB-41 II на Klipsch RP-500M II Ebony - досить сильно апнувся звук. І об'єм, так і загалом деталізація. Тепер вже буде складніше знайти щось, що зайде так само.
Отправлено спустя 1 минуту 20 секунд:
Ну краще явно є, але у мене сумніви щодо сильного вау-ефекту і що скоріш за все підсилювач теж треба буде міняти.Radio Bay: ↑ 04.03.2024 18:09Человек пошет, что гораздо лучше, чем предыдущие, доволен, профит и поздравления, а так да, найти посильнястей за пару тысяч килобаксов не проблема, только бабло листать успевайheidfeld: ↑ 04.03.2024 15:40чета слабовастенькие они
-
Radio Bay
Member
Так, піддсилювач багато вирішує, що зараз?tablestikus: ↑ 04.03.2024 19:53 і що скоріш за все підсилювач теж треба буде міняти
Я б щє стійки засипав би але то таке
-
tablestikus
Member
Onkyo TX-8270Radio Bay: ↑ 04.03.2024 22:55Так, піддсилювач багато вирішує, що зараз?tablestikus: ↑ 04.03.2024 19:53 і що скоріш за все підсилювач теж треба буде міняти
-
vltk
Member
Интересней площадь и высота потолков в помещении для прослушки. Все таки полочники (мониторы пассивные можно сказать) и если слушать в треугольнике на расстоянии метра 2,5-5 это одно, а пытаться заиграть ими в помещении 25-50 кв.м, это другое. И у них чувствительность 92дб, так что особых требований к усилителю нет. А более дорогие клипши еще с более высокой чувствительностью. Многое определяю жанры прослушки, в требовании к усилку.
-
tablestikus
Member
Що ти маєш на увазі?Radio Bay: ↑ 04.03.2024 22:55 Я б щє стійки засипав би але то таке
Отправлено спустя 2 минуты 2 секунды:
Я слухаю їх в трикутнику в 18 квадратах з 2,7м висотою.vltk: ↑ 04.03.2024 23:08 Интересней площадь и высота потолков в помещении для прослушки. Все таки полочники (мониторы пассивные можно сказать) и если слушать в треугольнике на расстоянии метра 2,5-5 это одно, а пытаться заиграть ими в помещении 25-50 кв.м, это другое. И у них чувствительность 92дб, так что особых требований к усилителю нет. А более дорогие клипши еще с более высокой чувствительностью. Многое определяю жанры прослушки, в требовании к усилку.
Ну минулі кліпші був момент тестував в приміщенні десь 50 квадратів з висотою 15м - було досить ок як на мене.
Взагалі через те що кліпшам не треба багато потужності для розкачки я їх і обрав.
-
Radio Bay
Member
Т.е. если высокая чувствительность можно втыкать любой усилок? Что ресивер за 300 баков, что Naim Nait будут играть одинаково? Это врятли. Расшевелить их конечно легче, но хорошмй усилить всё равно будет играть значительно лучше. Просто за мощностью особо бегать не надоvltk: ↑ 04.03.2024 23:08И у них чувствительность 92дб, так что особых требований к усилителю нет
Интересно, как эти Клипшы запоют с Creek evolution, есть на вторичке за 13
-
heidfeld
Member
вот интересный видос в темуRadio Bay: ↑ 05.03.2024 00:36 Т.е. если высокая чувствительность можно втыкать любой усилок? Что ресивер за 300 баков, что Naim Nait будут играть одинаково? Это врятли. Расшевелить их конечно легче, но хорошмй усилить всё равно будет играть значительно лучше. Просто за мощностью особо бегать не надо
Интересно, как эти Клипшы запоют с Creek evolution, есть на вторичке за 13
-
Radio Bay
Member
Смотреть видосик и делать по ним вывод о том, как работает звук, это для тех, у кого аудиотехники не было и нет и никогда с ней не сталкивался. Еще можно Сталкера запостить, как доказательство. Ну, или о бабах судить по роликам с _heidfeld: ↑ 05.03.2024 09:34вот интересный видос в тему
Відправлено через 3 хвилини 54 секунди:
Я слышал достаточно всякого, потому для меня подобный ролики бесполезны, а тебе может и норм, еще есть ролики, что между кабелями разницы нет и встрока от хорошего цапа ничем не отличается
-
tablestikus
Member
Radio Bay
Я якось дивився епічне відео де чувак сидячи вдома за ноутом робив тестування акустичних систем слухаючи їх через ютубчик
Я якось дивився епічне відео де чувак сидячи вдома за ноутом робив тестування акустичних систем слухаючи їх через ютубчик
-
torny
Member
tablestikus, було б дивно, якби чувак робив тести на згенерованому сигналі, виводив АЧХ, вимірював гармоніки. Мало кому потрібні такі тести. А ютубчик, як би це не виглядало дивно, це один з основних джерел контенту вдома. Та ще й через встройку. Тому той чувак надав актуальні результати для дуже великої частини слухачів ) Тест ютубчика через ютубчик
-
Radio Bay
Member
Тоже норм, зараз час хайпу, головне лайків зібратиtablestikus: ↑ 05.03.2024 12:16Я якось дивився епічне відео де чувак сидячи вдома за ноутом робив тестування акустичних систем слухаючи їх через ютубчик
-
l-m
Member
А чого не одразу нормальний розмір, тобто 600-ті?tablestikus: ↑ 04.03.2024 13:54 Замінив свою акустику Klipsch RB-41 II на Klipsch RP-500M II Ebony - досить сильно апнувся звук. І об'єм, так і загалом деталізація. Тепер вже буде складніше знайти щось, що зайде так само.
-
tablestikus
Member
Через різницю в ціні в 6к грн. Хоча там різниця в звуку загалом не те що б сильна була б.l-m: ↑ 05.03.2024 14:35А чого не одразу нормальний розмір, тобто 600-ті?tablestikus: ↑ 04.03.2024 13:54 Замінив свою акустику Klipsch RB-41 II на Klipsch RP-500M II Ebony - досить сильно апнувся звук. І об'єм, так і загалом деталізація. Тепер вже буде складніше знайти щось, що зайде так само.
Отправлено спустя 2 минуты 40 секунд:
Він там видав на початку досить довгу тираду про біологічний склад вух і що нема різниці вживу тестувати чи через ютуб)torny: ↑ 05.03.2024 12:24 tablestikus, було б дивно, якби чувак робив тести на згенерованому сигналі, виводив АЧХ, вимірював гармоніки. Мало кому потрібні такі тести. А ютубчик, як би це не виглядало дивно, це один з основних джерел контенту вдома. Та ще й через встройку. Тому той чувак надав актуальні результати для дуже великої частини слухачів ) Тест ютубчика через ютубчик
-
l-m
Member
Якщо це так, то можна отримати хай енд звук на мільйон слухаючи запис відповідної системи через ютубtablestikus: ↑ 05.03.2024 16:20 Він там видав на початку досить довгу тираду про біологічний склад вух і що нема різниці вживу тестувати чи через ютуб)
А взагалі, я навіть не відкривав відео, адже декілька років тому одного разу вистачило щоб зрозуміти що там або якийсь розумовий розлад або його симуляції для накрутки переглядів.
-
Filabatya
Member
той хто хоч раз чув в шоурумі як грають норм компоненти або вдома щось середнє побудував, на цю всю бредятіну ніколи не поведеться
-
Radio Bay
Member
То ж на тих і розраховано хто нічого не випробував сам. Подивився відос і ти вже експерт, а все інше - вигадки аудіофілів, які понакупували золотих кабелів по 1000 баків та тепер не можуть визнати, що різниці із проводкою з хозмагу нема )Filabatya: ↑ 05.03.2024 16:42той хто хоч раз чув в шоурумі як грають норм компоненти або вдома щось середнє побудував, на цю всю бредятіну ніколи не поведеться
Аде загальний висновок у порівнянні при наявності якістної техніку по ютьбу всеж можна зробити, типа то ліпше там, там і там, або середина торчить, дінаміка сладка, але у порівянні, повинен бути орієнтир у запису. Наприклад по DSAUDIO.review якісь висновки зробити можна, але загальні, хоча взагалі якщо воно грає, то воно і на ютьюбі грає, але якшо техніка норм, та вухо набито
От приклад, коли воно і на ютьюбі граэ
-
tablestikus
Member
Я оце вирішив з новими колонками перестати тикати дроти і заодно купив бананів. Як мінімум стало гарніше і зручнішеRadio Bay: ↑ 05.03.2024 18:50які понакупували золотих кабелів по 1000 баків та тепер не можуть визнати, що різниці із проводкою з хозмагу нема )Filabatya: ↑ 05.03.2024 16:42той хто хоч раз чув в шоурумі як грають норм компоненти або вдома щось середнє побудував, на цю всю бредятіну ніколи не поведеться
Але продавець дуже парив мені готові кабелі по 100 баксів за штуку)
-
Radio Bay
Member
Норм, але мені лопатки більш до впободиtablestikus: ↑ 05.03.2024 19:10Я оце вирішив з новими колонками перестати тикати дроти і заодно купив бананів
- І тільки пайка
-
Radio Bay
Member
До речі, банани не полюбляю з того моменту, як взяв я на тест комплект некоштовних "Ольбахів", та без них було ліпше ніж з ними. З того часу я на них не дивюсь + у лопаток площа контакту більша. Там вони були ще на гвинтиках, шо не гарно зовсім. Тіж QED обтискуют свої конектори, зусилля таке, що один метал спресовуэтся з іншим і конструкция стає майже суцільною, з'єднання не деградує з часом