Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Kirakishou: 03.03.2024 19:14Особисто я б так і робив
В цьому проблема. Ви особисто. І ви, особисто, злили б свій актив якомусь китайському високому чиновнику/держкорпі. Бо це працює на велику аудиторію до першого витоку, а потім все, вас з'їдають. Це той самий тупий мув, про який я казав вище. Бабло-одноденка, з просто гігантськими ризиками. Таким займається або дріб'язок, котрому втрачати особливо нічого, або прямо акули з сильним урядом за спиною(Тенцент).
Ви, як проста людина, мислите грошима, а великий бізнес мислить активами. Гроші оборотний засіб, не більше. Вони не мають реально гарантованої цінності.
Різні мутки, як правило виходять від управлінців, в котрих річні бонуси прописані, і за котрими власник не слідкує, бо його нормального нема - акції по руках гуляють. Можете глянути на Фольксваген, до чого призводить подібне.
спойлер
Я в Геншині виграв лише одне 50/50 - перше. Опісля я програв всі. ВСІ. Донатив я на старті(зрозумів що гра подобається і я в неї гратиму - можна закинути) без прив'язки до банера, викрутив сігну Тігнарі(для Ембер :gigi: ) з 45ї десь і не крутив івент банер пів року. Виграв 50/50 на Райден і після все лузи, все на харді, все на різних персонажах. Причому як вайфу, я крутив одну Шень, з запасами в 230 круток і 100% гарантом, решта круток були типу десятку туди, десятку сюди. Паки після старту гри я більше не брав. Де мене хочуть розвести Хойо? При цьому я забивав на гру двічі( я багато в що граю, мені є куди перемкнутися) і все одно після повернення луз 50/50 і все на харді. В зброярці при цьому я лакерна свиня :gigi: , там навіть три Леги в десятці було( до сігни Шень додались Туман і Вісь).
Kirakishou
Member

lewerlin
По вашим словам, то виходить, що міхойо прям якісь святі. Але ж їх вже ловили на махінаціях, на тому ж банері Райден Сьогун, коли вони написали одне, а продали людям інше. І там не помилка опису була, а свідома маніпуляція. Бо там не тільки опис був, який вони виправили і дали по 100 примогемів, там була картинка в безодні, яку вони забули поміняти. Вже не кажучи про такі дрібниці, коли вони рекламують персонажів з пупками, а потім в грі вони без пупків. Святі люди, які не думають про гроші. Саме тому вони всі ті крутки, які дарують на річницю чи якісь свята, потім просто забирають з патчу.
lewerlin
Member

Kirakishou: 03.03.2024 20:19По вашим словам, то виходить, що міхойо прям якісь святі.
Ви щось своє альтернативне прочитали. Спробуйте хоч трохи вникнути. Я писав, що Хойо не настільки тупі(і розписав чому саме вони не тупі), щоб творити, запропоновану вами, хрінь( і розписав, чому саме для них це ризикована і непотрібна хрінь).
Три студенти заабузили китайську систему держ. грантів, вчасно вискочили з петлі ІРО(Хойо так і не стали публічною компанією) і зараз мають на руках смачнючий багатомільярдний актив, котрий легально чи без прямого наїзду ЦК, в них не відібрати. І їм капець так нецікаво живеться, так хочеться ще кілька мільйонів з аудиторії(а я нагадаю, що на такому рівні, голі гроші не мають цінності, цінність має саме актив), що вони захотіли порадувати всіх голодних шакалів навколо себе і вляпатись в описану вами хрінь, прямо порушуючи китайське законодавство. Самим не смішно?
І не приводьте в приклад ігри Тенценту, котрий де-факто держкорпорація, ще й з внутрішнім устроєм курятника(я в чомусь подібному працював). От їм пофіг+пофіг, можуть творити, що хочуть.
Kirakishou
Member

lewerlin
Я дуже уважно читаю ваші повідомлення. Власне, як і всі повідомлення в цій темі. Вашу думку стосовно підкруток в іграх міхойо зрозумів. Добре, міхойо не підкручують, просто в обох їх іграх мені попався невезучий аккаунт. Чекаю на Zenless Zone Zero, щоб подивитися, яка удача буде там. Не може ж бути такого, що і там у мене буде аккаунт гірше, ніж у 90% користувачів?
lewerlin
Member

Kirakishou: 03.03.2024 22:23Не може ж бути такого, що і там у мене буде аккаунт гірше, ніж у 90% користувачів?
Може. Це малоймовірно(таких акків має бути десь близько 100 тисяч на весь світ, чисто математично), але не неможливо.
Беремо ~100м акків Хойо на весь світ.
10% - 10м анлакерів геншу.
10% з 10м - мільйон анлакерів і геншу, і ХСР одночасно.
10% з мільйона - 100 тисяч вже геть анлакерів.
Воно здається, що 0,1% ніби ніщо, а в перерахунку - це 100 тисяч.
Люди ж гинуть у авіа катастрофах, от кому не щастить. Шанс розбитися в літаку набагато менший 0,1%, але ж ніхто не говорить, що це неможливо.
Kirakishou
Member

lewerlin
Подивимося, наскільки це малоймовірно. Якщо у мене і в Zenless Zone Zero буде "less lucky than 90% of users", то буде складно повірити, що це випадковість. Зважаючи, що в інших гача-іграх у мене все нормально і тут причина не в кармі, IP-адресі чи чомусь такому. Відмінність між іграми міхойо та іншими гачами це те, що я не заносив такі суми доларів на інші гачі.
Шкода, що Honkai Impact 3rd у мене на іншому аккаунті і я в нього майже не граю, щоб порівняти з ним. Тому чекаю Zenless Zone Zero.
Donate
Member

Ну знову патч, знову як завжди...

Апдейт сюжетної лінії цікавий, не звично але в цілому там практично всі колоритні персонажі є...

190 ролів - 3х 37 і пірат що взагалі абсолютна перемога :gigi:
спойлер
Изображение
Перший босс на SSS про безодню взагалі мовчу...
спойлер
Изображение
:laugh: Чекаю 1.5, там Австралія :rotate:
lewerlin
Member

Ахерон, геймплейно, якась зламана наглухо. Персонаж без ротації - тупо пачка тобі набирає ультімейт. Одна піро-ГГшка з трендом може половину пелюсток набрати.
Kirakishou
Member

lewerlin
Судячи по витокам з геймплеєм, їй на Е0 чи Е1 теж не обов’язково мати двох персонажів небуття в команді, щоб нагинати. Тобто навіть якщо слід «Безодня» не на максимальному рівні ефекту 160%, то вона все одно чудово нагинає.
lewerlin
Member

Kirakishou: 10.03.2024 08:16Судячи по витокам з геймплеєм, їй на Е0 чи Е1 теж не обов’язково мати двох персонажів небуття в команді, щоб нагинати. Тобто навіть якщо слід «Безодня» не на максимальному рівні ефекту 160%, то вона все одно чудово нагинає.
Йомі вони треба не через слід. Аплай дебаффів заряджає їй ультімейт. З двома дебафферами вона може жмакати ульт раз в цикл. З одним - раз в два цикли. Тобі гармонія замість дебаффера це повністю не компенсую, з урахуванням сліду.
Kirakishou
Member

lewerlin: 10.03.2024 19:19Йомі вони треба не через слід. Аплай дебаффів заряджає їй ультімейт. З двома дебафферами вона може жмакати ульт раз в цикл. З одним - раз в два цикли. Тобі гармонія замість дебаффера це повністю не компенсую, з урахуванням сліду.
Дебаффери при цьому теж повинні ультувати кожен цикл чи вони тільки ешками можуть зарядити їй всі дев’ять пелюсток? Судячи по різним відео на ютубі, ешка Йомі заряджає дві пелюстки, ешки дебаферів по одній та їх ульт також по одній. Якщо дати їй Ханабі, то ешка Ханабі та дві ешки Йомі це вже п’ять пелюсток.
Все одно до релізу вся ця інформація просто для ознайомлення, їй он взагалі недавно Е1 в слід перенесли, як вони це зробили в свій час для Кафки.
lewerlin
Member

Kirakishou: 10.03.2024 21:01Дебаффери при цьому теж повинні ультувати кожен цикл чи вони тільки ешками можуть зарядити їй всі дев’ять пелюсток? Судячи по різним відео на ютубі, ешка Йомі заряджає дві пелюстки, ешки дебаферів по одній та їх ульт також по одній. Якщо дати їй Ханабі, то ешка Ханабі та дві ешки Йомі це вже п’ять пелюсток.
Все одно до релізу вся ця інформація просто для ознайомлення, їй он взагалі недавно Е1 в слід перенесли, як вони це зробили в свій час для Кафки.
Одна пелюстка дається за одну дію(тичка, скілл, ульт) якщо нею був накладений дебафф. Кількість дебаффів не важлива(Вовк не ОП). ПелаЕ4/Вельт з "Потом" і достатнім шансом в статах будуть давати пелюстку кожною дією. Вовк туди ж. Можна буде і дотерів ставити(ДоТи теж дебаффи). Пачка Кафка/Лебідь/Ахерон/сустейн - цілком працюватиме.
Kirakishou
Member

lewerlin: 11.03.2024 09:39Одна пелюстка дається за одну дію(тичка, скілл, ульт) якщо нею був накладений дебафф. Кількість дебаффів не важлива(Вовк не ОП). ПелаЕ4/Вельт з "Потом" і достатнім шансом в статах будуть давати пелюстку кожною дією. Вовк туди ж. Можна буде і дотерів ставити(ДоТи теж дебаффи). Пачка Кафка/Лебідь/Ахерон/сустейн - цілком працюватиме.
Хочеться, щоб Йомі була в іншій пачці, бо Кафка у мене і так нагинає чудово. Проблема якраз з іншою пачкою, бо Зеле не тягне проти купи ворогів. Тренд у мене є, Пела Е6 є, Вульфа також є. Ще є прокачаний Сампо, який був в пачці Кафки до Блек Свон. Думаю, що знайду кого поставити до Йомі.
Хоча, якщо вони скинуть бонуси, я можливо занесу на Е2. Пріоритет по круткам такий – Е0, потім конус, потім Е1 і Е2. Якщо нароллю їй Е1 і конус, то на Е2 занесу грошей. Навіть якщо там буде 50/50. Якщо Е1 не нароллю, то заносити не буду, заберу на рерані.
lewerlin
Member

Kirakishou: 11.03.2024 10:06Якщо нароллю їй Е1 і конус, то на Е2 занесу грошей. Навіть якщо там буде 50/50. Якщо Е1 не нароллю, то заносити не буду, заберу на рерані.
Чисто ІМХО, е2 в нинішньому вигляді - дещо переоцінене. Е1 взагалі прохідняк.
В Йомі кінський самобафф на аффікси, що знецінює для неї Мей і Броню, а мінус одне небуття, змушує тебе міняти АТК-капці на швидкість(або по ротації все буде погано і ДПМ менший, ніж на е0), і по балансу виходить, що Ханя/Аста тобі додадуть лише швидкості. Єдина хто добре стає по балансу - Ханабі(Йомі міняє куртку на АТК), але її треба в монокванті(ну або ж ми знову приходимо до "зайвості" монокванту :lol: ).
Kirakishou
Member

lewerlin
А що по реліквіям для Йомі? Ви вже нафармили? Я ось думаю, може злити ту смолу, з якої можна виготовляти реліквії на замовлення? Я 4 смоли вже злив на Ханабі, але ще є 14 штук. Все одно вона у мене просто лежить в інвентарі.
lewerlin
Member

Kirakishou: 11.03.2024 11:08Я ось думаю, може злити ту смолу, з якої можна виготовляти реліквії на замовлення? Я 4 смоли вже злив на Ханабі, але ще є 14 штук. Все одно вона у мене просто лежить в інвентарі.
Смола в першу чергу йде для шнурків на енергію - в них найменший шанс дропу і вони критичні для саппортів, котрим саб. стати не принципові. В другу - на швидкі лабутени.
Все, далі смоли не вистачить. Якщо є зайві осколки - зливати в рандомний перекрафт.
А так зараз можна впоротись в данж з новими сетами - там сігнатурний сет Йомі. Якраз на релізі буде з чого обирати.
Kirakishou
Member

lewerlin: 11.03.2024 12:55А так зараз можна впоротись в данж з новими сетами - там сігнатурний сет Йомі. Якраз на релізі буде з чого обирати.
Певно так і зроблю. Матеріали для слідів я вже майже нафармив, там залишилося нафармити зовсім трохи Heaven Incinerator, щоб прокачати все на максимум. Зараз думаю взяти БП заради ресурсів, а всю смолу почати зливати на її сет реліквій.
Який конус з БП взяти, якщо гармонію S5 звідти вже взяв? На ерудицію? Ви які конуси звідти брали?
lewerlin
Member

Kirakishou: 11.03.2024 13:05Який конус з БП взяти, якщо гармонію S5 звідти вже взяв? На ерудицію? Ви які конуси звідти брали?
Я забрав Р5 для Ерудитів. Але він не всім норм - скейлить ціну ультімейту. Тому може бути як топ3(після сігн Аргенті і Генерала), а то і взагалі топ2 конусом, так і повним сміттям, залежно від персонажу. Якщо мейните Хімеко - беріть Ерудицію.
daesz
Member

спойлер
Изображение
:shuffle:
Kirakishou
Member

Судячи з тих реліквій, які я нафармив за ці майже дві неділі з данжу для Ахерон, зібрати її буде дуже складно. В ідеалі їй треба КШ під 100%, КУ більше 200% і атаку під 4000. Зараз мені видається нереальним нафармити такі реліквії, якщо не поповнювати енергію за гроші.
Я сьогодні почув інфу, що починаючи з патчу 2.2 в МоС знову можуть вкрасти цикли і тепер закрити треба буде не за 10 циклів, а за 8. Якщо це справді буде так, то я остаточно забиваю на МоС і буду проходити його стільки, скільки зможу пройти тими персонажами, яких маю. Той час і гроші, які потрібні для того, щоб зібрати персонажів, які будуть закривати кожен МоС на всі зірки, ніколи не окупиться тими нагородами, які пропонує МоС.

Відправлено через 27 хвилин 56 секунд:
Мало того, що треба отримати реліквії з потрібними сабстатами, так ще й треба, що КШ і КУ прокнули по 10 разів. В цьому світлі Е1 виглядає не таким вже й переоціненим.
Ответить