Огляд мікрофона HATOR Dreamcast RGB

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

avuremybe: 13.02.2024 11:24 А стосовно пантографа рекомендації є?
якщо бюджетно, то RZTK за 700грн, усе інше в ту ціну - лайно, якщо не дуже - Fifine, у останніх два пантографи BM63 - 1500грн та BM88 - 2900грн , то ж на скільки грошей вистачає. можливо у Fifine і є гідні конкуренти, але мені в руки не попадали. А серед мікрофонів у фіфайн взагалі конкурентів на даний момент на нашому ринку нема, це можу впевенно заявити. Все що краще - у рази дорожче, не просто набагато, а саме у 3-5 разів.
Donate
Member

avuremybe: 13.02.2024 08:57 Хто з присутніх шарить у мікрофонах?
Мені треба якийсь середнячок для стрімів.
Послухати наживо можливості немає, обираю відштовхуючись від оглядів в інтернетах.

Поки спинив свій погляд на AudioTechnica AT2040.
Шумоізоляції в квартирі немає, меблів мало, ламінат. Поточний мікрофон ловить суттєве відлуння.
Тому розглядаю активні.

Хто може що порадити?
ЛГБТ-мигалки у формі мікрофона взагалі не розглядаю.
Можеш пошукати Rode NT USB б/в можна знайти десь за 4к новий за 6к. В цілому якість там чудова, але офк під нього потрібна нвідіа з давкою шумів так як він ловить взагалі практично все :laugh:

Зрiвнювати більш дешеві мікрофони з більш дорогими тупо... Шукаеш зрівняння типу такого...
спойлер
Ну і в цілому зрозуміло що скільки відстьогнув стільки й отримав :gigi: Платиш більше ти вже за більш живий звук, тобто платиш більше звук більш об'ємний платиш менше звук більш глухий :laugh:
avuremybe
Member

Не очікував на оверах отримати стільки інфи по мікрофонах, але раз пішла така мова, то давайте вже і павука зачепимо.
По яким критеріям його взагалі обирати?
Я так зрозумів, усі мікрофони різного розміру і, відповідно, павуки їм теж потрібні різні?
Якщо орієнтуватись на згаданий вище АТ2020, то мені який треба?
Artem_M
Member

Як на мене, огляд будь-якого мікрофону для стрімів можна вкласти в одне речення...
Приблизно таке:
Мікрофон "такий-то" записує звук наступним чином: - і прикласти файл із зразками запису.
Все...) Для чого та купа слів ні про що?
SERGBILL
Member

avuremybe: 13.02.2024 14:21 Якщо орієнтуватись на згаданий вище АТ2020, то мені який треба?
очевидно ж, по діаметру.

Відправлено через 8 хвилин 37 секунд:
Donate: 13.02.2024 13:28 Зрiвнювати більш дешеві мікрофони з більш дорогими тупо... Шукаеш зрівняння типу такого...
Було б цікаво побачити такий ролик про NT-1 та K726. Якщо хтось надав би K726, я міг би порівняти. Наприклад K669D мене дуже порадував, навіть у порівнянні з SM58 та тим же NT-1, хоча останній - конденсаторний і їх порівнювати не дуже доречно. Обидва останні, звісно, кращі, але не настільки, як ціна. Взагалі з "перших нот" різниці не помітив, якщо чесно, тільки після нормального прослуховування записаного матеріалу, саме вокалу, знайомий співун наспівав)
akstare
Member

недостатки микрофона(!!!):
всего 7 режимов работы подсветки.

остановите Землю, я сойду.
P.S. и это тот случай, когда в комментариях в разы больше полезной информации, чем в самой статье.
ALT-F13
Member

akstare: 13.02.2024 23:14 недостатки микрофона(!!!):
всего 7 режимов работы подсветки.

остановите Землю, я сойду.
P.S. и это тот случай, когда в комментариях в разы больше полезной информации, чем в самой статье.
З урахуванням того, що в коментарях обговорюють якісь інші продукти - ну, мабуть це корисно, угу.

Про роботу підсвітки - там дуже конкретна претензія, що стосується конкретного кола користувачів. Якщо ви її не розумієте, то "воно вам не треба". Ось і все.
lewerlin
Member

avuremybe: 13.02.2024 14:21Я так зрозумів, усі мікрофони різного розміру і, відповідно, павуки їм теж потрібні різні?
Залежить від кріплення. В мене, приміром, можна пхати певний діапазон "товщин".
Donate: 13.02.2024 13:28Ну і в цілому зрозуміло що скільки відстьогнув стільки й отримав :gigi: Платиш більше ти вже за більш живий звук, тобто платиш більше звук більш об'ємний платиш менше звук більш глухий :laugh:
Тут ще потрібно враховувати, для чого той мік треба.
Купувати Шур чи Роде, для "скайпу" і стрімів - як з гармати по горобцям. На тих же стрімах, воно ще в тебе пройде через купу плагінів, а слухати аудиторія його буде все одно на чомусь ширпотребному. Головне аби звук був чистий і чіткий.
Donate
Member

lewerlin: 14.02.2024 04:30
avuremybe: 13.02.2024 14:21Я так зрозумів, усі мікрофони різного розміру і, відповідно, павуки їм теж потрібні різні?
Залежить від кріплення. В мене, приміром, можна пхати певний діапазон "товщин".
Donate: 13.02.2024 13:28Ну і в цілому зрозуміло що скільки відстьогнув стільки й отримав :gigi: Платиш більше ти вже за більш живий звук, тобто платиш більше звук більш об'ємний платиш менше звук більш глухий :laugh:
Тут ще потрібно враховувати, для чого той мік треба.
Купувати Шур чи Роде, для "скайпу" і стрімів - як з гармати по горобцям. На тих же стрімах, воно ще в тебе пройде через купу плагінів, а слухати аудиторія його буде все одно на чомусь ширпотребному. Головне аби звук був чистий і чіткий.
Broadcast практично ніяк не впливає на якість звуку, для того щоб звук був чистим цього достатньо :laugh:
lewerlin
Member

Donate: 14.02.2024 14:42Broadcast практично ніяк не впливає на якість звуку, для того щоб звук був чистим цього достатньо :laugh:
Практично всі стрімери, з якими я спілкуюся, з часом, все більше вішають плагінів в ОBS, для мікрофона. Від простенького шумодаву, до цілих софт-комбайнів. "Вокальний іміджмейкінг" на рівні софту.
От коли людина займається вокалом/музикою - там уже і SM7, і відповідний інтерфейс, і килими на стінах. І софт-примочки прибираються по-максимуму.
А вже для мессенджерів, навіть ті ж фіфіни - лютий оверкілл.
avuremybe
Member

Ortyomko: 13.02.2024 10:05
avuremybe: 13.02.2024 09:45 Є кабелі XLR-USB та XLR-3.5jack
Хіба цього не достатньо?
XLR-USB це по суті зовнішня аудіокарта. Додаткові кошти, при незрозумілій якості. XLR-3.5 тут потрібна хороша аудіокарта, яка буде витягувати ті 600 Ом супротиву.
АТ2040+кабель XLR-USB це по суті і є АТ2020, т.я. там він вбудований. Ці виходи використовуються у професійних системах. А так, я не бачу багато сенсу, якщо чесно.
Полазив по магазинах, виявляється у них є USB-версія AT2040.
Ціна ідентична АТ2020USB+
Ortyomko
Member

avuremybe: 20.02.2024 08:33
Ortyomko: 13.02.2024 10:05

XLR-USB це по суті зовнішня аудіокарта. Додаткові кошти, при незрозумілій якості. XLR-3.5 тут потрібна хороша аудіокарта, яка буде витягувати ті 600 Ом супротиву.
АТ2040+кабель XLR-USB це по суті і є АТ2020, т.я. там він вбудований. Ці виходи використовуються у професійних системах. А так, я не бачу багато сенсу, якщо чесно.
Полазив по магазинах, виявляється у них є USB-версія AT2040.
Ціна ідентична АТ2020USB+
ще і usb-c. Ну треба брати :super:
Ответить