Мышь для Геймера! На чем остановиться?

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Ответить
Автор
Member

7mindfields
я не написав шо буду грати в кіберспортивні ігри, для стратегій і бг3 максимум.
Успіхів в подальшому недолугому коментуванні
7mindfields
Member

Shkrabaliuk: 02.02.2024 17:57 7mindfields
я не написав шо буду грати в кіберспортивні ігри, для стратегій і бг3 максимум.
Успіхів в подальшому недолугому коментуванні
Яке питання - така і відповідь :dontknow:
Замість того, щоб докупити якийсь простенький хаб для маку (бо це мастхев річ, особливо для нових еір, де з роз’ємів 2 тайп сі і міні джек) і не обмежувати себе у виборі девайсу, вигадувати велосипед, шукати мишу з підтримкою застарілої безпровідної технології (Logitech g603, razer basilisk x superlight/orochi v2 і все, більше нічого не згадується), і «грати» як в киселі, зате без донглу, бо він багато місця на столі займає :lol:
usr4oc
Junior

Доброго вечора, порадьте будь ласка, бездротову мишу середнього/великого розміру, з оптичним скролом, до 3000 грн
daesz
Member

Пройшов місяць і я повернувся знову до теми вибору миші. Основні вимог : hotswap, не за всі гроші світу. Основні кандидати :
- steelseries prime mini, (умовно) низька ціна 1200-1500грн (залежить від магазину/акції/тощо), truemove pro (він же pixart 3390), оптичні свічі тому хотсвап швидше за все не потребується ніколи, виглядає як ідеальний варіант, ціна також влаштовує, але є скарги на колесо і це, в принципі, єдине що зупиняє до сих пір, бо не зрозуміло чи це поголовна проблема серії в цілому, чи зустрічається, скажімо, раз на 10 мишей;
- hator pulsar 2 pro wireless, ціна така ж як і в попередньої, pixart 3335, не дуже потребую "безпровідності" від миші, але тут фактично йде безплатним бонусом, хотсвапа немає;
- asus rog impact 3, приблизно та ж ціна що й вище, pixart 3311, є хотсвап і це, в принципі, єдиний її плюс;
- asus rog keris, ціна +15$, pixart 3389, hotswap, виглядає як хороший варіант, але ціна майже в двічі вища ніж будь-яка з попередніх мишей, безпровідний варіант - ціна 3х від прайм міні/хатора/імпакт 3.
tolebamber
Member

daesz
На всех перечисленных - колесо +- будет дохнуть первым.
Hells Angels
Member

daesz: 12.02.2024 14:08вибору миші
от нужен тот хотсвап как козе баян, просто возьми мышь с оптическим скролом.
спойлер
зови уже 3 год пошел и нету никаких даблкликов еще
daesz
Member

tolebamber: 12.02.2024 14:29 daesz
На всех перечисленных - колесо +- будет дохнуть первым.
Якщо це буде через 5+ років, то вотева. В мене зараз G303 якій 5-6 років, свічі перепаював уже третій раз, а з колесом досі все гаразд.
Hells Angels: 12.02.2024 15:01
daesz: 12.02.2024 14:08вибору миші
от нужен тот хотсвап как козе баян, просто возьми мышь с оптическим скролом.
спойлер
Я просто запарився перепаювати свічі на своїй G303 кожні 1.5-2 роки, волію взяти або хотсвап, або оптичні свічі :/
Як оприділити чи енкодер колеса оптичний чи ні (не бачив щоб виробники це вказували), і чи є він на одній із вище вказаних мишей?
Hells Angels
Member

daesz
смотреть на ютубе разборку или спрашивать на реддит там пипла больше все таки чем сдесь.
tolebamber
Member

daesz: 12.02.2024 15:13 В мене зараз G303 якій 5-6 років, свічі перепаював уже третій раз, а з колесом досі все гаразд.
У вас і буде все добре з колесом, на цій мишці воно оптичне.
daesz
Member

Hells Angels: 12.02.2024 15:33 daesz
смотреть на ютубе разборку или спрашивать на реддит там пипла больше все таки чем сдесь.
На СС прайм міні ttc black core, на обох ейсусах - просто вказано mechanical. Оприділити чи ttc black оптичний, чи механічний не зміг, щось не дуже багато інфо про нього в неті, в основному грін/єлоу/голд/ред проскакують. По хатору взагалі немає інфи, але він мене й менше за все цікавить (немає ні оптики, ні хотсвапу на основних клавішах).

Відправлено через 5 хвилин 42 секунди:
Hells Angels: 12.02.2024 15:01
спойлер
Це вже всі гроші світу, тим більше що оптичний тільки скрол, а свічі механічні і без хотсвапу і це на моделях за 150$+ :\
tolebamber
Member

daesz
Logitech G502X - специально для вас) И кнопки и колесо - оптика.
daesz
Member

tolebamber: 12.02.2024 16:36 daesz
Logitech G502X - специально для вас) И кнопки и колесо - оптика.
Тут навіть далеко не прийшлось йти :D
спойлер
Изображение
Изображение
Щось слабо як для оптики і там, і там :)
Ну й ціна 2.5к :/
Hells Angels
Member

daesz: 12.02.2024 16:28і це на моделях за 150$
да які 150уе.. 3к старт.
https://hotline.ua/ua/computer-myshi-kl ... hn3jbba2e/
daesz
Member

Hells Angels: 12.02.2024 17:26
daesz: 12.02.2024 16:28і це на моделях за 150$
да які 150уе.. 3к старт.
https://hotline.ua/ua/computer-myshi-kl ... hn3jbba2e/
80$ за механічні свічі без хотсвапа все ще дорого, імхо :)
Тим більше що pixart 3360 - це +- те ж саме, що й 3311, який стоїть на impact 3 (12k dpi / 250 ips / 50g vs 12k / 300 / 35g у імпакта)
tolebamber
Member

daesz
Серьезно? Не понятный один отзыв и ставите крест))
Эта мышка самая ресурсная на рынке на данный момент
daesz
Member

tolebamber: 12.02.2024 18:00 daesz
Серьезно? Не понятный один отзыв и ставите крест))
Эта мышка самая ресурсная на рынке на данный момент
Це 2 різні відгуки в яких конкретно проблема в одному зі свічами, в іншому зі скролом, а негативних відгуків там більшість взагалі-то :\
tolebamber
Member

daesz
Дай дураку два металлических шарика - так он один сломает - другой потеряет.
Дабл клик на оптике - это ваще что то новенькое, да еще и б.у., может подсунули обычную G502) Второй - шнур ушатать - это надо постараться, хотя там мокрые руки и грязь, видать чипсы за компом а может и пирожки жаренные употреблялись не раз)
Ахахах, там уникумы в отзывах умудряются оптические микрики перепаивать на обычные:

https://ibb.co/6g6hN2P

По факту - люди имея обычную G502 пишут отзыв на G502X)))
Последний раз редактировалось tolebamber 12.02.2024 18:45, всего редактировалось 1 раз.
daesz
Member

Взагалі почитав відкуки на пісіпартпікер - в основному позитивні (в нас навпаки - в основному негативні), але в любому випадку ціна вище ніж я готовий віддати (3к, зараз по знижці 2.4к, дешевше 2.1к взагалі ніколи не бувала) + не подобається форма миші, вона ще й важка мабуть :/
tolebamber
Member

daesz
Многие путают с старой G502, на которой с даблкликами действительно была проблема.
Hells Angels
Member

daesz: 12.02.2024 17:5280$ за механічні свічі без хотсвапа все ще дорого, імхо
по опту блади купи, просто когда сломается выкинешь и подключишь новую :gigi:
Ответить