Последние статьи и обзоры
Новости
Производители видеокарт. Статистика, отзывы, впечатления
-
Liberty
Junior
clocker2014
Та сама ситуація з Asus 4070Ti TUF, написав в сапорт Asus щодо цієї проблеми, відписали, що це є нормою для відеокарт Ausus і якщо я вважаю що шум занадто сильний, то можу "звернутись до авторизованого СЦ через торгову мережу, для отримання офіційного заключення". Вирішив відправити карту в магазин, вони протестують її в себе та якщо "діагноз" підтвердиться, то відправлять на сервіс в Asus. не знаю чи буде толк з цього всього, але до Asus довіри вже нема.
PS. Ситуація з локом фпс допомагає, якщо гра не сильно навантажує відеокарту. Мені лок допоміг в Eve online і писк пропав, але толку з того, якщо в тій же RDR2 в 2к при макс налаштуваннях карта пищить/свистить. БП у мене також не поганий - MSI MPG A850G PCIE5, для 4070Ti - точно достатньо.
Та сама ситуація з Asus 4070Ti TUF, написав в сапорт Asus щодо цієї проблеми, відписали, що це є нормою для відеокарт Ausus і якщо я вважаю що шум занадто сильний, то можу "звернутись до авторизованого СЦ через торгову мережу, для отримання офіційного заключення". Вирішив відправити карту в магазин, вони протестують її в себе та якщо "діагноз" підтвердиться, то відправлять на сервіс в Asus. не знаю чи буде толк з цього всього, але до Asus довіри вже нема.
PS. Ситуація з локом фпс допомагає, якщо гра не сильно навантажує відеокарту. Мені лок допоміг в Eve online і писк пропав, але толку з того, якщо в тій же RDR2 в 2к при макс налаштуваннях карта пищить/свистить. БП у мене також не поганий - MSI MPG A850G PCIE5, для 4070Ti - точно достатньо.
-
clocker2014
Junior
Шум дроселів не являється гарантійним випадком, якщо не пройшло 14 днів то можна спробувати повернути карту, я так і зробив. Моя пищала так що перебивала шум системи охолодження, вважаю це дефектом.Liberty: ↑ 30.11.2023 16:45 clocker2014
-
Liberty
Junior
Можете вказати що Ви зробили, що б повернути карту? Вам замінили на таку ж чи повернули кошти?clocker2014: ↑ 30.11.2023 18:28 Шум дроселів не являється гарантійним випадком, якщо не пройшло 14 днів то можна спробувати повернути карту, я так і зробив. Моя пищала так що перебивала шум системи охолодження, вважаю це дефектом.
-
clocker2014
Junior
Приніс карту продавцеві, оформив заявку на повернення коштів, після чого її перевірили і повернули кошти.Liberty: ↑ 01.12.2023 11:00Можете вказати що Ви зробили, що б повернути карту? Вам замінили на таку ж чи повернули кошти?clocker2014: ↑ 30.11.2023 18:28 Шум дроселів не являється гарантійним випадком, якщо не пройшло 14 днів то можна спробувати повернути карту, я так і зробив. Моя пищала так що перебивала шум системи охолодження, вважаю це дефектом.
-
BOCKPEC
Junior
Маю чотири карточки стареньких і от що можу сказати:
1. asus rog strix 1050ti 4 gb oc - 6 років юзаю, дуже тихенька, холодна, їсть 75 вт в нагрузці - термопасту не міняв ще. Супер, моя найулюбленіша. Ніколи не продам)
2. aorus 1060 oc 6 gb - 5 років, сама заряжена 1060ті що я міг знайти тоді. Дуже крута, на 3 вентеля. тихенька, але температури вже звичайні, не холодні, 70 градусів десь, термопасту не міняв - подобається, але 1050ті менш прожорливіша і мені більше підходить для танків)
3. palit 1660 super oc на два вентиля, 3 роки користуюсь - не подобається, термоінтерфес міняв, гріється 75+, дроселя пищать, міняти поки не хочу, таке шось не дуже подобається
4. gigabyte 3060 ti oc 8 gb, hlr версія, 2 роки користуюсь, термоінтерфейс міняв, трохи гудить, але не пищить, але температури 82+ в космос улітають. Не подобається взагалі. Майже не юзаю
1. asus rog strix 1050ti 4 gb oc - 6 років юзаю, дуже тихенька, холодна, їсть 75 вт в нагрузці - термопасту не міняв ще. Супер, моя найулюбленіша. Ніколи не продам)
2. aorus 1060 oc 6 gb - 5 років, сама заряжена 1060ті що я міг знайти тоді. Дуже крута, на 3 вентеля. тихенька, але температури вже звичайні, не холодні, 70 градусів десь, термопасту не міняв - подобається, але 1050ті менш прожорливіша і мені більше підходить для танків)
3. palit 1660 super oc на два вентиля, 3 роки користуюсь - не подобається, термоінтерфес міняв, гріється 75+, дроселя пищать, міняти поки не хочу, таке шось не дуже подобається
4. gigabyte 3060 ti oc 8 gb, hlr версія, 2 роки користуюсь, термоінтерфейс міняв, трохи гудить, але не пищить, але температури 82+ в космос улітають. Не подобається взагалі. Майже не юзаю
-
Melofon
Member
BOCKPEC
Зачем вообще держать столько карт если вы ими не пользуетесь, оставить одну, две и хватит, остальные продать пока в цене ещё сильней не упали, я бы 3060ти оставил бы но у вас что-то реально плохо с температурами, обычно даже на самых донных кулерах там 75+, может у вас прижим плохой, задаунвольтить её тоже вариант.
Зачем вообще держать столько карт если вы ими не пользуетесь, оставить одну, две и хватит, остальные продать пока в цене ещё сильней не упали, я бы 3060ти оставил бы но у вас что-то реально плохо с температурами, обычно даже на самых донных кулерах там 75+, может у вас прижим плохой, задаунвольтить её тоже вариант.
-
Timedemo
Member
Гига у Вас поламана. Не гріються вони так.BOCKPEC: ↑ 03.12.2023 15:41 Маю чотири карточки стареньких і от що можу сказати:
-
_Ade
Member
Підкажіть, що це може бути що звук?
- спойлер
-
BOCKPEC
Junior
пробував даунвольт, крива міняється, але всерівно через 30 хв виходить на температуру 82, далі скидує. Корпус не самий продуваємий звичайно. Якщо все відркити буде 75. Але інші відяхи в тому корпусі набагато холодніші. А от прижим місля заміни інтерфейсу - це гарна ідея. Це може бути. ДЯкуюMelofon: ↑ 03.12.2023 16:55 BOCKPEC
-
Timedemo
Member
палит дуал 4070. за 2 месяца задребезжал один вентиль. походу их даже не смазали на заводе.
-
moto
Member
Уже как +/- две недели эксплуатирую ASUS TUF RTX 4070 OC ни какого писка , ни то что писка ее вообще не слышно, самая холодная карта которая у меня была, в простое 33 градуса ,под нагрузкой 50с и это с пассивным охладом , вентиляторы не включаются, не знаю от сколько градусов включаются вентиляторы, я ещё ничего не клацал , как с коробки достал так и стоит, такие температуры думаю что это заслуга корпуса !
-
Vlaad13
Member
-
abcdeyka
Member
Взял такую же Asus tuf 4070 ti super за 37к проблем нету. Поставил курву на 2760/1v. И +1800 по памяти.Vlaad13: ↑ 18.02.2024 13:38 покупалась в Розетке за 43к
дроселя не гудят - вентиляторы нормальные(хотя в моей Гиге вентиляторы тише и звук приятнее)
в киберпанке 60 градусов по чипу
-
Melofon
Member
Vlaad13
43к за карту которая у нас должна стоить 900-950$ максимум
43к за карту которая у нас должна стоить 900-950$ максимум
-
ISN
Junior
Комради.що б ви вибрали для 2к з таких :
1 rx 7900 xt
2 rtx 4070 super
1 rx 7900 xt
2 rtx 4070 super
-
GreenMile
Member
Ви темою помилились, вибір карт в іншій темі, а тут відгуки.
-
abcdeyka
Member
4070 super будет похолоднее. Но в зависимости от игр нужно смотреть тесты. Конкретно тех игр которые интересны.
-
Геральт
Member
XFX Speedster MERC 319 6900XT.
2 роки, політ нормальний. З коробки криві вентилів сильно занижені, через що хот спот міг під 100гр кочегарити. Максимальна ніби як 110, але все одно було якось некомфортно. Тому одразу ж поправив криві, трохи даунвольту. Зараз норм, ~85гр
"Двопозиційний" біос, трохи з іншими частотами. Особливої різниці між ними нема.
2 роки, політ нормальний. З коробки криві вентилів сильно занижені, через що хот спот міг під 100гр кочегарити. Максимальна ніби як 110, але все одно було якось некомфортно. Тому одразу ж поправив криві, трохи даунвольту. Зараз норм, ~85гр
"Двопозиційний" біос, трохи з іншими частотами. Особливої різниці між ними нема.
-
Melofon
Member
А 7900хт будет сильно быстрее, может кроме пары игр с включенными лучами, а так везде конкретное отставание если без лучей.abcdeyka: ↑ 21.02.2024 16:314070 super будет похолоднее.
-
Vinzy
Member
XFX Radeon RX 6800 Speedster SWFT 319 16Gb ver.6
Использую чуть более года.
Настройки как на скрине постоянно. И чуть скрин с драгон догма 2 и 10 мин фурмарк. Очень тихая. Для 3440х1440 в ультра конечно не везде тянет. Но бустится сама до 2300мгц. Андервольт выставлен 0.910v чтобы старалась ниже жрать. В серфинг интернет/ютуб50W ждет всего. Температуры у нее космос. 65° в среднем гпу и хотспот 70-75° в среднем.
Очень доволен её тишиной и производительностью. В плане абгрейда буду рассматривать вендора XFX
Использую чуть более года.
Настройки как на скрине постоянно. И чуть скрин с драгон догма 2 и 10 мин фурмарк. Очень тихая. Для 3440х1440 в ультра конечно не везде тянет. Но бустится сама до 2300мгц. Андервольт выставлен 0.910v чтобы старалась ниже жрать. В серфинг интернет/ютуб50W ждет всего. Температуры у нее космос. 65° в среднем гпу и хотспот 70-75° в среднем.
Очень доволен её тишиной и производительностью. В плане абгрейда буду рассматривать вендора XFX