Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

7mindfields: 23.01.2024 17:46 12 айфон зараз на вторинному ринку можна взяти за 13-14к з об’ємом на 128гб, це ціна твого поко ф5, якщо ти не забув
Ок, а где купить аккумулятор, там все уже с остатком 83% продают, а ниже 80 % рекомендуют в идеале заменить ? :shuffle:
7mindfields
Member

Evgen88: 24.01.2024 09:38
7mindfields: 23.01.2024 17:46 12 айфон зараз на вторинному ринку можна взяти за 13-14к з об’ємом на 128гб, це ціна твого поко ф5, якщо ти не забув
Ок, а где купить аккумулятор, там все уже с остатком 83% продают, а ниже 80 % рекомендуют в идеале заменить ? :shuffle:
Треба шукати 87-89, тоді можна ще рік юзати без заміни акб. алі, олх, пром - акб nohon

shnok ти вибірково читаєш і вириваєш з контексту, тому що розглядаю не тільки айфони, і рекомендації були на різні бюджети доречі
login55
Member

shnok: 24.01.2024 04:47
Donate: 24.01.2024 04:03
хоча сам ходить з 11, який зараз в 24р. вже виглядає як кусок лайна[/off]
та добре він виглядає. скажу більше, він виглядає так само, як виглядав 4 рокі потому, зовсім не змінився.
друга справа як він виглядає у порівнянні з іншими телефонами за схожу остаточну ціну, яку коштує зараз, то я б сказав, що по функціоналу, швидкодії та зручності не набагато гірший за новинки. а вся справа у тому, що цей огризок, зроблений надійно один раз і на довгі роки. У дружини саме 11PRO , якому вже 4 рокі, щодня у тривалому користуванні, зі станом аккумулятора у 77%, і все чудово працює і надає задоволення. протягом цих років не було бажання обговорювати якісь недоробкі у ньому чи надходження сирих/ненадходження оновлень, роботи потрібних програм, налаштувань камер для знімків чи відео, або алгоритмів збереження роботи батареї…
я ніколи не «топив» за яблучні девайси, бо вони мені не до вподоби, однак відкидати той факт, що це телефон, що задовольняє потреби на довгі рокі теж не потрібно.
YumaX
Member

leif: 22.01.2024 16:13відкрий огляди на текрадар, на ноутбукчек і т.д. почитай, що там пишуть про політику апдейтів мотороли. я розумію, що 4 апдейти з вересня це не так вже і погано,
Ой, щось я був скептичний до мого моторчика, B-)
спойлер
Screenshot_20240125-161040.png
Відправлено через 3 години 51 хвилину 11 секунд:
shnok: 24.01.2024 04:47. 7mindfields взагалі за яблучну продукцію може прерізати
Та ні, він просто мазохіст:
спойлер
https://youtu.be/kyB_b8yOu6E?si=IRd0dbdRKAdtBG_6
OverPow
Member

А мне на А52 14й так и не прилетел, хотя в списках "счастливчиков" есть :weep:
7mindfields
Member

YumaX: 25.01.2024 20:06 Та ні, він просто мазохіст:
Мазохізм в тому, що я в бюджеті до 15000 окрім айфонів розглядаю андроїди, серед яких немає мото або ксяомі? :laugh:
Filabatya
Member

Взяв за 15 малій 22+ екран вже рівний камера норм. Хороший телефон правда снеп ген 1 все таки гарячіший за мій 865
leif
Member

YumaX: 25.01.2024 20:06Та ні, він просто мазохіст:
ти ще більш всратий відос по темі не міг скинути?

третина "недоліків" про те, що кацапам санкції легше на андроїді обходити. оце ти крінжанув, чувак.

але в цілому, так, айось у порівнянні з відром слабенька і менш зручна і продумана. за три місяці я в принципі вже майже звик і такого підгорання як перші тижні вже не відчуваю. але заперечувати той факт, що відро на голову вище, адекватна людина не стане. залишимо це упоротим яблофілам.

справа в тому, що в моєму кейсі, я цілий місяць носив за собою всюди 8про і 15промакс, користувався буквально по черзі і роздумував, що ж мені важливіше: залізо чи софт. вирішив що залізо. не шкодую.
DuckRider
Member

Я возмущался на пиксель и его убогое качество и вот. За меньше чем полгода у меня появились битые пиксели на экране, при чем там, где экран всегда тёмный - вверху в правом углу. При этом всём тема черная, обои темные, подсветка ниже половины.

Думаю, следующий мой рассказ будет о том, что у нас в стране абсолютно не рабочая гарантия на эти устройства. Топ за свои деньги, короче
Pathfinder
Member
Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Привіт. Панове, цікавить інформація і думки щодо питання придбання телефону з ібея. А саме розблокування блокованих під оператора. Наприклад самсунги с серії ?
snapdragon999
Member

В Бразилии суд обязал айфоны и самсы комплектовать зарядкой. Чувак купил 24 ультру с зарядкой в коробке, вот это молодцы поставили на место зажратые бренды :laugh:
7mindfields
Member

Pathfinder: 27.01.2024 18:50 Привіт. Панове, цікавить інформація і думки щодо питання придбання телефону з ібея. А саме розблокування блокованих під оператора. Наприклад самсунги с серії ?
Не варте воно того, особливо якщо це якийсь t-mobile
Pathfinder
Member

7mindfields: 27.01.2024 19:14
Pathfinder: 27.01.2024 18:50 Привіт. Панове, цікавить інформація і думки щодо питання придбання телефону з ібея. А саме розблокування блокованих під оператора. Наприклад самсунги с серії ?
Складно розблоковувати? Є ще веризон і тд...
А взагалі тоді анлокед ?
snapdragon999
Member

DuckRider: 27.01.2024 18:33 Я возмущался на пиксель и его убогое качество и вот. За меньше чем полгода у меня появились битые пиксели на экране, при чем там, где экран всегда тёмный - вверху в правом углу. При этом всём тема черная, обои темные, подсветка ниже половины.

Думаю, следующий мой рассказ будет о том, что у нас в стране абсолютно не рабочая гарантия на эти устройства. Топ за свои деньги, короче
и кому теперь он нужен, по дешевке разве что или самому доюзывать рыдая от досады.
odessitmws
Member

snapdragon999: 27.01.2024 19:16и кому теперь он нужен, по дешевке разве что или самому доюзывать рыдая от досады.
пару битых пикселей еще не приговор
7mindfields
Member

Pathfinder: 27.01.2024 19:16
7mindfields: 27.01.2024 19:14
Складно розблоковувати? Є ще веризон і тд...
А взагалі тоді анлокед ?
Багато часу на це може піти, і не факт що буде результат, принаймні в контексті айфонів. Анлокед це ж і є офіційно відвязаний від оператор локу
Pathfinder
Member

7mindfields: 27.01.2024 19:29 Багато часу на це може піти, і не факт що буде результат, принаймні в контексті айфонів. Анлокед це ж і є офіційно відвязаний від оператор локу
Про анлок то зрозуміло, більше стосувалося чи варто взагалі.
Розблок більше до андроіда, яблоко не хочу.
7mindfields
Member

Pathfinder: 27.01.2024 19:37
7mindfields: 27.01.2024 19:29 Багато часу на це може піти, і не факт що буде результат, принаймні в контексті айфонів. Анлокед це ж і є офіційно відвязаний від оператор локу
Про анлок то зрозуміло, більше стосувалося чи варто взагалі.
Розблок більше до андроіда, яблоко не хочу.
Треба шукати інфу по конкретній моделі, наприклад lg g7 офіційно відв‘язаний від t-mobile не бачить мобільний інтернет, ніби є рішення, але немає бажання шукати, бо брав під певні задачі, і це не в пріорітеті
leif
Member

Подивився огляд с24 ультра. Прикольно, звичайно, все ніби добре: soc, дисплей, батарейка, навіть дизайн мені подобається, самсунгівська оболонка ніби не сильно бісяча відносно стоку. але камера...айфон і піксель значно краще, з того, що я бачив. Досить специфічно Самсунг розуміє "гарний знімок". Якби зробили камеру як на пікселі, було б майже ідеально, взяв би собі.
snapdragon999
Member

odessitmws: 27.01.2024 19:27
snapdragon999: 27.01.2024 19:16и кому теперь он нужен, по дешевке разве что или самому доюзывать рыдая от досады.
пару битых пикселей еще не приговор
Ну попробуй такое продай :laugh:
Ответить