Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Последний раз редактировалось gehka3 22.11.2018 10:37, всего редактировалось 1 раз.
Причина: !
Krawez
Member

Avenger80: 19.01.2024 14:12 Krawez
А вы не подтверждали доставку в Али? Тогда эта накладная исчезает.
спойлер
Изображение
Та ні, все ще висить надпис, що якщо посилку не доставлять протягом 77 днів, то можу відкрити спор.

Відправлено через 2 хвилини 20 секунд:
Avenger80: 19.01.2024 14:19 Krawez
Сайт алиэкспресс глючит на компе в этой части, поставьте мобильное приложение с плеймаркета.
У мене Нокія 3110, плеймаркет її не підтримує :) .

Ладно, у мене є ще три місяці :) , дякую за допомогу.
kilroy
Junior

Krawez не може він бути трек-номером. І не нажимати, а просто навести курсор і має з'явитись ось таке віконце.
спойлер
Screenshot_1.png
Але якщо у вас і окрема сторінка не завантажується, то вам потрібно увімкнути ВПН, бо чомусь деколи деякі домени Алі направляются на російські айпі.
Avenger80
Member

kilroy
Кстати, вы правы, как только ВПН включаешь, всё нормально переходит. А то у меня то заходит на эти страницы, то нет, чаще нет. С ВПН зашло.
Krawez
Member

kilroy
Avenger80

Низький уклін і глибока повага вам панове :) , після всіх маніпуляцій з'явився надпис: Arrival at delivery office MEEST GROUP,

Значить посилка прийде через пару неділь.

А сайт Алі при цьому перейшов на ієрогліфи :) і розрахунок в тугриках :) .
kilroy
Junior

Avenger80 ещё советуют почистить куки на Али, потом выставить английский язык сайта и не менять его. Но опять же, это не гарантирует, что какой-то домен Али не будет направлен на российские айпи, которые скорее всего у нас просто в бане.
Krawez будь ласка :) Головне, що тепер знаєте трек-номер і якщо що, то можете його просто через сайт Meest Express відстежувати https://ua.meest.com/parcel-track .
То можливо від ВПНу так, можна ж самому змінити на англійську і гривні :)
Avenger80
Member

Krawez
Вы всё-таки номер накладной найдите и вбейте её на сайте Meest. А то вдруг вы какую-то СМС-ку всё-таки пропустили и вашу посылку возьмут и утилизируют, раз вы не пришли. :) Вообще вам от Meest должно прийти сообщение, что через них идёт или будет идти вам посылка, укажите удобный пункт выдачи - ну что-то типа такого.
Krawez
Member

Avenger80
Все нормально статус: m. KYIV HOLOSIIVSKYI 1/1 Надходження на підрозділ доручення, значить посилка прийде через пару неділь. Це норма, так у мене було завжди :)

Вони в основному Укрпоштою мені посилки відправляють. а вона дуже некваплива, коли посилка прийде у відділення тоді СМС і пришлють.
kilroy
Junior

Krawez якщо у вас поруч є відділення чи точка видачі Meest, то краще переадресуйте на них. Так явно буде швидше, аніж чекати поки приїде УкрПоштою. Там і заодно можна вказати улюблене відділення, на яке в майбутньому будуть їхати посилки.
Krawez
Member

kilroy: 19.01.2024 16:36 Krawez якщо у вас поруч є відділення чи точка видачі Meest, то краще переадресуйте на них. Так явно буде швидше, аніж чекати поки приїде УкрПоштою. Там і заодно можна вказати улюблене відділення, на яке в майбутньому будуть їхати посилки.
:) :) :) , яка там точка видачі Meest, я на хуторі біля кордону з Румунією живу, щастя що відділення Укрпошти є, до Нової пошти пятдесят км треба пиляти :)
Dark Knight
Member

Krawez: 19.01.2024 13:55
Krawez, а трек-номер як виглядає?

30289032506ХХХХХ
шановний, це якийсь дуже дивний трек доставки у Україну. вперше таке бачу.

ви точно не помилилися? :spy:
напишіть повністю трек, а спільнота перевірить і допоможе вам :D
Avenger80
Member

Dark Knight
Так он уже разобрался. Это ID заказа на Али, а не накладная. Просто интересно другое, но это касается не только его, а и вообще - почему меняются операторы доставки - то Укрпочта, то Новая почта, то Meest - и это узнаёшь потом, уже в процессе (хорошо, что у меня это всё в пешей досягаемости :) ). Может, конечно, я что-то не досмотрел и не понял до конца как это работает, так как с Али мало что ещё заказывал, в общем опыт не такой прям большой.
Dark Knight
Member

Avenger80: 19.01.2024 18:08 Dark Knight
Так он уже разобрался. Это ID заказа на Али, а не накладная. Просто интересно другое, но это касается не только его, а и вообще - почему меняются операторы доставки - то Укрпочта, то Новая почта, то Meest - и это узнаёшь потом, уже в процессе (хорошо, что у меня это всё в пешей досягаемости :) ). Может, конечно, я что-то не досмотрел и не понял до конца как это работает, так как с Али мало что ещё заказывал, в общем опыт не такой прям большой.
у меня конкретно был случай - трекинг УП (SK...) сменился на трекинг НП (AEBT...), в середине пути где-то, или в Латвии.
но я даже был рад, ибо НП более быстрая.
так что вполне может быть - смена операторов доставки в процессе.
torny
Member

Avenger80: 19.01.2024 18:08 ...Просто интересно другое, но это касается не только его, а и вообще - почему меняются операторы доставки...
Це ж було вже (с)
Тут мабуть 20-30% постів про те, хто везе посилку.

Я знаю, який перевізник повезе мою посилку, тільки якщо я сам його обираю та сплачую послуги. Зазвичай це DHL або EMS (EMS'ом з 22 року не користувався, не знаю як у них справи зараз)
Якщо якийсь стандарт алі сейвер шипер - то багато факторів впливає на результат. Насамперед - як сам китаєць відправить.
Avenger80
Member

Dark Knight
У меня два случая было за несколько месяцев. Укрпочта сменилась в процессе доставки на Meest - просто пришла СМС от Meest, что к вам будет направляться посылка - определите удобную точку выдачи. А второй раз - с Укрпочты в поштомат Новой почты рядом с этим отделением Укрпочты.
Alex_Lviv
Junior

kilroy: 19.01.2024 14:23 Але якщо у вас і окрема сторінка не завантажується, то вам потрібно увімкнути ВПН, бо чомусь деколи деякі домени Алі направляются на російські айпі.
проблема виникла в обід 30 листопада 2023р, тут можна назад погортати - писалось про це

вам потрібно увімкнути ВПН - ТАК, на Аліку допоможе , просто ВПН включити

деякі домени Алі направляются на російські айпі - можливо в рускій версії сайту і так, але тут зовсім не той випадок! вкладки в ордерах, трекінг, відгуки, диспути і той же алі-пей - ніяким чином не форвардяться на рускі адреси, якщо глобал версія і мова EN встановлено

замучене більш глобальне блокування , ресурси Європи, США, того ж Китаю і т.д.,
в половині допомагає простий ВПН, а на інші ресурси можливо увійти або через платні проксі або через RDP з компа в іншій країні (фінансові ресурси, де при авторизації йде перевірка і любі проксі блокуються)
movi
Member

torny: 19.01.2024 18:49Я знаю, який перевізник повезе мою посилку, тільки якщо я сам його обираю та сплачую послуги. Зазвичай це DHL або EMS (EMS'ом з 22 року не користувався, не знаю як у них справи зараз)
Якщо якийсь стандарт алі сейвер шипер - то багато факторів впливає на результат. Насамперед - як сам китаєць відправить.
Я тут на протязі пару день замовив разом три штуки однієї позиції, потім одну. потім ще одну і ще 4 штуки. Частина прийшла НП частина УП. 4 штуки прийшли раніше за всіх, хоча замовлено було пізніше. А одна одиночна ще повзе)) з 10-го числа як промаячила з Литви так і тиша) Ось так той китаєць нарішав))
quadrotony
Member

пишу китайцю що не можу повернути батарею = 23 бакса доставка
і здається батареї укрпошта не дозволяє слати в китай

сідаю заповнювати форму на повернення грошей а відео не грузиться, 30 мб, 60 - всеодно, тупо безкінечна загрузка... у всіх так?

тим часом китаєць написав що вишле нову батарею безкоштовно на заміну, ну побачим чи не обмане
moonlight49
Member

quadrotony: 23.01.2024 13:33
сідаю заповнювати форму на повернення грошей а відео не грузиться, 30 мб, 60 - всеодно, тупо безкінечна загрузка... у всіх так?
Завантажувати відео в ali - це марна справа. Хіба що викласти на хмарний сервіс та надати посилання.
В китаї не працюють сервіси гугла, тому можна викласти на dropbox, onedrive чи якійсь інший сервіс
Crong
Member

quadrotony: 23.01.2024 13:33а відео не грузиться, 30 мб, 60 - всеодно, тупо безкінечна загрузка... у всіх так?
Воно завантажується, але повільно і ніяких відсотків не показує. Дивись на монітор інтерфейсу мережевої карти, там буде видно що є вихідний трафік. Коло відео завантажиться, то воно автоматично з'явиться на сторінці.
quadrotony
Member

Crong: 23.01.2024 16:14
quadrotony: 23.01.2024 13:33а відео не грузиться, 30 мб, 60 - всеодно, тупо безкінечна загрузка... у всіх так?
Воно завантажується, але повільно і ніяких відсотків не показує. Дивись на монітор інтерфейсу мережевої карти, там буде видно що є вихідний трафік. Коло відео завантажиться, то воно автоматично з'явиться на сторінці.
ніфіга, я чекав півгодини на 30 мб відео
Ответить