Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Kirakishou: 18.01.2024 23:44
Donate: 18.01.2024 22:09Зачем? Я вот так вот бегаю и никаких проблем не вижу... Одновременно тебе надо 1-2 более менее юзабельные...
Сколько времени надо, чтобы без доната прокачать хотя бы один до 60 лвл? Алсо смотрю на все эти материалы и у меня баттхерт от того, что игра тупо украла у меня два дня превозмоганий. Какого хрена хотя бы ивентовый магазин не оставить на некоторое время после ивента или на крайний случай просто перевести эту валюту в какой-нибудь другой материал? Они тупо украли у меня выходные так как я за свои превозмогания не получил ровным счетом ничего. С таким скотским отношением к новым игрокам они надеются на то, что им сразу будут донатить? Или им не нужны новые игроки?
Ну 60 считается тратой денег оптимально вроде как 30... Но тем не менее...

Изображение
75 дней
спойлер
Изображение
Из доната 3 подписки 15 баксов и 2 батл паса ещё 20...

5x E3-60 R10 = 15 дней
4x E2-50 R8-6 стоит тоже не забывать ибо ресурсы уже потрачены...
спойлер
Изображение
По пухам...

3x 60 = 25 дней
1x 50 тоже не забываем, но качать на 60 не буду. Подожду когда по ивенту дадут что то более интересное. О того рандомного хила каждый ход толку ноль.

В целом гача тут одна из самых простых по прокачке из тех что я играл. Где то рядом стоит аркнайтс но там просто непосильная задача вначале с фармом ибо основные запасы ты делаешь именно на ивентах, а фарм со стейджей плохой.
Kirakishou
Member

lewerlin
Дякую. Я не фанат клавіатур та іншого мерчу, окрім якісних фігурок. Але і за кращих часів це задоволення було не із дешевих, а зараз ще й з доставкою можуть бути проблеми, плюс додалося розмитнення, бо у випадку фігурок з персонажами міхойо це 600 доларів за фігурку. Я придбав собі парфуми Tom Ford Oud Wood, якими користується Кафка, і цього поки що достатньо. Якщо буде бажання витратити гроші на Кафку, краще витрачу їх на її ейдолони.
daesz
Member

2.1 : Aventurine and Sam
Евгений King
Member

Як вам нове дзеркало? Щось настільки ізі виявилось, що на авто з першого траю закрилось, в порівнянні з попереднім - якийсь сором...
спойлер
12344.jpg
daesz
Member

спойлер
Изображение
Перша спроба на авто, на мануалі мб й 36 взяв би, але зараз/сьогодні точно лінь грати/пробувати :-/
daesz
Member

Звідкіля ці лікери беруть інфу :D
Я вже зрадів, що можна поролити Кафці Е1, бо 2.1 тупо "проходняк". А то не тут то було :/

Відправлено через 3 хвилини 27 секунд:
Изображение

"рерол гайд" для глобала :D
JP сервер в дискорді має 100к людей, глобал 1.5к і то мені зайняло хвилин 15 щоб знайти лінк на глобал :lol:
lewerlin
Member

daesz: 24.01.2024 01:45Звідкіля ці лікери беруть інфу :D
Це офіційний пост на офіційному ресурсі Хойо. Але походу таки в 2.1.
daesz
Member

lewerlin: 24.01.2024 02:20 Це офіційний пост на офіційному ресурсі Хойо. Але походу таки в 2.1.
Та я мав на увазі :
daesz: 21.01.2024 15:06 2.1 : Aventurine and Sam
lewerlin
Member

daesz: 24.01.2024 02:30Та я мав на увазі :

daesz: ↑ 21.01.2024 15:06
Щось я дуже сумніваюсь, що Хойо двох хлопців сунуть в один патч.
До речі, Лочу прибрали з 2.0(типу, щоб новоприбулі "на Раціо" подовше подушилися без топ сустейну і занесли на КММщика). Так що Вангую в 2.1 Авантюрин+Ахерон.
daesz
Member

lewerlin: 24.01.2024 03:05
daesz: 24.01.2024 02:30Та я мав на увазі :

daesz: ↑ 21.01.2024 15:06
Щось я дуже сумніваюсь, що Хойо двох хлопців сунуть в один патч.
До речі, Лочу прибрали з 2.0(типу, щоб новоприбулі "на Раціо" подовше подушилися без топ сустейну і занесли на КММщика). Так що Вангую в 2.1 Авантюрин+Ахерон.
Краще б взагалі не добавляли їх Изображение
daesz
Member

Галагер - це 4* персонаж Изображение
Изображение

(візуально схожий на якогось дружбана Семпо :lol: )

Відправлено через 4 хвилини 44 секунди:
Изображение

Відправлено через 5 годин 53 хвилини 18 секунд:
Десь годинку зайняло, але я відволікався декілька раз.
спойлер
Изображение
+Корнелія.
Незнаю чи варто далі реролити чи ні, я хотів 3* ресну або райзу :think:

Вирішив таки реролити, на диво отримав знову Корнелію (за 10-15 реролів вона мені тільки 4 рази показалась), з наступних двох двадцяток нікого, а потім з останнього ролу Ресна :gigi:
спойлер
Изображение
На цьому і зупинюсь :rotate:
Kirakishou
Member

Перша безкоштовна крутка, яка дає гарантовану легу. Після цього кинув ще 20 круток, отримав якісь дві SR меморії і більше жодної леги. Думаю, гру можна спокійно дропати. З такими стартовими умовами продовжувати грати немає сенсу.
спойлер
Изображение
Реролити немає сенсу, бо я прив’язав аккаунт до стіму. Сюжет цікавий, але нічого особливого. В Atelier можна і без гачі пограти, а ще краще просто аніме подивитися. Печально те, що японські гачі безнадійно відстали в технічному плані від китайських. Це просто сором. Виставив максимальні налаштування в грі, вона споживає під 200 Вт при цьому графіка залишається рівня графіки на смартфонах. В тому ж геншині різниця між ПК і смартфоном є, а тут різниці майже немає. Тіні та текстури такі, які були на третій плейстейшн. Ціни на донат високі, як і у всіх японських гачах. Після таких ігор починаєш цінувати китайські гачі типу Reverse1999, не кажучи вже про Genshin Impact і Honkai Star Rail. Навіть корейські гачі кращі в технічному плані, ніж японські. Це сором. Китайці роблять аніме-ігри краще, ніж японці.

Відправлено через 37 хвилин :
Хоча, там наче є можливість видалити дані, тобто імовірно реролити можна навіть з прив’язаним акаунтом. Але все одно коли на першій же крутці в грі падає хлопець, то настрій та емоції від гри вже зіпсовано. Не впевнений, що гратиму в гру, навіть якщо Райза випаде. Ось якби тут Ліла Децирус була, тоді можна було б потерпіти всі ці убогі тіні, текстури та налаштування управління, коли по ескейпу ти виходиш з гри.

Вони дали 3* Ророну за попередню реєстрацію.
спойлер
Изображение
daesz
Member

Kirakishou: 26.01.2024 23:08 Перша безкоштовна крутка, яка дає гарантовану легу. Після цього кинув ще 20 круток, отримав якісь дві SR меморії і більше жодної леги. Думаю, гру можна спокійно дропати. З такими стартовими умовами продовжувати грати немає сенсу.
спойлер
Изображение
Реролити немає сенсу, бо я прив’язав аккаунт до стіму. Сюжет цікавий, але нічого особливого. В Atelier можна і без гачі пограти, а ще краще просто аніме подивитися. Печально те, що японські гачі безнадійно відстали в технічному плані від китайських. Це просто сором. Виставив максимальні налаштування в грі, вона споживає під 200 Вт при цьому графіка залишається рівня графіки на смартфонах. В тому ж геншині різниця між ПК і смартфоном є, а тут різниці майже немає. Тіні та текстури такі, які були на третій плейстейшн. Ціни на донат високі, як і у всіх японських гачах. Після таких ігор починаєш цінувати китайські гачі типу Reverse1999, не кажучи вже про Genshin Impact і Honkai Star Rail. Навіть корейські гачі кращі в технічному плані, ніж японські. Це сором. Китайці роблять аніме-ігри краще, ніж японці.

Відправлено через 37 хвилин :
Хоча, там наче є можливість видалити дані, тобто імовірно реролити можна навіть з прив’язаним акаунтом. Але все одно коли на першій же крутці в грі падає хлопець, то настрій та емоції від гри вже зіпсовано. Не впевнений, що гратиму в гру, навіть якщо Райза випаде. Ось якби тут Ліла Децирус була, тоді можна було б потерпіти всі ці убогі тіні, текстури та налаштування управління, коли по ескейпу ти виходиш з гри.

Вони дали 3* Ророну за попередню реєстрацію.
спойлер
Изображение

Це леджит найкращий реролл зі всіх ігор які я бачив.
Рекомендую брати Корнелію (або того куна що у вас випав), а на наступних двох десятках ролити або ресну 3* або райзу, ну або двох якщо вистачить терпіння :D
Kirakishou
Member

Знову цей хлопець випав на реролі.
Рісітас.жпг
daesz
Member

Kirakishou: 26.01.2024 23:53 Знову цей хлопець випав на реролі.
Рісітас.жпг
Мені десь з 15-20 реролів впала 4 рази Корнелія, десь разів 5 Му, 1 раз той другий хлопець і всі інші рази от цей хлопець. Тому як випала 3* ресна - я зупинився, мені доречі на тому аці з наступної пятірки впала Юдіт, вона не дуже, але поки жду на банер Софії - will word xd
Kirakishou
Member

daesz
Зі стандарту випала Марі на цьому ж реролі. Реролити далі?

Відправлено через 5 хвилин 58 секунд:
А як Ви забирали крутки з діскорду? Кожен раз реєструвалися на сервері заново?
daesz
Member

Kirakishou
якщо не впала Корнелія з гарантованого 3* (з тих 4 на вибір) - я зразу "перезапускав" :)
Ответить