Найочікуваніші ігри 2024 року

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

kairo: 11.01.2024 14:37
Keyser Soze: 11.01.2024 13:52 Из всего списка интересно только Star Wars Outlaws и Ждалкер 2. Если сравнивать с релизами 10-14 летней давности - были намного интереснее проекты, чем сейчас... Сейчас нет "души" в сценариях игр и т.п.
Кстати, не вижу ни одной гонки, симулятора или стратегии типа C&C, Warhammer... Штампуют лютую дичь для консолей :gigi: :lol: :up:
Чергове "раньше било лучше". З гонок зараз є Forza Horizon та Gran Turismo 7. Із стратегій та RTS: ігри Парадоксів, Цива, Total War: Warhammer 3 та історичні серії, Northgard, Dune Spice Wars, Age Of Empires 4, Age of Wonders 4 та ще купа інших. Це все ігри на роки. Проєкти із "душою", навскидку: Cyberpunk 2077, Baldur's Gate 3, Resident Evil, Hi-Fi Rush, Alan Wake 2, Lies of P, Dave the Diver, the list goes on and on...
Что из этого выходит в этом году??? :lol: :lol: :lol: :lol: где это в списке??
kairo
Member

Keyser Soze: 11.01.2024 14:40
kairo: 11.01.2024 14:37
Чергове "раньше било лучше". З гонок зараз є Forza Horizon та Gran Turismo 7. Із стратегій та RTS: ігри Парадоксів, Цива, Total War: Warhammer 3 та історичні серії, Northgard, Dune Spice Wars, Age Of Empires 4, Age of Wonders 4 та ще купа інших. Це все ігри на роки. Проєкти із "душою", навскидку: Cyberpunk 2077, Baldur's Gate 3, Resident Evil, Hi-Fi Rush, Alan Wake 2, Lies of P, Dave the Diver, the list goes on and on...
Что из этого выходит в этом году??? :lol: :lol: :lol: :lol: где это в списке??
Грати, те що вийшло в попередньому році або раніше, релігія забороняє? А те, що виходить в цьому, так воно ще не релізнулось, як його можна оцінювати на наявність "душі?" :-/
Enjthesilence
Member

Геральт: 11.01.2024 13:38 Dragon's Dogma 2
Star Wars Outlaws
Horizon
Hellblade
Avowed (піларси від першої особи? :eek: )
PoE
Little Nightmares
The Wolf Among Us

Якраз на рік мало б вистарчити
Avowed більше схожий на оутер ворлдс з мечами, навіть візуально)

Відправлено через 3 хвилини 46 секунд:
Keyser Soze: 11.01.2024 13:52 Из всего списка интересно только Star Wars Outlaws и Ждалкер 2. Если сравнивать с релизами 10-14 летней давности - были намного интереснее проекты, чем сейчас... Сейчас нет "души" в сценариях игр и т.п.
Кстати, не вижу ни одной гонки, симулятора или стратегии типа C&C, Warhammer... Штампуют лютую дичь для консолей :gigi: :lol: :up:
Нормальні зараз виходять ігри, можливо ви просто їх переросли і ностальгія за дитинством заважає вам тверезо їх оцінювати) Відьмак 3, РДР2, Алан Вейк, БГ3, та ціла купа кращих проектів, які вийшли у другій половині десятих
_FYA_EXel
Member

Ну из интересного, не попсового знаю только Senua's Saga: Hellblade II и The Wolf Among Us 2.
Что-то интересное еще будет в 2024?
Enjthesilence
Member

_FYA_EXel: 11.01.2024 17:04 Ну из интересного, не попсового знаю только Senua's Saga: Hellblade II и The Wolf Among Us 2.
А що означає "попсового?" Типу "Сталкер" попса, тому що оверхайп чи що? А так багато нішевих проектів під різні жанрі, кожному знайдеться своє. Я наприклад хочу спробувати Gray Zone, який як я сподіваюсь поховає тарков, мені подобається жанр екстракшн шутерів, а зних нормальним залишився лише Хант в тарков не можу грати зі зрозумілих причин.
daesz
Member

Enjthesilence: 11.01.2024 17:10
_FYA_EXel: 11.01.2024 17:04 Ну из интересного, не попсового знаю только Senua's Saga: Hellblade II и The Wolf Among Us 2.
А що означає "попсового?" Типу "Сталкер" попса, тому що оверхайп чи що? А так багато нішевих проектів під різні жанрі, кожному знайдеться своє. Я наприклад хочу спробувати Gray Zone, який як я сподіваюсь поховає тарков, мені подобається жанр екстракшн шутерів, а зних нормальним залишився лише Хант в тарков не можу грати зі зрозумілих причин.
Дівіжн 1/2 і по колу дарк зону :gigi:
Enjthesilence
Member

daesz: 11.01.2024 17:17

Та блін, там така оййййййй! зараз, читерів безліч :(
_FYA_EXel
Member

Тарков если не ошибаюсь - онлайндрачильня, я же про сингл.
Сталкер 2 конечно попробую, но я отношусь к тем людям, для которых, сталкер, гта, стар варсы, соулсы, атсасины и резики - УГ, или ты не приемлешь иных взглядов :rolleyes:
daesz
Member

Enjthesilence: 11.01.2024 17:22
daesz: 11.01.2024 17:17
Останній раз грав (десь 1.5 роки тому) - то ком'юніті було доволі дружнє і завжди писати в загальний, коли в якійсь із ДЗ був чітер, щоб оминати :)
Але те що там купа чітерів - то факт :(
Enjthesilence
Member

_FYA_EXel: 11.01.2024 17:23

Сталкер 2 конечно попробую, но я отношусь к тем людям, для которых, сталкер, гта, стар варсы, соулсы, атсасины и резики - УГ, или ты не приемлешь иных взглядов :rolleyes:
Ти назвав багато ігор різних жанрів, єдине що їх об'єднує - це їх популярність, хайп. Але це нетвереза оцінка їх якості)) Тобі треба спробувати побороти цей страх "моди" і просто грати)

Відправлено через 2 хвилини 32 секунди:
daesz: 11.01.2024 17:25
Enjthesilence: 11.01.2024 17:22

Останній раз грав (десь 1.5 роки тому) - то ком'юніті було доволі дружнє і завжди писати в загальний, коли в якійсь із ДЗ був чітер, щоб оминати :)
Але те що там купа чітерів - то факт :(
Ну тут вже чекати division heartland, хоча якось воно мене трохи бентежить )) Треба дівіжн повертатись до зими) якесь засніжене місто в західній Європі наприклад, було б круто
_FYA_EXel
Member

Enjthesilence: 11.01.2024 17:31
_FYA_EXel: 11.01.2024 17:23
Ти назвав багато ігор різних жанрів, єдине що їх об'єднує - це їх популярність, хайп. Але це нетвереза оцінка їх якості)) Тобі треба спробувати побороти цей страх "моди" і просто грати)
:laugh: ну спасибо ньюфаг, повеселил, только с диагнозами - мимо. :-P
Если хотите конструктивный диалог - назовите первую и последнюю понравившиеся вам игры, и сразу будет ясно, иначе это просто флуд.
Последний раз редактировалось _FYA_EXel 11.01.2024 17:37, всего редактировалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

_FYA_EXel: 11.01.2024 17:34
Enjthesilence: 11.01.2024 17:31

так а в чому проблема тих ігор, що ти назвав?
перша - return to castle wolfenstein, бо це одна з перших ігор в які я грав загалом. з останніх - алан вейк 2 та балдурс гейт 3. найулюбленіша за весь час - рдр2. давай свої тепер
daesz
Member

Enjthesilence: 11.01.2024 17:31 Ну тут вже чекати division heartland, хоча якось воно мене трохи бентежить )) Треба дівіжн повертатись до зими) якесь засніжене місто в західній Європі наприклад, було б круто
Я не впевнений що там лорно з Європою :)
Хартленд було б цікаво глянути, вона ще й ф2п має бути. Але якщо не помиляюсь то там щось типу батл рояля має бути :think:
_FYA_EXel
Member

Enjthesilence: 11.01.2024 17:35
_FYA_EXel: 11.01.2024 17:34
перша - return to castle wolfenstein, бо це одна з перших ігор в які я грав загалом. з останніх - алан вейк 2 та балдурс гейт 3. найулюбленіша за весь час - рдр2. давай свої тепер
И каким боком вольфштейн, дюк, дум - нормальные? (убогейшие игры на сегодняшний момент, графика, сюжет, управление - уг), ладно... учитывая, что некоторые до сег пор в контру гоняют.
Хировсы и JA, из последних BG3.
Последний раз редактировалось _FYA_EXel 11.01.2024 17:55, всего редактировалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

_FYA_EXel: 11.01.2024 17:47
Enjthesilence: 11.01.2024 17:35

И каким боком вольфштейн, дюк, дум - нормальные? (убогейшие игры на сегодняшний момент, графика, сюжет, управление - уг), ладно...
До чого тут "на сегодняшний момент?" Ти запитав за першу і останню, як написав, так я і зрозумів, наступного раз намагайся краще ставити запитання. За твоєю логікою хіровси та ja недалеко пішли, як на сьогодення, морально застаріли ігри у всіх аспектах
_FYA_EXel
Member

Enjthesilence: 11.01.2024 17:55
_FYA_EXel: 11.01.2024 17:47
И каким боком вольфштейн, дюк, дум - нормальные? (убогейшие игры на сегодняшний момент, графика, сюжет, управление - уг), ладно...
До чого тут "на сегодняшний момент?" Ти запитав за першу і останню, як написав, так я і зрозумів, наступного раз намагайся краще ставити запитання. За твоєю логікою хіровси та ja недалеко пішли, як на сьогодення, морально застаріли ігри у всіх аспектах
Может и устарелые, но на базе ja и xcom все современные проекты в данном жанре :-P
И может, за счет того, что ты залетел с шутера, у тебя более благосклонное отношения к играм :idea:
Serg IX
Member

Сталкер 2 це ще й весело буде. Як на болотах будуть вити і намагатись обгадити любий недолік чи баг
daesz
Member

Serg IX: 11.01.2024 18:00 Сталкер 2 це ще й весело буде. Як на болотах будуть вити і намагатись обгадити любий недолік чи баг
В них буде горіти від того, що буде в будь-якому випадку краща і технологічніша ніж атомік фарт, який вже навіть в бенчмарки ніхто й не додає :gigi:
MetalistForever
Member

В общем год спасут Японцы и The Wolf Among Us 2 . И вот прошло чуть чуть времени... и уже половина крупных игр за год - это ремастеры и римейки старых начала 2000х. Ну а что мы ожидаем если в конце 2023 год , такие цифры онлайн :

Fortnite - 2 млн онлайн
Lego Fortnite - 2.5 млн онлайн
Rocket racing Fortnite- 800 тыс онлайн
Fortnite Festival ( "Gitar Hero " ) - 600 тыс онлайн

Вот это все и есть закат игровой индустрии . Для бумеров ремастеры/римейки , а для детей и подростков Fortnite/APEX - ВСЕ !!! А и есть еще типо Suicide Squad: Kill the Justice League / Avengers - кооперативное хрючиво - обрабатывай контент и вырвиглазные цвета
NUN4AG
Member

ТОП-15 (скоріш за бажанням, щоб ігри вийшли та були якісними, ніж впевненістю, що так воно й буде):
0. Metro 4 - якщо анонсують в найближчий час, але це скоріш фантазія, ніж реальний сценарій.
1. S.T.A.L.K.E.R. 2 - якщо візьмуть все найкраще з COP та SoC, більш-менш доведуть до сучасних стандартів, зроблять нормальну кінцівку, прийнятні оптимізацію та загальний технічний стан.
2. Silent Hill 2 Remake - відокремив від ремастерів, бо це все-таки ремейк і це гра, яку точно пройду.
3. Star Wars: Outlaws.
4. Avowed.
5. Dragon's Dogma 2.
6. Final Fantasy VII Rebirth.
7. Assassin's Creed Codename Red - скоріше через сеттінг, ніж віру у якісні інновації від Юбіків.
8. Gothic 1 Remake - ще 1 ремейк, який дуже чекаю, але не впевнений, що гра вийде в 2024, а тим паче в нормальному технічному стані.
9. Alone in the Dark - дива не чекаю, але можливо вийде непогана пригода на 7-7.5 баллів.
10. Path of Exile 2.
11. GreedFall 2: The Dying World.
12. Metal Gear Solid Delta: Snake Eater.
13. Senua’s Saga: Hellblade II - занадто довго її разробляють + завищенні очікування, які дуже часто у Майків обертаються на релізі Starfield-ами/Halo Infinite.
14. Banishers: Ghosts of New Eden - не чекаю гри більш, ніж на 7 балів, але ці розробники можуть створити непогану історію, персонажів та цікаве оточення.
15. Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 - дуже зрадів після анонсу, але потім Авалона вигнали, гру передали іншим розробникам, переробляли і т.д., тому тепер це ледь помітний промінь оптимізму в темряві скепсісу.

Ну і буду слідкувати що вийде з Hades 2, Hollow Knight: Silksong, Little Nightmares III, The Wolf Among Us 2, Bye Sweet Carole, Neo Berlin 2087, Broken Roads, The Thaumaturge, Black Myth: Wukong, Enotria: The Last Song, Wuchang: Fallen Feathers, The Lost Wild.

ПК порти:
1. The Last of Us Part II.
2. Horizon Forbidden West.
3. Final Fantasy XVI.

Ремастери:
1. Beyond Good & Evil.
2. Sam & Max.
3. Brothers - A Tale of Two Sons.
4. Shadows of the Damned.
5. Tomb Raider I-III.

P.S. На 99% впевнений, що Suicide Squad буде помийкою якнайбільше на 6 балів. Шкода, що Rocksteady після Бетменів робить це...
Ответить