Последние статьи и обзоры
Новости
Найочікуваніші ігри 2024 року
-
lavr
Junior
Предлагаю обсудить Найочікуваніші ігри 2024 року
Сталкер2 уже предзамовив та же чикаю пое2 інше не так цікаво
Сталкер2 уже предзамовив та же чикаю пое2 інше не так цікаво
-
daesz
Member
Наврядчи хтось очікує повісточку від Дракмана ЛоА2. А тим більше суісайд сквад 2
А от the alters та hollow knight silksong пропустили
Особисто жду згадані вище 2, а крім того ще hades 2 / frostpunk 2 / alone in the dark / star wars outlaws та діелсі до elden ring, та от поки писав щей список - згадав ще judas .
А от the alters та hollow knight silksong пропустили
Особисто жду згадані вище 2, а крім того ще hades 2 / frostpunk 2 / alone in the dark / star wars outlaws та діелсі до elden ring, та от поки писав щей список - згадав ще judas .
Последний раз редактировалось daesz 11.01.2024 13:10, всего редактировалось 1 раз.
-
Cicero
Member
Подивлюся за Tomb Raider
-
Spiryt
Member
Номинант на главный провал годаSuicide Squad: Kill the Justice League
-
docentlx
Member
я ще чeкаю на - Manor Lords та Falling Frontier
-
Kassatka
Member
Більше всього чекаю на Viking City Builder. Щойно подивився - виявляється я додав цю гру в бажане в Стім ще в вересні 2020 року, тобто понад 3 роки назад. Тож цілком можливо, що і далі перенесеться після 2024 року. І щось так більше й не чую про інші стратегії з підтримкою трасування променів, Jurassic World Evolution 2 і оця гра, що ніяк не вийде. Більше промені застосувати ні до чого, хіба ще, F1 у гоночках.
Зі списку в даній статті поки що мене цікавить хіба що Frospunk 2, але в мене ще спробувати Frostpunk 1 руки досі не дійшли, тільки стріми по ній дивився й на розпродажі в Стім купив за нагоди.
Зі списку в даній статті поки що мене цікавить хіба що Frospunk 2, але в мене ще спробувати Frostpunk 1 руки досі не дійшли, тільки стріми по ній дивився й на розпродажі в Стім купив за нагоди.
-
Draqoon
Member
The Spirit of the Samurai
Peripeteia
Fallen Aces
Monomyth
The Last Exterminator
Думав це про вікінгів типу як гра Ostriv
Peripeteia
Fallen Aces
Monomyth
The Last Exterminator
Побачив жінок з рогатими шоломами і закривKassatka: ↑ 11.01.2024 13:29 Більше всього чекаю на Viking City Builder. Щойно подивився - виявляється я додав цю гру в бажане в Стім ще в вересні 2020 року, тобто понад 3 роки назад. Тож цілком можливо, що і далі перенесеться після 2024 року. І щось так більше й не чую про інші стратегії з підтримкою трасування променів, Jurassic World Evolution 2 і оця гра, що ніяк не вийде. Більше промені застосувати ні до чого, хіба ще, F1 у гоночках.
Думав це про вікінгів типу як гра Ostriv
-
Геральт
Member
Dragon's Dogma 2
Star Wars Outlaws
Horizon
Hellblade
Avowed (піларси від першої особи? )
PoE
Little Nightmares
The Wolf Among Us
Якраз на рік мало б вистарчити
Star Wars Outlaws
Horizon
Hellblade
Avowed (піларси від першої особи? )
PoE
Little Nightmares
The Wolf Among Us
Якраз на рік мало б вистарчити
-
docentlx
Member
раджу зацінити чимось подібну IXION (вийшла в 2023). це шедевр.Kassatka: ↑ 11.01.2024 13:29 Зі списку в даній статті поки що мене цікавить хіба що Frospunk 2, але в мене ще спробувати Frostpunk 1 руки досі не дійшли, тільки стріми по ній дивився й на розпродажі в Стім купив за нагоди.
-
bes
Member
Некоторые игры конечно в ожидаемых неожиданно увидеть
-
Keyser Soze
Member
Из всего списка интересно только Star Wars Outlaws и Ждалкер 2. Если сравнивать с релизами 10-14 летней давности - были намного интереснее проекты, чем сейчас... Сейчас нет "души" в сценариях игр и т.п.
Кстати, не вижу ни одной гонки, симулятора или стратегии типа C&C, Warhammer... Штампуют лютую дичь для консолей
Кстати, не вижу ни одной гонки, симулятора или стратегии типа C&C, Warhammer... Штампуют лютую дичь для консолей
Последний раз редактировалось Keyser Soze 11.01.2024 13:58, всего редактировалось 3 раза.
-
Rhizone
Member
ARC Raiders
Killing Floor 3
Проте, достеменно не відомо чи вийдуть ці ігри саме в 2024 році
Killing Floor 3
Проте, достеменно не відомо чи вийдуть ці ігри саме в 2024 році
-
kalakawa
Member
я людина проста, найбільше чекаю на на доповнення\оновлення до stardew valley та grim dawn
а так то перелік перспективний
тільки от сталкер це кіт шредінгера
-
st0k
Member
DLC Elden ring
-
Enjthesilence
Member
майже кожна гра в наш час - це кіт шредінгера, все чекаємо, тільки після виходу купуємо.kalakawa: ↑ 11.01.2024 13:58 я людина проста, найбільше чекаю на на доповнення\оновлення до stardew valley та grim dawn
-
doc-oc
Member
Букмекеры принимают ставки на то, выйдет ли Ждалкер или нет!?
-
avuremybe
Member
Та ні, інші ігри точно виходять і ви їх або купуєте, або не купуєте.Enjthesilence: ↑ 11.01.2024 14:03майже кожна гра в наш час - це кіт шредінгера, все чекаємо, тільки після виходу купуємо.kalakawa: ↑ 11.01.2024 13:58 я людина проста, найбільше чекаю на на доповнення\оновлення до stardew valley та grim dawn
А сталкер - це справді кіт шреденгера.
Він або є, або його немає
-
docentlx
Member
Не згоден. недавно пройшов робокоп - то я ще досі "під позитивним враженням", там тобі і сюжет і гумор і цікаві механіки. то зараз аж нічого грати не можу/не хочеться. навіть балдурс(БГ3) так не вставляв.Keyser Soze: ↑ 11.01.2024 13:52 Сейчас нет "души" в сценариях игр и т.п.
-
kairo
Member
Чергове "раньше било лучше". З гонок зараз є Forza Horizon та Gran Turismo 7. Із стратегій та RTS: ігри Парадоксів, Цива, Total War: Warhammer 3 та історичні серії, Northgard, Dune Spice Wars, Age Of Empires 4, Age of Wonders 4 та ще купа інших. Це все ігри на роки. Проєкти із "душою", навскидку: Cyberpunk 2077, Baldur's Gate 3, Resident Evil, Hi-Fi Rush, Alan Wake 2, Lies of P, Dave the Diver, the list goes on and on...Keyser Soze: ↑ 11.01.2024 13:52 Из всего списка интересно только Star Wars Outlaws и Ждалкер 2. Если сравнивать с релизами 10-14 летней давности - были намного интереснее проекты, чем сейчас... Сейчас нет "души" в сценариях игр и т.п.
-
daesz
Member
Після кп77 - відмовився від ідеї купляти ігри по предзамовленню. З такими релізами як останні декілька років, гра поки стає "грабельною" - вона вже й на 20-30-40% розпродажі попадає.Enjthesilence: ↑ 11.01.2024 14:03майже кожна гра в наш час - це кіт шредінгера, все чекаємо, тільки після виходу купуємо.kalakawa: ↑ 11.01.2024 13:58 я людина проста, найбільше чекаю на на доповнення\оновлення до stardew valley та grim dawn