Новости
Последние статьи и обзоры
Hoyoverse
-
Kirakishou
Member
Евгений King
А тепер уявіть собі, якщо вам було так важко його проходити, то як тоді його проходити, якщо із перерахованих вами персонажів є тільки Руан Мей. Бо ляо замість того, щоб дати ту ж Клару, дав Е2 Гепарда, Е2 Хімеко та Е1 Яньцина з конусом. У мене взагалі з персонажів шляху руйнування є тільки Хук та Сюеї.
Відправлено через 11 хвилин 24 секунди:
Гача в Brown Dust 2 ще той смітник. Я вже отримав з банера Діани дві леги, але саму Діану не отримав. Я там розумію, що там немає гаранту. Але там дають кешбек, за який потім можна буде купити Діану. Навіть не Діану, а її костюм, бо тут персонажів дають, якщо ти виграв їх костюм.
Що приємно, що тут кожен день дають по одній безкоштовній крутці в кожен банер.
Відправлено через 11 хвилин 23 секунди:
Що ще прокольного, що тут можна не реролити аккаунт, адже тобі на старті гри дають безлімітну гачу. Ти робиш 10 круток безкінечно, поки тебе не влаштує результат. Я почитав на форчані гайд і всі рекомендують в першу чергу ролити 4* меч, а персонажів забирати вже бонусом. Я таки забрав той меч. І, по-моєму, він мені декілька разів падав, просто мені не подобалися інші персонажі в тому тен-ролі. Але у відгуках на форчані та реддіті про цю гачу пишуть, що вона дуже жадібна. Як і Нікке. Що цікааво, я вчора за одну безкоштовну крутку отримав персонажа з банеру. І сьогодні за безкоштовну крутку отримав легу, хоч і не з банеру. В нікке також спочатку дуже везло, отримував по легендарці кожен день. Зараз вже трохи почало скамити. Правду пишуть, що хто грає казуально, тобто не заходить в гру кожен день і не переймається щодо того, щоб закрити весь контент, тому гача підкручує.
А тепер уявіть собі, якщо вам було так важко його проходити, то як тоді його проходити, якщо із перерахованих вами персонажів є тільки Руан Мей. Бо ляо замість того, щоб дати ту ж Клару, дав Е2 Гепарда, Е2 Хімеко та Е1 Яньцина з конусом. У мене взагалі з персонажів шляху руйнування є тільки Хук та Сюеї.
Гача в Brown Dust 2 ще той смітник. Я вже отримав з банера Діани дві леги, але саму Діану не отримав. Я там розумію, що там немає гаранту. Але там дають кешбек, за який потім можна буде купити Діану. Навіть не Діану, а її костюм, бо тут персонажів дають, якщо ти виграв їх костюм.
Відправлено через 11 хвилин 23 секунди:
Що ще прокольного, що тут можна не реролити аккаунт, адже тобі на старті гри дають безлімітну гачу. Ти робиш 10 круток безкінечно, поки тебе не влаштує результат. Я почитав на форчані гайд і всі рекомендують в першу чергу ролити 4* меч, а персонажів забирати вже бонусом. Я таки забрав той меч. І, по-моєму, він мені декілька разів падав, просто мені не подобалися інші персонажі в тому тен-ролі. Але у відгуках на форчані та реддіті про цю гачу пишуть, що вона дуже жадібна. Як і Нікке. Що цікааво, я вчора за одну безкоштовну крутку отримав персонажа з банеру. І сьогодні за безкоштовну крутку отримав легу, хоч і не з банеру. В нікке також спочатку дуже везло, отримував по легендарці кожен день. Зараз вже трохи почало скамити. Правду пишуть, що хто грає казуально, тобто не заходить в гру кожен день і не переймається щодо того, щоб закрити весь контент, тому гача підкручує.
-
Евгений King
Member
ф2п?Kirakishou: ↑ 09.01.2024 09:54 Евгений King
Я б такий акк мабуть закинув
Гепард у мене теж Е2
А як так вийшло що ви скіпнули всіх персонажів руйнування? За оновлення дають під 80 круток якщо закривати весь контент, навіть з програшами вам мало б щось впасти... То ж тут питання не до ляо, а до менеджмента аккаунту.
Brown Dust 2 - відкрив сайт і одразу закрив... По мальовці видно що роблено індусами на аутсорсі у китайців, нашо на таке взагалі дивитись.
-
Kirakishou
Member
Я купував крутки на банері генерала, щоб отримати одну Тіньюнь. Вона мені обійшлась приблизно в 100 круток. Потім купував крутки на банері Кафки, щоб забрати Е2 та сігну. Кафка та її сігна обійшлась десь в 400 круток. Крім цього я купував п’ять БП в тому числі з аватаркою Кафки та постійно брав підписку. Персонажів руйнування немає, бо я не кручу банери з хлопцями. Можу крутити їх заради четвірок типу Тіньюнь, але загалом скіпаю. А на банері Цзинлю я програв 50/50, отримав Е2 Хімеко на 76 крутці і не встиг докрутити до гаранта. Мене тоді цей черговий програш 50/50 розізлив і я принципово не став купувати ті 20 чи 30 круток, яких не вистачало до гаранта Цзинлю.
Відправлено через 14 хвилин 17 секунд:
Щодо Brown Dust 2 гра доволі крива, дійсно. Що сайт кривий, що сама гра. Наприклад, не давало зробити крутки в гачі, хоча я їх мав. Потім після бою по сюжету вибило з помилкою, що бій проведений некоректно і треба звернутися до техпідтримки. З усіх гач, які зараз граю, ігри міхойо в технічному плані зроблені найкраще. І реверс 1999 гарно виконана в технічному плані, але вона дещо взяла у міхойо. Від дизайну деяких елементів типу кнопок до самого лаунчера. Нікке також досить крива. Їх лаунчер виглядає гарно, але він в фоні відкриває купу процесів які можуть жерти до 90% ресурсів процесору, бо той лаунчер накручує перегляди на їх каналі в ютубі, накручує їм перегляди у твітері. На домашньому компі цього не помітив, бо він потужний. А на робочому одразу помітив. Ще у всіх цих гач своя система античіту і я побоююся, щоб система античіту в нікке не призвела до бану аккаунтів в іграх міхойо. Адже нікке це тенсент, тобто прямий конкурент міхойо. Бо я на роботі помітив, що той лаучер в нікке почав навантажувати систему коли я грав в ХСР. Тому я через фаєрвол закрив йому доступ в мережу. Я почитав про це на реддіті, це поширена проблема і люди рекомендують просто закрити доступ в мережу. Гра працює, просто в самому лаунчері не показує новини. Ще маю на комп’ютері Punishing Gray Raven, також криво зроблена гра. Honkai Impact 3rd підрівняно з Honkai Star Rail гірше зроблена, але краще за більшість інших гача-ігор.
-
Евгений King
Member
Ну так, а про шо тоді балакати...Kirakishou: ↑ 09.01.2024 10:40Я купував крутки на банері генерала, щоб отримати одну Тіньюнь. Вона мені обійшлась приблизно в 100 круток. Потім купував крутки на банері Кафки, щоб забрати Е2 та сігну. Кафка та її сігна обійшлась десь в 400 круток. Крім цього я купував п’ять БП в тому числі з аватаркою Кафки та постійно брав підписку. Персонажів руйнування немає, бо я не кручу банери з хлопцями. Можу крутити їх заради четвірок типу Тіньюнь, але загалом скіпаю. А на банері Цзинлю я програв 50/50, отримав Е2 Хімеко на 76 крутці і не встиг докрутити до гаранта. Мене тоді цей черговий програш 50/50 розізлив і я принципово не став купувати ті 20 чи 30 круток, яких не вистачало до гаранта Цзинлю.
З такими чіткими обмеженнями, що ви для себе встановили, тільки крутити Е6 R5, аби закривати все на ізі. Знаючи mihoyo контент далі буде ставати тільки більш душним, хоча може це й на краще, аби підтримувалась напруга
Якщо вже і грати за таким принципом, то закривати очі на ті незабрані 60/120 гемчиків, всеодно вони такої великої ролі не грають, ну недоберете 1-2 крутки на місяць, це не велика втрата.
PS: щось мало круток виходить, у мене за весь час викручено 1250 круток в івент банери і 320 в стандарт, можливо навіть трохи більше бо сайт статистики каже що пройшло більше аніж пів року від старту гри.
І граю я від появи Генерала, тобто на місяць пізніше від релізу. Не буду хитрити я трохи докупав круток, десь менше 100. Але все інше це суто підписка, БП і шо дають на халяву в контенті.
-
Kirakishou
Member
То я так і роблю, я ще коли тільки почав грати в геншин просто порахував, що мені всі крутки з безодні не окуплять витрати навіть на одного персонажа-хлопця. Тому я в геншині крутив тільки Кадзуху і то тільки тому, що перед цим пограв ним на аккаунті сина колеги і мені сподобалося збирати ним дроп з мобів. Я безодню в геншині не чіпав років два. Вперше пройшов її минулого літа, коли у мене закінчився термін дії банківської картки і в банку не було пластику, тому я деякий час не купував підписку в геншині і заради цікавості та тих трьох круток спробував пройти безодню.Евгений King: ↑ 09.01.2024 10:57Якщо вже і грати за таким принципом, то закривати очі на ті незабрані 60/120 гемчиків, всеодно вони такої великої ролі не грають, ну недоберете 1-2 крутки на місяць, це велика втрата.
У мене 1000 круток в ХСР та 3500 круток в геншині. Це тільки івент-банери. Стандарт — 310 в ХСР та 650 в геншині. Просто я пропустив загалом десь місяць, а то і півтора гри в ХСР по різним причинам. Причому, у мене там була придбана підписка та БП, то я навіть нагороди з підписки не забирав. В геншині я навіть більше пропустив, теж з придбаною підпискою. Це, до речі, також злить. В Китаї вони присилають нагороди з підписи на ігрову пошту. Тому якщо ти пропустив, то можеш зайти та забрати їх. А лаоваї хай платять.
-
lewerlin
Member
Клару не раджу. Вона+Зелє другу половину на одну зірку не дотягнули, коли Хімеко свою в соло на автобатлі.Евгений King: ↑ 09.01.2024 09:18Кларою якщо є... Моя просто не доросла поки, Блейда докачав до 6/9/9/9, зара РуанМей трохи вдягну/качну і тоді Клару буду збирати.
Качніть Герту, без жартів. Мей в цьому режимі ОП, її теж, при наявності, сюди.
Тут потрібні Ерудити. Герта>Бабця в цій хріні, без жартів.Kirakishou: ↑ 09.01.2024 08:54Якщо є Цзинлю. А якщо її немає, то ким проходити першу кімнату? Там треба або Цзинлю, або Аргенті.
Качніть. Одна половина вважайте закрита.Kirakishou: ↑ 09.01.2024 10:05Е2 Хімеко
-
daesz
Member
А де це можна глянути?Kirakishou: ↑ 09.01.2024 11:10 У мене 1000 круток в ХСР та 3500 круток в геншині. Це тільки івент-банери. С
Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
Маю обох, Джинлю просто не виходить із трансендед стейту, делітає всьоlewerlin: ↑ 09.01.2024 13:21 Тут потрібні Ерудити. Герта>Бабця в цій хріні, без жартів.
-
lewerlin
Member
От тільки вона чистить не все поле. Прикол режиму, що на полі завжди 5 тіл. І потрібно за цикл різати десяток+. Ерудити з бонусками, якраз справляються. А от Дестри за раз можуть лише трьох+ ще трьох. Блейд і то хіба з Бабцею працюватиме, бо в ідеалі вороги не ходять, нема кому стаки набивати.
-
daesz
Member
В мене Герта не замінмакшена, але й Джинлю також і різниця в дамазі там - "навіть не близько"
- спойлер

-
Kirakishou
Member
Ні, все-таки Brown Dust 2 це не та гра, в яку хочеться грати кожен день. Що сам клієнт для ПК кривий, що геймплей особисто мені нецікавий. Хоча сюжет нормальний.
Вона вже прокачана. Вона пройде другу половину, яку Кафка і так прекрасно проходить. А ось для першої треба або Аргенті, або Цзинлю. Спробую Герту качнути, вона теж кріо. Але сумніваюся, що вона пройде першу половину.lewerlin: ↑ 09.01.2024 13:21Качніть. Одна половина вважайте закрита.
-
daesz
Member
У вас же генерал єKirakishou: ↑ 09.01.2024 14:37 Ні, все-таки Brown Dust 2 це не та гра, в яку хочеться грати кожен день. Що сам клієнт для ПК кривий, що геймплей особисто мені нецікавий. Хоча сюжет нормальний.
Вона вже прокачана. Вона пройде другу половину, яку Кафка і так прекрасно проходить. А ось для першої треба або Аргенті, або Цзинлю. Спробую Герту качнути, вона теж кріо. Але сумніваюся, що вона пройде першу половину.lewerlin: ↑ 09.01.2024 13:21Качніть. Одна половина вважайте закрита.
В мене інша проблема
- спойлер

Олсо, "внєзапно" сігна Хімеко стала не найгіршим а чуть не найкращим конусом для Ерудиції в грі, бо 45% атаки майже весь час (точніше тоді, коли це найбільше має значення) і дамаг бонус завжди в дії, якщо правильний елемент. По статах також вище ніж 4* конуси.
-
Kirakishou
Member
Ні, я передумав. Я її прокачав до 70 і на це пішла купа книжок. А ще треба фармити їй матеріали для піднесення до 80, потім прокачувати сліди. Ті нещасні 60 нефриту не коштують цих ресурсів.
Відправлено через 28 хвилин 27 секунд:
В Reverse 1999 рівно на 30 крутці в банері новачка випала Lilya. Схоже, що цей аккаунт — сміття.
Немає. Я програв 50/50 на його банері. Я почав крутити, щоб отримати Тіньюнь, але мені випала Хімеко на 60 крутці, а вже потім через 40 круток випала Тіньюнь. Далі банер не крутив, бо не зацікавлений в генералі. Це була моя перша помилка в цій грі – крутити банер заради Тіньюнь і донатити на неї. Але у мене тоді був такий моральний стан, що мені хотілося хоч чимось себе порадувати. Я тоді заніс на Тіньюнь та ще на одну четвірку в геншині, по 120 доларів в обидві гри.
Відправлено через 28 хвилин 27 секунд:
В Reverse 1999 рівно на 30 крутці в банері новачка випала Lilya. Схоже, що цей аккаунт — сміття.
- спойлер

-
daesz
Member
Kirakishou: ↑ 09.01.2024 15:20 Немає. Я програв 50/50 на його банері. Я почав крутити, щоб отримати Тіньюнь, але мені випала Хімеко на 60 крутці, а вже потім через 40 круток випала Тіньюнь. Далі банер не крутив, бо не зацікавлений в генералі. Це була моя перша помилка в цій грі – крутити банер заради Тіньюнь і донатити на неї. Але у мене тоді був такий моральний стан, що мені хотілося хоч чимось себе порадувати. Я тоді заніс на Тіньюнь та ще на одну четвірку в геншині, по 120 доларів в обидві гри.
Я чомусь думав у вас він є. Певн опогано прочитав одне із старих повідомлень
-
Kirakishou
Member
Я так розумію, що в ідеалі в Reverse: 1999 з банера новачка треба дістати Eternity. Покручу ще той новорічний банер, що з нього випаде. 10 круток вже туди кинув. Треба було спочатку його крутити, бо банер новачка обмежень по часу немає, а новорічний має.
-
daesz
Member
Англомовна войс актриса в Етерніті 10/10Kirakishou: ↑ 09.01.2024 16:11 Я так розумію, що в ідеалі в Reverse: 1999 з банера новачка треба дістати Eternity. Покручу ще той новорічний банер, що з нього випаде. 10 круток вже туди кинув. Треба було спочатку його крутити, бо банер новачка обмежень по часу немає, а новорічний має.
-
Donate
Member
Нема там ідеалу. Там всі 3 працюють... Так як Ліля це сінгл таргет дпс, як показує моя практика самий зручний варіант закривати стейджі. І 2 АОЕ дпсу +/- рівні між собою... Пірат скоріш за все буде більш цікавий в хай енд контенті так як вона можа поцупити у ворогів "Моксі". А ось як раз медуза в цілому сама слабка зі всіх так як все що вона може бути імунною до статусів деяких і зменшувати хіл ворогу на 50%... Що в цілому напевно не зробить нічого...Kirakishou: ↑ 09.01.2024 16:11 Я так розумію, що в ідеалі в Reverse: 1999 з банера новачка треба дістати Eternity. Покручу ще той новорічний банер, що з нього випаде. 10 круток вже туди кинув. Треба було спочатку його крутити, бо банер новачка обмежень по часу немає, а новорічний має.
Але поки мета всіх останніх патчів це АОЕ дпс в першу пачку, і сінгл в другу. Модифікатори зовсім різні так як 300% і 650%+ це прям різні речі коли в цілому тобі потрібно залити одну тушку
-
Kirakishou
Member
Donate
Я навіть не про те, що вона випала, а про те, що вона випала на 30 круткці. Як на мене, то це непоганий такий натяк, що на цьому аккаунті буде скамити. Для прикладу, я граю в NIKKE десь тиждень, в Brown Dust 2 декілька днів. В NIKKE у мене штук 10 легендарок, в Brown Dust 2 хоть і скамить та не дає персонажа з банера, але інших лег дало штук п’ять. В Reverse1999 на банері Джессіки випала Центуріон на 8 крутці і Ліля на 30 з банера новачка. Те, що є Центуріон, це непогано. Але лега на 30 крутці за банера новачка не дуже радує.
Я навіть не про те, що вона випала, а про те, що вона випала на 30 круткці. Як на мене, то це непоганий такий натяк, що на цьому аккаунті буде скамити. Для прикладу, я граю в NIKKE десь тиждень, в Brown Dust 2 декілька днів. В NIKKE у мене штук 10 легендарок, в Brown Dust 2 хоть і скамить та не дає персонажа з банера, але інших лег дало штук п’ять. В Reverse1999 на банері Джессіки випала Центуріон на 8 крутці і Ліля на 30 з банера новачка. Те, що є Центуріон, це непогано. Але лега на 30 крутці за банера новачка не дуже радує.
-
Евгений King
Member
У Вас 2 леги за 38 круток, це нормально, ще й гарант на ДжессікуKirakishou: ↑ 09.01.2024 17:52 Donate
Якщо викрутити Джесс, а з карток НГ випаде пул де буде Сотебі, і забрати до Джесс Сотепбі - то це вже Хай Енд пачка на ядах котра рве усе. Проте якщо не впаде пул з Сотебі теж не біда, брати з карток щось корисне, Сотебі стандартка, рано чи пізно вона прийде з програними 50/50.
Якщо ще Бекорнблюм впаде хоч одна десь, Балунпаті та Некрологіст - то це взагаті топ акк буде
То ж поки не закидайте його, докрутіть картки і якщо вийде з банеру Джесіку заберіть
Центуріон в поточному патчі і до 1.4 це найкраща стандартна лега, Лілія теж норм цілком, як стар дпс годиться і точно краща за 5*
Етерніті було б непогано суто ради того що вона мінерал, аби була антистихія на місцеву безодню, може вона слабша по ДПС і має спірний дебаф, але це дебаф що дає статус і інколи це дуже корисно саме по собі, плюс вона ультою хілиться, що теж досить корисно.
Я би картку викрутив і притримав і активував в останній день івенту, аби не прогадати з вибором. Там корисні саппорти є, Ананлі та Вояджер, на Ананлі взагалі все комюніті молиться
-
Kirakishou
Member
Евгений King
А де взяти крутки на Джессіку та новорічний банер? З сюжету вистачить, якщо я почну його просто скіпати? Некрологіст вже є.
А де взяти крутки на Джессіку та новорічний банер? З сюжету вистачить, якщо я почну його просто скіпати? Некрологіст вже є.
-
Евгений King
Member
Можу лише сказати що за перші 4 дні гри я запулив 130 ф2п круток і потім почав копити, всі пули я зробив в стандарт банер, бо івентові тоді були сміття (Сотебі котра на старті не потрібна була та А-Knight котрий просто такий собі дпс).Kirakishou: ↑ 09.01.2024 18:17 Евгений King
Але тоді сипали на пошту ще щось і т.д. не знаю чи у вас на пошту приходили двічі по 10 пулів.
Ви скрутили 38 круток, плюс 40 в картки і якшо те що я вказав правда, у вас ще буде 50-60 круток на івентовий. Гарант тут на 60-62 приходить, після 60ї крутки шанс на 6* кардинально зростає, так що якщо піднажмете - цілком можливо згрести необхідну кількість, аби тільки стаміни вистачило