Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Donate
По-моєму Ви казали, що є якісь скрипти, якими можна нафармити собі вдалий аккаунт та куртки. Чи вже немає сенсу це робити? У вас три леги з тенпула вище то везучий аккаунт чи гра всім так щедро насипає?

Відправлено через 1 годину 4 хвилини 23 секунди:
Ніхто не знає швидкого способу перебрати всі ці артефакти? Вони там додали доволі крутий менеджер артефактів, але які налаштування йому виставити? У мене найбільше артефактів з данжу для Райден і з данжу для Нахіди. Я зазвичай їх вручну перебираю, але зараз вже є менеджер артефактів. Типу виставити автоматичне блокування кубків з елементальним уроном та блокування шапки на кріти, а також щоб в сабстатах були кріти? Хоча мабуть все одно прийдеться потім вручну перевіряти.
спойлер
Изображение
Відправлено через 12 хвилин 13 секунд:
Сьогодні закінчилсь підписка. Круток є на один гарант. Якби знати, коли буде Ахерон, то можна було б не продовжувати і спробувати пограти ф2п.
спойлер
Изображение
Відправлено через 10 хвилин 23 секунди:
Офігеть! Вже чотири SSR в NIKKE. Хоча вчора почитав на реддіті відгуки про гру, люди скаржаться, що вона дуже жадібна та дорога. Мабуть дійсно це тому, що я зареєструвався, а потім довго в неї не грав.
спойлер
Изображение
Відправлено через 52 хвилини 29 секунд:
Kirakishou: 02.01.2024 07:33Чи вже немає сенсу це робити?
Сам знайшов відповідь на це питання. Реролл в цій грі все ще актуальний.
Також, подивився про реролл в Нікке - у мне вже є доволі непогані персонажі, тому там можна не рероллити.
daesz
Member

Більшість ігор які можна запустити з емулятора - рероляться по одному принципу (синхронізація дій в різних вікнах), коли тільки ПК клієнт - то вже треба морочити собі голову із сендбоксами :/

Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
Я собі встановлюю азур лейн на телефон :D
Гляну чи вона годиться для "туалетної гри" :shuffle:
Donate
Member

Kirakishou: 02.01.2024 08:25 Donate
По-моєму Ви казали, що є якісь скрипти, якими можна нафармити собі вдалий аккаунт та куртки. Чи вже немає сенсу це робити? У вас три леги з тенпула вище то везучий аккаунт чи гра всім так щедро насипає?
Там 1,5% на 6*
На три, а дві
Скрипт ти сам можеш створити. Коли робиш забіг роби +/- секунду дві затримку перед натисканнями... І десь до 1-4 з забиранням всіх профітів виходить 11 хвилин, а ти тим часом дивишся щось на другому моніторі.
Створювати тучу емейлів не обовязково якщо гарний SSD можеш створювати прямо нову віртуальну машину кожного часу, (те що ти там реролами запишеш пару сотень гігабайт особливо погоди не зробить) вона отримає новий hwid і привязки не буде...
спойлер
Изображение
Заливати кліент дуже просто SAI + APKS роспакований в заггальну папку. 4 апк відмічаеш через сай і гра встановлена... Діло однієї хвилини.

А ось що крутити тут питання, в ідеалі напевно зробити дабл ролл з банеру кози, потім витянути керрі банера новачка, а потім ще рольнути цей банер
спойлер
Изображение
33% шанс витянути созебі для кози, якщо ні центуріон або ліля/вояджер теж в цілому те що треба

Якщо вийде в тебе 2 хілера 2 дд 2 чогось небудь то в цілому цього буде достатньо щоб закрити безодню. i2-50 з 10 резонансом це в цілому не так багато ресурсів. Івентовий магазин взагалі дозволить проспідранити одного ще

Added in 33 seconds:
daesz: 02.01.2024 12:56 Я собі встановлюю азур лейн на телефон :D
Гляну чи вона годиться для "туалетної гри" :shuffle:
Там треба працювати більше чим в аркнайтсі :rotate:
Последний раз редактировалось Donate 02.01.2024 15:00, всего редактировалось 2 раза.
daesz
Member

Donate: 02.01.2024 14:49 Там треба працювати більше чим в аркнайтсі :rotate:
В мене десь така реакція була :
спойлер
Видалив, качав довше ніж грав :D
Відмічу, що загрузочні екрани вартують окремої похвали :shuffle:

Відправлено через 12 хвилин 48 секунд:
Я так "посоображав" і мені, мабуть, прийдеться хеві інвестнути в Лінкс. В найближчому майбутньому не передбачується ніяких сильних Презервейшн/Ебюнденс персонажів які б мене цікавили (Галагер/Адвенчурін - обидва мейли, фімейлів не передбачується жодного), Лоча не хочу пуляти по тій же причині (мейл), Фу мені не подобається як персонаж. І виходить що вибір састейна в мене не великий (Е1 Гепард, Е2 Байлу, Е0 Лінкс в наявності).

Відправлено через 10 хвилин 55 секунд:
спойлер
Ахерон - найгіліті/лайтнін
Адвенчурін - презервейшн/імеджинарі
Свон - найгіліті/вінд
Галагер - ебюнденс/фаєр
Трейлблейзер - хармоні/імеджинарі
Меі - хант/лайтнін (не Ахерон, якась дівчинка з катаною)
Сем - дестракшн/фаєр
Скрулум - ерудішн/імеджинарі
Робін - хармоні/фіз(?)
Сакура - хант/айс
Бусайл (ну чи як читається Boothill) - хант/фаєр або фіз

Невідомо ні пас, ні елемент : Серенадер (раніше Діва) / Джейд (раніше Емеральд) / Фаєрфлай / Марч 8.
Kirakishou
Member

daesz
У вас стабільний фрс в ось цьому ігровому браузері?
спойлер
Изображение
Алсо в самій грі теж фпс стрибає, причому процесор навантажений на 10% і відеокарта теж не на максимум завантажена. Зараз спробую геншин.
daesz
Member

Оверлей з адреналіна показує 57 кадрів, просідає до 30 на секунду коли саме відкриваю цю менюшку. Карта загружена 30-35% весь час, деколи спайки до 40% буквально на секунду.
Хоча зараз трохи побігав у "оупен ворлді" - і оверлей адреналіну показує 57 і там :D

Відправлено через 2 хвилини 45 секунд:
Изображение

Думаю, то "глюк" оверлею, бо сам адреналін показує в моніторі 60 і деколи чуть підпросідає, саме коли відкриваю менюшки різні, але ніяк не 57 всюди :)
Kirakishou
Member

daesz
Спробуйте поскролити сторінки і поперемикати на різні сторінки. У мене вони якісь рвані і все дуже сильно глючить.

Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
Геншин наче тягне на ультра з рендером 1.0 нормально.
daesz
Member

При скролі також рвані, хоча я незнаю які вони були на картах нвідії, бо я ніколи ці новини не скролив/не читав.
Изображение

Фпс під час скролу 59-60, єдине що от просідає на секунду до 30 коли відкриваю саме цей внутріігровий браузер.
Kirakishou
Member

А в геншині цей бразер не глючить. Що за приколи? Алсо процесор на ультра завантажений на 30%, мабуть немає його сенсу міняти.
daesz
Member

Якщо у вас сьогодні вихідний - раджу зразу зробити андервольт :)
lewerlin
Member

Kirakishou: 02.01.2024 15:40Спробуйте поскролити сторінки і поперемикати на різні сторінки. У мене вони якісь рвані і все дуже сильно глючить.
Драйвери старої карти через DDU коректно вичистили?
daesz
Member

В мене максимум що вийшло взяти і що працювало стабільно і в бенчах, і в іграх - 500/2900, 2600, 1020 мВ. Правда, після того знайшов гру яка все-таки крашила, тому зараз стоїть 500/2850, 2550 і 1025 мВ (просто скинув 50 Гц і там, і там і накинув 5 мВ на всякий випадок). Ваш екземпляр може й кращі показники взяти, то все індивідуально в залежності від кристала :)
Kirakishou
Member

lewerlin: 02.01.2024 15:47Драйвери старої карти через DDU коректно вичистили?
Звичайно. В безпечному режимі.

Споживання в mpv з тими ж налаштуваннями, які були на 1660Ті: 1080р відео – 43-44 Вт, 2160 – 52-53 Вт. Ютуб що в 1080р, що в 2016р – 66-68 Вт. Скролінг сторінок в браузері – 50-65 Вт.
Температура відеокарти – 49 градусів в простої. В цьому ж корпусі 1660 Ті була – 33-35 градусів в простої при цій кімнатній температурі. Причому я переставив корзину для жорстких дисків, тому карту зараз ще кулери обдувають, на відміну від 1660Ті.
daesz: 02.01.2024 15:45Якщо у вас сьогодні вихідний - раджу зразу зробити андервольт :)
Сьогодні вже нічого не хочу, я замахався переставляти корзини для жорстких дисків в корпусі, укладати заново кабелі, а особливо замахався встановлювати ту планку-тримач для відеокарти. Вона так зроблена, що ти при установці дряпаєш кожух відеокарти, бо сторона яка кріпиться до корпусу тупо менша, ніж відеокарта. Добре, що я зазвичай плівки після установки знімаю, а не до. То наче не дуже сильно подряпав.
Людину, яка придумала той тримач, я інженером назвати не можу.

Відправлено через 2 хвилини 35 секунд:
І, чесно кажучи, я не хочу робити андервльт. Що це за відеокарта, що їй із коробки треба робити андервольт?
Donate
Member

Kirakishou: 02.01.2024 16:13 І, чесно кажучи, я не хочу робити андервльт. Що це за відеокарта, що їй із коробки треба робити андервольт?
Вони з коробки розігнані. В мене такі параметри взагалі стоять з моменту купівлі :laugh:
спойлер
Изображение
lewerlin
Member

Kirakishou: 02.01.2024 16:11Вона так зроблена, що ти при установці дряпаєш кожух відеокарти, бо сторона яка кріпиться до корпусу тупо менша, ніж відеокарта. Добре, що я зазвичай плівки після установки знімаю, а не до. То наче не дуже сильно подряпав.
Людину, яка придумала той тримач, я інженером назвати не можу.
Комплектні тримачі може і є нормальні, але мені поки не траплялися.
Більш менш діпкули, типу такого.
Мені взагалі довелось купувати такий
, бо тоді тупо нічого в продажу не було.
daesz
Member

Kirakishou: 02.01.2024 16:13 І, чесно кажучи, я не хочу робити андервльт. Що це за відеокарта, що їй із коробки треба робити андервольт?
Будь-яка карта, чи то 1660с, чи 7800, чи 4090 - з андервольтом буде більш стабільна і енергоефективна :)
Єдине що там можна з 2-3-4 години просидіти підбираючи налаштування і проганяючи в бенчах кожного разу.
Та й з ВК, на відміну від ОЗП/ЦП, все просто. Кожного разу перегружати комп в біос для корективи налаштувань - мене реально заграло в один момент, тому ЦП я тепер ставлю в РВО і call it a day :)

Відправлено через 2 хвилини 1 секунду:
lewerlin: 02.01.2024 16:17 Мені взагалі довелось купувати такий
, бо тоді тупо нічого в продажу не було.
Це +- теж саме, що в сапфіра в комплекті. Я не клав, бо в мене карта тупо лежить на 2х140, просто в кінці карти і посередині поклав 2 резинові сантехнічні прокладки товщиною десь 2мм, та й то прийшлось карту чуть припідняти, щоб запхати їх :D
lewerlin
Member

daesz: 02.01.2024 16:21Це +- теж саме, що в сапфіра в комплекті.
Сапфірівський же тупо горизонтальний?(7900 так точно, я збирав людині). Чи вони таки поклали до 7800 підставку здорової людини?
daesz
Member

lewerlin: 02.01.2024 16:27
daesz: 02.01.2024 16:21Це +- теж саме, що в сапфіра в комплекті.
Сапфірівський же тупо горизонтальний?(7900 так точно, я збирав людині). Чи вони таки поклали до 7800 підставку здорової людини?
В мене ось така була (фотографував для когось в іншій темі)
спойлер
Изображение
Kirakishou
Member

daesz
Тоді чому вони з заводу не йдуть з андервольтом?

Ні, плавності в стар рейл немає. Періодичні просадки фпс. На 1660Ті теж були, але наче не такі сильні. Процесор в грі завантажений на 20%. А в ігровому браузері і процесор чомусь також починає сильніше завантажувати. На 1660Ті такого наче не було.
Це я просто відкрив браузер. Нічого не скролю.
спойлер
Изображение
Геншин наче нормально тягне. 100% проблема з кривими амудешними драйверами. Геншин – популярна гра, тому їх під неї пофіксили. А стар рейл не така порпулярна.
Хоча в тому ж NVIDIA GeForce Experience вона є.
lewerlin
Member

Kirakishou: 02.01.2024 16:37100% проблема з кривими амудешними драйверами.
Це ж на гача, щоб не щастило. 100% лишились "містери Хвости" від 1660. При зміні вендора, не важливо в який бік, завжди щось вилазить, що доводиться чистити.
Kirakishou: 02.01.2024 16:37Це я просто відкрив браузер. Нічого не скролю.

спойлер
Kirakishou: 02.01.2024 16:37Процесор в грі завантажений на 20%. А в ігровому браузері і процесор чомусь також починає сильніше завантажувати.
Який у вас БЖ до речі?
Ответить