Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

7mindfields: 28.12.2023 14:42
den55den: 28.12.2023 14:40
якщо знайдеш де купити
Motorola G200 8/128GB Stellar Blue (PASH0025RS)
а так норм самсунг як айфон включил у забув
:gigi:
Так мото це теж китай, отакої :rolleyes:
Китай, але там немає реклами, ніяких кастомних прошивок і 100500 сторінок обговорень на 4пда як з сяомі, все прекрасно працює з коробки. Та судячи з реакції на ванплас, тут буде щось типу - "це ж галіма китайщина від леново"😀
Donate
Member

Podolyanin: 28.12.2023 14:56
7mindfields: 28.12.2023 14:42
Так мото це теж китай, отакої :rolleyes:
Китай, але там немає реклами, ніяких кастомних прошивок і 100500 сторінок обговорень на 4пда як з сяомі, все прекрасно працює з коробки. Та судячи з реакції на ванплас, тут буде щось типу - "це ж галіма китайщина від леново"😀
Оце віримо. Єпл зі своїм залізом не може випустити телефон з адекватним ПО на старті, гугл зі своїм залізом не може випустити адекватний телефон на старті. Сяомі теж чомусь не можуть... А ОСЬ МОТОРОЛА! Як їх ще єпл не викупила золота контора :rolleyes: Ось зразу випускають і все працює як треба :rotate: Тред казкарів...
den55den
Member

:insane: :insane: :rotate: що робити таке життя

Отправлено спустя 29 минут 3 секунды:
і того щоб я міг зрозуміти що таке піксель і чи він мені подобається, не за дорого :rotate:
варіанти:
- піксель 6 - 9000грн +-
- піксель 6 про - 12500грн +- (за 14к на 256)
- піксель 7а- 11-12 000 грн +-
- піксель 7 - 13500-15000грн +-
(+- 500-1000грн) :rotate:
Evgen88
Member

den55den: 28.12.2023 15:37 :insane: :insane: :rotate: що робити таке життя

Отправлено спустя 29 минут 3 секунды:
і того щоб я міг зрозуміти що таке піксель і чи він мені подобається, не за дорого :rotate:
варіанти:
- піксель 6 - 9000грн +-
(+- 500-1000грн) :rotate:
Слушай только свою голову и себя, выбирай для себя то что тебе надо, именно какие задачи и цели тебе нужны!
Тебе написали если нет денег, 6 или 6а камера отличная, но маленькая поддержка, если есть больше денег 7а или 7 тоже камера отличная, и чуть больше поддержки.
Минусы есть, они тут в теме 100 раз описанные, как и в любом смартфоне.
Сроки поддержки тут писали могу скину, повторить, если сам не найдешь поиском!
den55den
Member

Вирішено, бюджет вступу в піксель сім’ю 11000-11500грн, за ці кошти можна знайти гарний 7а, якщо пощастить то 7, може трішки негарний буде по корпусу.
:kbd:
Evgen88
Member

Donate: 28.12.2023 15:03
Podolyanin: 28.12.2023 14:56

Оце віримо. Єпл зі своїм залізом не може випустити телефон з адекватним ПО на старті, гугл зі своїм залізом не може випустити адекватний телефон на старті. Сяомі теж чомусь не можуть... А ОСЬ МОТОРОЛА! Як їх ще єпл не викупила золота контора :rolleyes: Ось зразу випускають і все працює як треба :rotate: Тред казкарів...
Читаю вроде все ок, и последнее - Тред казкарів... как отсекло, ну вы даете. И что в итоге Мото фуфло (или как все, напишите)? :rolleyes: :dontknow: :teacher:
den55den
Member

знаю декілька знайомих з моторолою, і матері купив всі довольні
Evgen88
Member

den55den: 28.12.2023 19:05 знаю декілька знайомих з моторолою, і матері купив всі довольні
Я даже не отрицаю.
G72 отлично работает, есть у знакомого пока, тихо.

п.с Или Donate, хотите сказать пока все актуальное, а как дальше через 3 года к примеру будет ?
The_Rusik
Member

Donate
Чего чего? Я купил айфон 7, работает с коробки как часы уже 6-й год. Только батарею менял от старости. А какой андроид так сможет, хотя бы 4 года с коробки проработать без нюансов?
kolesnukm
Member

The_Rusik: 28.12.2023 20:36 Donate
Чего чего? Я купил айфон 7, работает с коробки как часы уже 6-й год. Только батарею менял от старости. А какой андроид так сможет, хотя бы 4 года с коробки проработать без нюансов?
Довгий час користувався Pixel 2 поперемінно як основним і запасним, потім в батьків був, тільки пару місяців як знайомим відав, жодних проблем із роботою не було, лише заміна акума і все, по швидкодії в звичайній роботі нічого критичного із 7 про взагалі не помітив
YumaX
Member

The_Rusik: 28.12.2023 14:27Мне нужно включить и работать, как на айфон, чтобы даже в настройки не заходить.
І відколи це айфони стали безглючними? :lol:

Відправлено через 2 хвилини 42 секунди:
den55den: 28.12.2023 15:37і того щоб я міг зрозуміти що таке піксель і чи він мені подобається, не за дорого
варіанти:
- піксель 6 - 9000грн +-
(+- 500-1000грн)
Moto Edge 40 за 13к і не іпи мізки :-P

ЗІ: Сьогодні вже третій Moto в сім'ї з'явився :shuffle:
shnok
Member

одному мне дизайны моторолы не заходят? какой-то redmi note 13 pro plus - и то выглядят интереснее
Evgen88
Member

shnok: 28.12.2023 22:42 одному мне дизайны моторолы не заходят? какой-то redmi note 13 pro plus - и то выглядят интереснее
Есть такое дело в бюджетных моделях. Не только Вам, согласен дизайн не очень супер (
А вот средне-бюджет Motorola Edge 40, вроде ничего так ок дизайн.
Но навкус и цвет, всем все фломастеры разные! Имхо
Тут писали два человека, вот третий написал что ок! :up:
Gavri1a
Member

The_Rusik: 28.12.2023 20:36 Donate
oneplus 5. працює з 2017 року. теж акум міняв
GDR
Member

Huawei P30 Lite - четвертий рік пішов, а працює стабільно і без глюків, навіть АКБ не здохла - на день завжди вистачає. Тому беру HONOR 90 :learn:

Що ви в тих піксель-шмікселях такого знайшли..? Банальні неотесані кирпичі :facepalm:
shnok
Member

GDR: 28.12.2023 23:07 Huawei P30 Lite - четвертий рік пішов, а працює стабільно і без глюків, навіть АКБ не здохла - на день завжди вистачає. Тому беру HONOR 90 :learn:

Що ви в тих піксель-шмікселях такого знайшли..? Банальні неотесані кирпичі :facepalm:
а мото лучше? взять даже Motorola Edge 40 дизайн китайца 3 летней давности, этот блок камер насколько скучен. имхо конечно же

Отправлено спустя 28 секунд:
косит чем-то под айфон 11 который вышел в 2019 году
kolesnukm
Member

так тут кому що подобається на вигляд
shnok
Member

kolesnukm: 28.12.2023 23:26 так тут кому що подобається на вигляд
с этим никто не спорит, но человек сверху начинает рассказывать за пиксель, так пиксель хоть как-то выделяется и имеет свое лицо. а моторола (раскладушки не в счет) дизайн китая 3 давности, или самсунга 4 летнего. Вроде норм аппараты по железу, а так посмотреть со стороны, выглядит как телефон 3 летней давности
Hum
Member

В дизайн умеет zte. Nubia z60 ultra starry night яркий тому пример.
Donate
Member

Ось профільний форум... Вони тут телефон обирають не по залізу/реалізації заліза/якості ПО/підтримку. А тому що КРАСИВИЙ чи НІ :facepalm:
Ответить