Треба допомога оновити телефон, наразі маю Xiaomi Mi 9T 6/128GB який дуже подобається, що екран без точок, чолок, тай сама продуктивність влаштовувала та і влаштовує, але 128 вже замало мені, користуюся дуже активно, свого часу відскановано на телефон тисячі сторінок, крім того є зависання оболочки деколи, та й батареї важко вже,
Ближче до теми: бюджет 400 евро (+-100), мінімум 256GB, по оперативной не знаю чи вистачить мені 8 гб , хочеться від 12, розмір дисплею щось біля 6.5 (6.1 замалий), не з китайської ліги, зараз подобається Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB (мабуть постарів я) - но цінник не гуманний взагалі,
Завдання: багато сканую документів, використовую навігатор, інколи граю в стратегію, по великим празникам можу побігати пабг, колду, хмарні сервіси юзаю теж трішки, месенджери одночасно декілька, буває ексель таблиці відкриваю та інші документи, ПДФ…, можу позаліпати в аніме якесь, музику через блютуз, тому й автономність гарна треба.
Телефонами люблю користуватися подовгу тому оновлювати буду не скоро, ( повторю, без китайщини як сяомі, мейзу, хонор, ванплас і т.д.)
до Б.У. відносюсь нормально і покупав здебільшого, поки не зупинився надовго з ми9т