Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор смартфона / коммуникатора
-
shnok
Member
Donate
Я говорив виключно за співвідношенням ціни - якості. Не більше.
Отправлено спустя 1 минуту 45 секунд:
Що за 6500грн наразі це чудовий варіант, з яким я ходив близько тижня, та не відчував ніякого великого дискомфорту після пікселя
Що за 6500грн наразі це чудовий варіант, з яким я ходив близько тижня, та не відчував ніякого великого дискомфорту після пікселя
-
Donate
Member
https://rozetka.com.ua/infinix-48949470 ... 381934551/shnok: ↑ 21.12.2023 15:33 Donate
7000 гривень офіційний
7500 коштує сяомі на 695
Де тут ціна якість то?
-
Evgen88
Member
Зачем Инфиникс покупать за 7000 грн вот скажите ?Donate: ↑ 21.12.2023 15:42https://rozetka.com.ua/infinix-48949470 ... 381934551/shnok: ↑ 21.12.2023 15:33 Donate
7000 гривень офіційний
7500 коштує сяомі на 695
Де тут ціна якість то?
Отправлено спустя 2 часа 28 минут 43 секунды:
Прямо в точку! Поддерживаю!shnok: ↑ 21.12.2023 15:27 login55 Та я його тролив цим, але він наскільки сліпий фан бой що цього навіть не розуміє одразу переходить на особистості та плює слиною одразу навколо. Тому що він впевнений, що тільки його думка є правильною, а він самий розумний)
И главное что Donate и 7mindfields слились и не хотят отвечать на прямые вопросы, зато именно 7mindfields мастер писать всякое не по теме, вот удивляет !
Два прямых вопроса зада 7mindfields - просто слился
Жду ответа на прямые вопросы?
1. Пару слов мнение твое о 7а ( стоит брать, если брать в марте 2024 года ?)
2.Infinix Hot 30 Play NFC-если это, где там негатив на Розетке? А?
-
DuckRider
Member
Почему просто 6 не рассматривается?Evgen88: ↑ 21.12.2023 09:59Он мне писал что я Отзыв читаю, а сам читает и пишет, двойное мнение напиши что-то по 7а?7mindfields: ↑ 21.12.2023 09:27
Зайшов на розетку, подивитися, що це за народний топчик, з п’яти останніх відгуків один про те що телефон сам вимикається і один про самостійні вимкнення і мертвий тач
Тобто нічого нового, типове сміття третього ешелону, про 120гц eyecare екран з міжнародними сертифікаціями при ціні телефону в 7к щось вголос
Отправлено спустя 1 минуту 23 секунды:
Поганий приклад, бо він дійсно виконує все так само погано як гейммаксDonate: ↑ 21.12.2023 15:29
В якості іншої... Ще раз це як купівля чогось дешевого...
Тиж ось купивв пів ціни відеокарти ане якись подібний корпус від гейм максу там чи ерокулу за тисячу гривень, вони там обидва виконують одинакові функції але завжди там є нюанси.NZXT h510i White
-
Evgen88
Member
Да как-то никто не писал тут о нем, тип Donate, он сетовал на 6а все время!DuckRider: ↑ 21.12.2023 19:21 Почему просто 6 не рассматривается?
Надо бы глянуть детально 6-ку! 90 Гц - только что помню. У него ?
Спасибо
-
shnok
Member
вам з Noctua виднішеDuckRider: ↑ 21.12.2023 19:21Почему просто 6 не рассматривается?Evgen88: ↑ 21.12.2023 09:59
Он мне писал что я Отзыв читаю, а сам читает и пишет, двойное мнение напиши что-то по 7а?
Отправлено спустя 1 минуту 23 секунды:Поганий приклад, бо він дійсно виконує все так само погано як гейммаксDonate: ↑ 21.12.2023 15:29
В якості іншої... Ще раз це як купівля чогось дешевого...
Тиж ось купив
в пів ціни відеокарти ане якись подібний корпус від гейм максу там чи ерокулу за тисячу гривень, вони там обидва виконують одинакові функції але завжди там є нюанси.
-
DuckRider
Member
Я писал. Если цена равная, то он интересней за счет того, что там лучше экран и камера от 6про, но без телевика, батарейка незначительно больше. Смотрите сравнения телефонов, а таблица поддержки обновлений андроида у вас былаEvgen88: ↑ 21.12.2023 19:28Да как-то никто не писал тут о нем, тип Donate, он сетовал на 6а все время!DuckRider: ↑ 21.12.2023 19:21 Почему просто 6 не рассматривается?
Спасибо
Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
Мова була про те, що то глуха бляшанка не життєздатна сьогодні як і більшість гейммаксівshnok: ↑ 21.12.2023 19:37вам з Noctua виднішеDuckRider: ↑ 21.12.2023 19:21
Почему просто 6 не рассматривается?
Отправлено спустя 1 минуту 23 секунды:
Поганий приклад, бо він дійсно виконує все так само погано як гейммакс
-
Evgen88
Member
Значит не заметил, или не прочитал внимательноDuckRider: ↑ 21.12.2023 20:02 Я писал. Если цена равная, то он интересней за счет того, что там лучше экран и камера от 6про, но без телевика, батарейка незначительно больше. Смотрите сравнения телефонов, а таблица поддержки обновлений андроида у вас была
Да есть тех поддержка, вы скидывали!
Спасибо
-
Piter Cantrope
Member
Я за останні тижні дуже полюбив 2 фічі:
1. Nearby share. Скидуєш файли з телефона на комп без дротів, не треба вибирати режим transfer files на телефоні, не треба лізти в оту папку DCIM і т.д. Вибрав 20 фото, натиснув share, і за 5 секунд вони на компі. Ну і треба щоб материнка мала wireless, всі наступні материнки в мене будуть тільки такі.
2. Використовувати телефон як вебку. В мене якраз старий ноут з хорошою вебкою зламався, і стара вебкамера теж, то я користувався телефоном поки не приїхав новий ноут. І для десктопа не треба вебка окрема. Плюс якість камери в нормальному телефоні набагато краща ніж в цих вебок до тисячі-двох гривень.
1. Nearby share. Скидуєш файли з телефона на комп без дротів, не треба вибирати режим transfer files на телефоні, не треба лізти в оту папку DCIM і т.д. Вибрав 20 фото, натиснув share, і за 5 секунд вони на компі. Ну і треба щоб материнка мала wireless, всі наступні материнки в мене будуть тільки такі.
2. Використовувати телефон як вебку. В мене якраз старий ноут з хорошою вебкою зламався, і стара вебкамера теж, то я користувався телефоном поки не приїхав новий ноут. І для десктопа не треба вебка окрема. Плюс якість камери в нормальному телефоні набагато краща ніж в цих вебок до тисячі-двох гривень.
-
viperest1
Member
Donate
Ну цей взяв для ознайомлення. Б/в , но ідеальний стан і все працює. Просто , я від 2014 року лише на Андроїд і лише Самсунг. Так от мене це , що чи то 128 гб , чи 256 гб - завжди система займає 70% пам'яті. Мене це вже заграло по самі вуха .
Племінниці купив 14 про макс , мала задоволена і от я задумався. Взяв сину 13-й новий - теж все супер і жодної біди із пам'яттю. Мій самсунг А72 робочий все ок , но реально дістало. Взяв зараз цей 11 , бо малі засранці не дуже спішать поділитись хоча б на день , щоб з ним походив і відчув різницю.
15 про макс таки візьму , планував купити зараз , но спочатку були гроші , но був страшний ажіотаж за ними. Зараз все заспокоїлось, но половину суми довелось витратити на форсмажор... Але нічого - 2 місяці з 11-м , теж не біда . Потім цей або продам , або залишу дружині .
Відправлено через 53 секунди:
Дайте назву програми , щоб дані перекинути на айфон .
Ну цей взяв для ознайомлення. Б/в , но ідеальний стан і все працює. Просто , я від 2014 року лише на Андроїд і лише Самсунг. Так от мене це , що чи то 128 гб , чи 256 гб - завжди система займає 70% пам'яті. Мене це вже заграло по самі вуха .
Племінниці купив 14 про макс , мала задоволена і от я задумався. Взяв сину 13-й новий - теж все супер і жодної біди із пам'яттю. Мій самсунг А72 робочий все ок , но реально дістало. Взяв зараз цей 11 , бо малі засранці не дуже спішать поділитись хоча б на день , щоб з ним походив і відчув різницю.
15 про макс таки візьму , планував купити зараз , но спочатку були гроші , но був страшний ажіотаж за ними. Зараз все заспокоїлось, но половину суми довелось витратити на форсмажор... Але нічого - 2 місяці з 11-м , теж не біда . Потім цей або продам , або залишу дружині .
Відправлено через 53 секунди:
Дайте назву програми , щоб дані перекинути на айфон .
-
kolesnukm
Member
viperest1 так при першому запуску iPhone воно пропонує перенести із Android I пропонує яку програму з Play Market скачати
-
viperest1
Member
Я то бачив . Але воно чомусь не пішло , родило десь хвилин 30 і не пішло... Тому і подумав, що може я плуганув десь...kolesnukm: ↑ 21.12.2023 21:44 viperest1 так при першому запуску iPhone воно пропонує перенести із Android I пропонує яку програму з Play Market скачати
Знову скидати налаштування і починати спочатку?
-
shnok
Member
DuckRider: ↑ 21.12.2023 20:02Я писал. Если цена равная, то он интересней за счет того, что там лучше экран и камера от 6про, но без телевика, батарейка незначительно больше. Смотрите сравнения телефонов, а таблица поддержки обновлений андроида у вас былаEvgen88: ↑ 21.12.2023 19:28
Да как-то никто не писал тут о нем, тип Donate, он сетовал на 6а все время!
Спасибо
Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:Мова була про те, що то глуха бляшанка не життєздатна сьогодні як і більшість гейммаксівshnok: ↑ 21.12.2023 19:37 вам з Noctua видніше
- спойлер
- залиште своє хибне уявлення при собі, або таке враження що nzxt на дає вам спокою.
-
7mindfields
Member
Запропонував сміття = затролив, оце копіумshnok: ↑ 21.12.2023 15:27 login55 Та я його тролив цим, але він наскільки сліпий фан бой що цього навіть не розуміє одразу переходить на особистості та плює слиною одразу навколо. Тому що він впевнений, що тільки його думка є правильною, а він самий розумний)
І так, досвід користування в цілий тиждень (!!!) є дуже релевантним (ні) Не здивуюсь, якщо користування було на рівні тих «блогерів», що два тижні девайсом «користуються», коли від дати старту продажів декілька днів минуло
-
shnok
Member
на ответы Evgen88 буде відповідь? чи тільки язиком базікати не по темі виходить?7mindfields: ↑ 21.12.2023 22:58Запропонував сміття = затролив, оце копіумshnok: ↑ 21.12.2023 15:27 login55 Та я його тролив цим, але він наскільки сліпий фан бой що цього навіть не розуміє одразу переходить на особистості та плює слиною одразу навколо. Тому що він впевнений, що тільки його думка є правильною, а він самий розумний)
І так, досвід користування в цілий тиждень (!!!) є дуже релевантним (ні) Не здивуюсь, якщо користування було на рівні тих «блогерів», що два тижні девайсом «користуються», коли від дати старту продажів декілька днів минуло
-
7mindfields
Member
Ось коли ти разів п’ять відповіси на одне з його однакових запитань, тоді повертайсяshnok: ↑ 21.12.2023 23:15на ответы Evgen88 буде відповідь? чи тільки язиком базікати не по темі виходить?7mindfields: ↑ 21.12.2023 22:58
Запропонував сміття = затролив, оце копіум
-
Donate
Member
Краще ручками перенеси що потрібно. Наведеш порядкиviperest1: ↑ 21.12.2023 21:47Я то бачив . Але воно чомусь не пішло , родило десь хвилин 30 і не пішло... Тому і подумав, що може я плуганув десь...kolesnukm: ↑ 21.12.2023 21:44 viperest1 так при першому запуску iPhone воно пропонує перенести із Android I пропонує яку програму з Play Market скачати
Знову скидати налаштування і починати спочатку?
-
viperest1
Member
Donate
Вже зранку і доведеться так зробити. Хотілось , щоб швидко і т.д. , но швидко лише крілики паруються
Вже зранку і доведеться так зробити. Хотілось , щоб швидко і т.д. , но швидко лише крілики паруються
-
Evgen88
Member
Какие пять раз, о чем ты вообще ? (ты не одного раза не ответил, это бюджетный сегмент смартфонов)7mindfields: ↑ 21.12.2023 23:23Ось коли ти разів п’ять відповіси на одне з його однакових запитань, тоді повертайсяshnok: ↑ 21.12.2023 23:15
на ответы Evgen88 буде відповідь? чи тільки язиком базікати не по темі виходить?
Пару слов мнение твое о 7а ( стоит брать, если брать в марте 2024 года ?) как нашел в ифно, почти идеальный смартфон (потому и интересно мнение, если ты действительно в теме)!
Infinix Hot 30 Play NFC- если это, где там негатив на Розетке?
-
Filabatya
Member
Evgen88
Ви і так нічого не купите
Ви і так нічого не купите