Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Hotspur: 12.11.2023 19:17
dead_rat: 12.11.2023 19:06Є категорія людей, зто буде там ритися навіть знаючи, що оригінал дешевше.
люблю людей які без цін розказують де що дешевше. це дуже смішно
Здивуй мене
Hotspur
Member

dead_rat: 12.11.2023 19:17Здивуй мене
Continental Terra Trail Gravel Faltreifen 700x40C Shieldwall System Puncture Protection Tubeless Ready Foldable Tyre 18 доларів. в німеччині 28 евро.
dead_rat
Member

Hotspur
Але в Німеччині вона буде справжня ;)

Бо я не повірю, що китайці продадуть тобі за 18 баксів покришку з рекомендованою ціною 65 євро.
Hotspur
Member

dead_rat: 12.11.2023 20:03Бо я не повірю, що китайці продадуть тобі за 18 баксів покришку з рекомендованою ціною 65 євро.
легко. я купляв Шимано за 30% від РРЦ на Алі оригінал
dead_rat
Member

Hotspur
Головне вірити :beer:
Hotspur
Member

dead_rat: 12.11.2023 20:19Головне вірити
це ти в нас без цін все наперед знаєш :rotate: RRP1 39,99 € у Континенталя :rotate: шось ти сьогодні 2 раза сів в лужу

Відправлено через 3 хвилини 20 секунд:
https://www.bike24.com/p2703153.html
dead_rat
Member

Hotspur: 12.11.2023 20:20
це ти в нас без цін все наперед знаєш :rotate:
Я знаю скільки підробок пруть з Китаю, а потім люди дивуються чого ж воно не робе.

Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
Hotspur: 12.11.2023 20:23
це ти в нас без цін все наперед знаєш :rotate: RRP1 39,99 € у Континенталя :rotate: шось ти сьогодні 2 раза сів в лужу

Відправлено через 3 хвилини 20 секунд:
https://www.bike24.com/p2703153.html
І ти купив за 18 кота в мішку, коли оригінал 22? Серйозно?
Hotspur
Member

dead_rat: 12.11.2023 20:25І ти купив за 18 кота в мішку, коли оригінал 22? Серйозно?
абсолютно
leif
Member

dead_rat
чому ти думаєш, що на алі не купити оригінал? які для цього підстави? не все, що з китаю то підробка.

з власного досвіду: коли переробляв один зі своїх треків на флетбар теж був змушений на алішці купувати, бо на той час ніде більше не знайшов в наявності перемикачів тіагра на флетбар, ну і шо, оригінальні перемикачі приїхали. шатуни на третій свій байк теж брав теж на алішці, і теж оригінал приїхав.
dead_rat
Member

leif
Як ти відрізняєш оригінал від не оригіналу?
Бо отакого Г в нас повно ціпок
Последний раз редактировалось dead_rat 12.11.2023 20:37, всего редактировалось 1 раз.
Hotspur
Member

dead_rat: 12.11.2023 20:34Як ти відрізняєш оригінал від не оригіналу?
коробки шрифт вага колір пінів і так далі. відрізняється дуже спокійно якщо лупа є і часу хвилин 10
leif
Member

в досвіді з запчастинами з алішки взагалі не сам відрізняв, а спираюсь на думку свого веломеханіка з 15+ роками стажу, який мені власне байки і збирав. людина досвідчена, багато цих запчастин всяких різних своїми руками перебрав.
Hotspur
Member

leif: 12.11.2023 20:42в досвіді з запчастинами з алішки взагалі не сам відрізняв, а спираюсь на думку свого веломеханіка з 15+ роками стажу, який мені власне байки і збирав. людина досвідчена, багато цих запчастин всяких різних своїми руками перебрав.
на Алі 50+ великих магазинів які більше 10 років продають оригінали Шимани :rotate: але мені тут розкажуть казки

Відправлено через 6 хвилин 58 секунд:
я ланцюги не тільки Шимано відрізню але і KMC :rotate: :rotate: :rotate: :rotate: :rotate:
alfredhaos
Member

А є якісь схожі вели по геометрії рами до Trek Domane? Щоб була також більш релакс посадка, а не як сутула собака
dead_rat
Member

alfredhaos: 13.11.2023 14:18 А є якісь схожі вели по геометрії рами до Trek Domane? Щоб була також більш релакс посадка, а не як сутула собака
Десь кожен вел з категоріі Ендуранс чи Гревел.
І майже всі інщі, бо як надаштуєш, так на ньому і сидітимеш.
Hotspur
Member

alfredhaos: 13.11.2023 14:18А є якісь схожі вели по геометрії рами до Trek Domane? Щоб була також більш релакс посадка, а не як сутула собака
майже всі гревели
3-14
Member

А що дійсно бувають ланцюги не оригинальні? :eek: Не можу збагнути сенсу підробляти таку складну річ заради кількох баксів маржі :rotate:
dead_rat
Member

3-14: 13.11.2023 21:58
А що дійсно бувають ланцюги не оригинальні? :eek: Не можу збагнути сенсу підробляти таку складну річ заради кількох баксів маржі :rotate:
Весь eBay полон підробних Ultegra ланцюгів хоч обвішайся.

WalkMan
Member

3-14: 13.11.2023 21:58бувають ланцюги не оригинальні
підготував маленький квест, вгадай де паль
спойлер
Изображение
Piter Cantrope
Member

Поїздив ще трохи і зрозумів, що 2 зірки спереду абсолютно не потрібно. В мене ото що називається Shimano 105. Тільки треба думати коли що переключати, і зайвий перемикач на ручці вагу додає.
Наступний ровер буду брати виключно з 1 зіркою спереду.
Ответить