BigTypoon: ↑
09.11.2023 14:50
Stray
Давайте без сферичних коней? Можливо так?
Все можливо і де можливо. Але бувають нюанси
![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
конкретно ваші.
А про реальну різницю
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
це визначить конкретно ваш випадок)))
я тебе чимось задів, чи день не задався?
якщо немає можливості відповісти - не силуй себе, комон
дякую, я вже перешивав - краще не стало, тож думаю просто перескочити на інший роутер
Tesseract: ↑
09.11.2023 09:50
Stray: ↑
09.11.2023 02:50все ок, крім короткочасних просідань швидкості аж до неможливості бути на дзвінку у конференції (кажись щось у нього вмирає, бо вся аналітика що є не вказує на якесь аномальне навантаження чи перегруз якогось з компонентів)
Це якщо клієнт підключений по WiFi? Можливо просто хтось створює сильні радіо перешкоди. Наприклад насос в газовому котлі має проблеми з щітками і екрануванням, чи у сусіда китайська безпровідна акустика. Причин може бути мільйон. Спробуйте підключити ноут витою парою, і тиждень попрацювати в такому режимі. Якщо проблеми з мережею зникнуть, значить новий роутер майже нічим не допоможе, і треба розбиратись з джерелами перешкод.
Хоча на тиждень помінятись роутерами зі знайомим також буде корисно, бо залізо дійсно інколи помирає.
на проводі сидів, роутери міняв, ставало краще - тож таки проблема у роутері - я скоріше хотів узнати може тут є якісь бест бай варіанти, які зможуть підтримувати багацько низьконавантажених коннектів, бити стіни і бути +- сучасними тож і обрав умовно 3 різних варіанта - Asus AX3000 V2 / AX6000 / AXE7800.
по ідеї мені AX6000 підійде у всьому - проте наче як AXE7800 буде потужніше бити стіни і більше профілей мімо підтримувати
![spy :spy:](./images/smilies/spy.gif)