Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

Donate: 09.11.2023 14:08
snapdragon999: 09.11.2023 14:02

ты типичный пример троля ,который требует пруфы,уже сколько обзоров и отзывов на этот телефон ,даже те же ссылки что ты кидал на 4пда ,там же и про 6а пишут .
Що оглядачі використовували для заміру? Ось це ти вважаеш адекватним для пристрою який повинен бути високоточним? Дай бог щоб ти такі термометри купував коли в тебе хтось з рідних хворіє і один буде показувати 39 інший 37,5 третій 38,3. Якщо ти вважаєш що це норма для високоточних приладів.
спойлер
Изображение
Изображение
ты че припух на моих родычей гнать. Не дай бог, а не дай бог тормоз. И без радекса куча отзывов что людям дискомфорт глазам. Еще хуже самсы.
Entar
Member

Donate: 09.11.2023 13:54 Така людина нічого в руках не тримала дорожче чим телефон за 200-300 баксів, звідкіля їй знати що щоб телефон працював адекватно потрібно з ним шаманити?
Тут питання в тому, "а що таке неадекватно?". Тобто, я от коли в 2012 взяв перший ссд, я зрозумів, що більше працювати за ПК де система не на ССД - не хочу принципово. Коли я взяв перший смарт, я зрозумів що назад на кнопочні телефони не повернусь. Коли я вперше пішов до гарного стоматолога в приватну клініку, я зрозумів що більше ноги моєї в держ стоматології не буде. Коли пожив в норм. будинку і районі... ну зрозуміло
А от різниці в роботи ПК від переходу з ссд сата на м2 нвме "крутий" - я не побачив.
Тут питання в тому, що саме в смарті за 500-1000$ окрім його ціни дасть аналогічний вау-ефект порівняно з тим же сяомі редмі про 12 5г? Я не бачу по людях навколо, хто з айфонами, що їм якось краще від цього живеться. Телефон на 95% використовують щоб дзвонити/телеграм/вайбер/браузер/навігатор. Фотки - це в більшості своїй або для справи, або для інсти (фото їжі/з прогулянки ітд). Коли я дивився фотки дружини в інсті, з редмі нот 8 про, і фотки інших людей, в кого є айфони, я неозброєним оком, з телефону, не бачу різниці (окрім темного часу без "нічного режиму"). Можливо її побачить фотограф, можливо її побачити можна якщо 2 однакові фото розмістити поряд (як в обзорі), можливо цю різницю треба дивитися з монітору, можливо я просто підсліпуватий настільки.))
Donate: 09.11.2023 13:54 Порівнюючи з чим непогані?
Порівнюючи зі звичайними побутовими фотками більшості людей, які викладають фото в інсту, включно з людьми-користувачами айфонів.
snapdragon999
Member

спойлер
https://4pda.to/forum/index.php?act=sea ... cs=1060594
почти каждый отзыв негативный
Entar
Member

Donate: 09.11.2023 13:58 В мене ось є фотки зрівняння перший gcam на RN7 зразу зрозуміло що сток фотографує ніяк :facepalm:
спойлер
Изображение
Изображение
А яка фотка типу краща? Я бачу 2 фото з різними налаштуваннями камери, різниця вкладається в те, що досягається "покрутити настройку під час фотографування".
Donate
Member

snapdragon999: 09.11.2023 14:12
Donate: 09.11.2023 14:08
Що оглядачі використовували для заміру? Ось це ти вважаеш адекватним для пристрою який повинен бути високоточним? Дай бог щоб ти такі термометри купував коли в тебе хтось з рідних хворіє і один буде показувати 39 інший 37,5 третій 38,3. Якщо ти вважаєш що це норма для високоточних приладів.
спойлер
Изображение
Изображение
ты че припух на моих родычей гнать. И без радекса куча отзывов что людям дискомфорт глазам. Еще хуже самсы.
Якщо ти вважаеш нормою випускати високоточні прибори які показують не знаю що і оріентуватися на них то ти рано чи пізно їх отримаєш і потом будеш чухати репу як це так один показує одне інший друге.
А ось умовний adronews говорив що ось цей прилад такий классний і він сам ним користується. Да не користуєтсья він ним йому пофігу він вичитав те що йому написали і перейшов до наступного аппарату.

2. Я таке можу знайти на поко ф5 і що? https://4pda.to/forum/index.php?act=sea ... sult=posts
Изображение
Entar
Member

snapdragon999: 09.11.2023 14:18
спойлер
"Начиная с 12 андроида есть встроенный extra dim) Вдруг кому еще будет интересно, поэтому выкладываю сюда. Сделал для себя (Pixel 6a) конфиг для Tasker, как работает: ставите принудительно на устройстве 100% яркости и отключаете автояркость, таскер в зависимости от внешнего освещения активирует extra dim с разной силой (то бишь имитирует автояркость), рут не нужен, расход батареи не увеличивается, если кому-то яркости не хватает (я не люблю жечь на полную, хоть и живу в солнечной стране), то в программе все можно настроить под себя"

Це про те, як зробити трохи комфортніше для очей телефон, який тут згадувався як "ідеальне рішення для юзера який не хоче паритися і щось налаштовувати"? :)
Donate
Member

Entar: 09.11.2023 14:22покрутити настройку під час фотографування
Ну крутіть налаштування, купуйте стабілізатор щоб фото не розмазувалось, фотографуєте в raw і робіть тюнінг софтово, робіть зразу декілька фото томущо десь гарантовано телефон розмаже.
Завди можна стару жигу підштовхнути, десь підварити, щось підкрутити :lol:
Entar
Member

Donate: 09.11.2023 14:26 Ну крутіть налаштування, купуйте стабілізатор щоб фото не розмазувалось, фотографуєте в raw, робіть зразу декілька фото томущо десь гарантовано телефон розмаже.
Завди можна стару жигу підштовхнути :lol:
Так я про те, що складно сказати яке фото краще вище, це справа смаку. Видно що є 2 фото зняті з різними налаштуваннями, одне трохи пересвічене (на мій смак), інше - ні. Це питання не "якості камери", а як мінімум, алгоритмів, про які я власне й питав декілька сторінок тому, або індивідуальних налаштувань, якщо сильно треба.
Більшість людей, у яких не буде можливості порівняти 2 фото поряд, не помітитить особливої різниці. А люди, для яких такі речі принципово, таки будуть робити декілька фото, і потім вибирати яку повісити. Чи ви хочете сказати, що в телефоні за 500$ на відміну від 300, у людей всі фото будуть ідеально получатися з першого разу, а алгоритми що автоматично регулюють яскравість/контраст/витримку і що там ще є - працювати таким чином, що ситуація в стилі "якщо тут трохи затемнити то буде краще" - ніколи не виникне?
Да що там за 500. Готовий купити такий телефон за штуку, щоб людину без навичок фотографії перетворював в профі фотографа, і фото на автоналаштуваннях були ідеальними ЗАВЖДИ
snapdragon999
Member

Entar: 09.11.2023 14:25
спойлер
"Начиная с 12 андроида есть встроенный extra dim) Вдруг кому еще будет интересно, поэтому выкладываю сюда. Сделал для себя (Pixel 6a) конфиг для Tasker, как работает: ставите принудительно на устройстве 100% яркости и отключаете автояркость, таскер в зависимости от внешнего освещения активирует extra dim с разной силой (то бишь имитирует автояркость), рут не нужен, расход батареи не увеличивается, если кому-то яркости не хватает (я не люблю жечь на полную, хоть и живу в солнечной стране), то в программе все можно настроить под себя"

Це про те, як зробити трохи комфортніше для очей телефон, який тут згадувався як "ідеальне рішення для юзера який не хоче паритися і щось налаштовувати"? :)
Ідеальне рішення якщо хочешь ушатать зір за короткий строк :D
Те все фотки для шизофреников, которые драконят на пиксели на 200% кропе, для инета и бытовухи камеры сяоми хватает с головой, другое дело если тебе это нужно для заработка там видео снимать, какие то фото в сложных условиях, тогда да, надо брать какой то дорогой флагман.
Последний раз редактировалось snapdragon999 09.11.2023 14:44, всего редактировалось 1 раз.
Dmytro1511
Member

Entar: 09.11.2023 14:25
спойлер

Невже не зрозуміло, що це для чутливих до ШИМу? Серед тих постів на 4пда 3 пишуть про біль від шиму, 3 кажуть що все норм. Якщо ти не чутливий до ШИМу, то нічого не треба робити. Якщо ти чутливий до нього - візьми реалме 11 про, в нього хоч софт краще ніж в сяомі
Entar
Member

snapdragon999: 09.11.2023 14:40 Те все фотки для шизофреников, которые драконят на пиксели на 200% кропе, для инета и бытовухи камеры сяоми хватает с головой, другое дело если тебе это нужно для заработка там видео снимать, какие то фото в сложных условиях, тогда да, надо брать какой то дорогой флагман.
Я из тех староверов, который думает что фотограф это человек с чуть более серьезной оптикой чем в телефоне...
А телефон - это удобная фоткательня на каждый день, и максимум - это "снять красиво виды/горы/заказ/архитектуру и повесить куда-то в соц.сети". Не претендуя на то, что оно должно быть сравнимо с фото проф. фотографов)
Donate
Member

Entar: 09.11.2023 14:16 Тут питання в тому, що саме в смарті за 500-1000$ окрім його ціни дасть аналогічний вау-ефект порівняно з тим же сяомі редмі про 12 5г?
Потримай покористуйся. Побачиш що телефон в цілому може працювати краще. В мене смартів було повно, і покористуватися я міг взагалі будь чим так як працював в магазині електроніки великий час. На пікселі я так випадково потрапив бо один гаврик продав б/в 4XL за 200 баксів бо купляв собі 6 Pro, і я чисто на нього переїхав з 11Т на недільку побачити що воно таке, щось я не побіг на сяомі назад.
Изображение

P.S: Ще раз подивись що там блогери використовують. Це в більшості айфони, і на залишлку там або самсунги, або пікселі. Щось з іншими я там не бачив. Я бачу відоси як зараз модно "7 днів з сяомі" і там 5 бенчмарків і геншин імпакт набір чудовий :lol:
snapdragon999
Member

Entar: 09.11.2023 14:47
snapdragon999: 09.11.2023 14:40 Те все фотки для шизофреников, которые драконят на пиксели на 200% кропе, для инета и бытовухи камеры сяоми хватает с головой, другое дело если тебе это нужно для заработка там видео снимать, какие то фото в сложных условиях, тогда да, надо брать какой то дорогой флагман.
Я из тех староверов, который думает что фотограф это человек с чуть более серьезной оптикой чем в телефоне...
А телефон - это удобная фоткательня на каждый день, и максимум - это "снять красиво виды/горы/заказ/архитектуру и повесить куда-то в соц.сети". Не претендуя на то, что оно должно быть сравнимо с фото проф. фотографов)
Ну камеры нормальные более менее для простого обывателя сейчас у всех. Я сам на ips c 2016 года сижу, поскольку выбора нет не оставили практически, ips только бюджетки, буду брать амолед только высокочастотный с минимальным ШИМ. Всякие самсунги пробовал, мне не зашло, дискомфорт сразу в глазах,буквально за пару часов, а вечером когда яркость падает, там вообще этот шим просто космос, глаза закрываешь и сверкает))
Entar
Member

snapdragon999: 09.11.2023 14:52 Ну камеры нормальные более менее для простого обывателя сейчас у всех. Я сам на ips c 2016 года сижу, поскольку выбора нет не оставили практически, ips только бюджетки, буду брать амолед только высокочастотный с минимальным ШИМ. Всякие самсунги пробовал, мне не зашло, дискомфорт сразу в глазах,буквально за пару часов, а вечером когда яркость падает, там вообще этот шим просто космос, глаза закрываешь и сверкает))
Ну не у всех... ) На сяоми 10А камера существенно хуже будет.) Хотя и лучше чем у моей старой нокии или мейзу 10 летней давности.
snapdragon999
Member

Entar: 09.11.2023 15:02
snapdragon999: 09.11.2023 14:52 Ну камеры нормальные более менее для простого обывателя сейчас у всех. Я сам на ips c 2016 года сижу, поскольку выбора нет не оставили практически, ips только бюджетки, буду брать амолед только высокочастотный с минимальным ШИМ. Всякие самсунги пробовал, мне не зашло, дискомфорт сразу в глазах,буквально за пару часов, а вечером когда яркость падает, там вообще этот шим просто космос, глаза закрываешь и сверкает))
Ну не у всех... ) На сяоми 10А камера существенно хуже будет.) Хотя и лучше чем у моей старой нокии или мейзу 10 летней давности.
ну я не говорю за совсем ультрабюджетные. В районе 350 - 500 баксов.Что сяоми, шо bbk +-.
Мне например моей камеры нот 9 про достаточно,если б ещё чуть получше было б неплохо. Отличие от более дорогих, если сравнить основную камеру это только качество цвета, там лучше стекла стоят, а четкость детализация нормальная вполне.А если для инета то вообще все равно.
Последний раз редактировалось snapdragon999 09.11.2023 15:17, всего редактировалось 2 раза.
Donate
Member

Entar: 09.11.2023 14:36Чи ви хочете сказати, що в телефоні за 500$ на відміну від 300
Проблема в алгоритмах, ISP та взагалі самого вендора щось допилювати. На флагманах більше стабільності і бажанні щось відредактувати зазвчичай немає. А ось на бюджетках воно стабільно є.
Да навідь фото на бюджетках це серія із 5 снімків десь тому що стабільно будуть смази.

Відео то взагалі пробачте...

Ось це пробачте ОК? Ну якщо якість цього подобається то будь ласка. Але на ТВ це дуже соромно дивитися.
спойлер

snapdragon999
Member

Donate:
спойлер
он ещё сырой, глобалки нет. Как выйдет в массы поправят камеру и моды выйдут.В Китае где он стоит 300 баксов, это считай шара с таким железом.У них минималка больше его стоимости.Кто на ту камеру драконит за такие деньги?
Последний раз редактировалось snapdragon999 09.11.2023 15:28, всего редактировалось 1 раз.
Dmytro1511
Member

snapdragon999: 09.11.2023 15:20
Donate:
спойлер
он ещё сырой, глобалки нет. Как выйдет в массы поправят камеру и моды выйдут.В Китае где он стоит 300 баксов, это считай шара с таким железом.У них минималка больше его стоимости.
Вот щас выпустят, обновят, поправят, пофиксят, кто-то на 4пда выложит патч, фазы луны и солнца сойдутся и будет топчик за свои деньги, главное только подождать
snapdragon999
Member

Dmytro1511: 09.11.2023 15:28
snapdragon999: 09.11.2023 15:20

он ещё сырой, глобалки нет. Как выйдет в массы поправят камеру и моды выйдут.В Китае где он стоит 300 баксов, это считай шара с таким железом.У них минималка больше его стоимости.
Вот щас выпустят, обновят, поправят, пофиксят, кто-то на 4пда выложит патч, фазы луны и солнца сойдутся и будет топчик за свои деньги, главное только подождать
любой телефон только выходит и какие то косяки вылазят , даже у тех же яблок и самсунга, не надо гнать,тем более ещё раз говорю за 300 баксов я прощаю какие то мелкие огрехи, но когда шото глючит за 1000 и выше это вообще жестяк. Примеров куча и у огрызка с его нагревом и самсунга 23 с камерами.
Dmytro1511
Member

snapdragon999: 09.11.2023 15:30
Dmytro1511: 09.11.2023 15:28

любой телефон только выходит и какие то косяки вылазят , даже у тех же яблок и самсунга, не надо гнать,тем более ещё раз говорю за 300 баксов я прощаю какие то мелкие огрехи, но когда шото глючит за 1000 и выше это вообще жестяк. Примеров куча и у огрызка с его нагревом и самсунга 23 с камерами.
Что у яблока, что у Самсунга не по 20 моделей в одной линейке, и у них нету тонны прошивок на разные регионы. Поэтому обновления там будут приходить стабильно у всех в одно и то же время. У сяоми такого не будет, даже с их новой осью
Ответить