Кращою підтримкою девайсів, і знову ж таки її тривалістюDuckRider: ↑ 04.11.2023 12:29А яким боком ос гугл до піхель експіренсу?7mindfields: ↑ 04.11.2023 02:10 Трохи лірики, бо я насправді не розумію, користуються ос від гугл, але чогось так цураються того піксель експірієнсу, що ладні купувати всіляке сміття, аби тільки не піксель, і потім розказувати, що для цього девайсу є порт gcam
Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор смартфона / коммуникатора
-
7mindfields
Member
-
Donate
Member
А що там десь принципова якась різниця? В мене просто ємуль андроїду на А12, бачу відсутність деяких фішочок які є частиною PE (в тому числі офк відсутність pixel camera так як це входить в пакет), а так... Все те ж самеDuckRider: ↑ 04.11.2023 12:29А яким боком ос гугл до піхель експіренсу? І те що всі користуються андроїдом - то не через то що так гугол люблять, гадаю що 99% взагалі голий андроїд не бачили, в тому числі в користувачі піхеля7mindfields: ↑ 04.11.2023 02:10 Трохи лірики, бо я насправді не розумію, користуються ос від гугл, але чогось так цураються того піксель експірієнсу, що ладні купувати всіляке сміття, аби тільки не піксель, і потім розказувати, що для цього девайсу є порт gcam
Последний раз редактировалось Donate 04.11.2023 12:34, всего редактировалось 1 раз.
-
DuckRider
Member
Це не піксель експіріенс. Піксель експіріенс - це всратий лаунчер без кастомізації, але зі швидкою роботою і набір опцій, що інколи працюють через сраку
-
7mindfields
Member
Що там саме працює через сраку?DuckRider: ↑ 04.11.2023 12:33Це не піксель експіріенс. Піксель експіріенс - це всратий лаунчер без кастомізації, але зі швидкою роботою і набір опцій, що інколи працюють через сраку
Звідки ця мантра про відсутність кастомізації на пікселях? Ти так кажеш, ніби вони якусь іншу ОС використовують
-
Donate
Member
В тому що знизу є пошук гугла яких багатьох бісить. Хоча я взагалі вже за більше року до нього звик і взагалі не помічаю, у гугла є адаптування до шпалер і всі ярлики перемальовуються щоб не бути білою вороною7mindfields: ↑ 04.11.2023 12:37Звідки ця мантра про відсутність кастомізації на пікселях? Ти так кажеш, ніби вони якусь іншу ОС використовуютьDuckRider: ↑ 04.11.2023 12:33
Це не піксель експіріенс. Піксель експіріенс - це всратий лаунчер без кастомізації, але зі швидкою роботою і набір опцій, що інколи працюють через сраку
- спойлер
-
DuckRider
Member
Що саме працює через сраку? Ну спробуй цей текст через фунцію "вибрати" у пікселі скопіювати7mindfields: ↑ 04.11.2023 12:37Що там саме працює через сраку?DuckRider: ↑ 04.11.2023 12:33
Звідки ця мантра про відсутність кастомізації на пікселях? Ти так кажеш, ніби вони якусь іншу ОС використовують
Що до кастомізації - спитай як хлопці на піхелі в апп меню змінюють сортування іконок, або як прибрати пошук, чи як папку в апп меню зробити. За форму іконок спитай. А про те як зробити робочий стіл між 1 і 2 робочим столом, щоб 2 став третім, або прибрати погоду і дату - краще не питай.
Я не кажу що вони іншу ос використовують, я кажу, що залежно від того що зверху прикрутили на голий андроїд, еспіренс повністю відрізняється , тому щось казати людям про "ну ви ж і так користуєтесь андроїдом" - тупо. Люди ще з першої массової появи андроїд смартфонів сиділи на зовсім іншій візуально і функціонально системі, ані ж просто на андроїді - htc sense, miui, one ui, тому цей аргумент про ос від гугл всратий
Отправлено спустя 44 секунды:
Не всі, а тількі ті що підтримують цеDonate: ↑ 04.11.2023 12:41В тому що знизу є пошук гугла яких багатьох бісить. Хоча я взагалі вже за більше року до нього звик і взагалі не помічаю, у гугла є адаптування до шпалер і всі ярлики перемальовуються щоб не бути білою вороною7mindfields: ↑ 04.11.2023 12:37
- спойлер
Последний раз редактировалось DuckRider 04.11.2023 12:59, всего редактировалось 3 раза.
-
7mindfields
Member
Ну, пошук то реально неприємний момент, але вже вкотре чую здебільшого тільки про це. В порівнянні з miui pixelos взагалі крінжово виглядає, ні оптимізаторів з антивірусами, ні рекламиDonate: ↑ 04.11.2023 12:41В тому що знизу є пошук гугла яких багатьох бісить. Хоча я взагалі вже за більше року до нього звик і взагалі не помічаю, у гугла є адаптування до шпалер і всі ярлики перемальовуються щоб не бути білою вороною7mindfields: ↑ 04.11.2023 12:37
Ще в телефонах немає PIP і всяких покращень звуку, немає клонування ПО (яке там на скільки я помятаю обіцяли але без дат), хоча можна створити інший профіль і зробити ще одну копію для іншої сім. Це в цілому все що я знайшов по кастомізації чого немає наприклад з оболонкою MIUI...
- спойлер
Ну, якщо абстрагуватись від того, що sense був ще тим сміттям (принаймні за часів desire 600), а miui є всратою пародією на iOS, то що з вище наведеного наближене до голого андроїду?DuckRider: ↑ 04.11.2023 12:52 Люди ще з першої массової появи андроїд смартфонів сиділи на зовсім іншій візуально і функціонально системі, ані ж просто на андроїді - htc sense, miui, one ui, тому цей аргумент про ос від гугл всратий
Последний раз редактировалось 7mindfields 04.11.2023 13:00, всего редактировалось 1 раз.
-
kolesnukm
Member
текст через фунцію "вибрати" у пікселі дуже часто копіюю і проблем не було, єдине що це працює із текстом, якщо це фото із текстом то вже нічого не скопіюєш ((
-
DuckRider
Member
Серед ван юі, сенс і міюі? Нічого, про що й мова, тому говорити, що люди вже користуються андроїдом - це нісенітниця7mindfields: ↑ 04.11.2023 12:58Ну, пошук то реально неприємний момент, але вже вкотре чую здебільшого тільки про це. В порівнянні з miui pixelos взагалі крінжово виглядає, ні оптимізаторів з антивірусами, ні рекламиDonate: ↑ 04.11.2023 12:41
В тому що знизу є пошук гугла яких багатьох бісить. Хоча я взагалі вже за більше року до нього звик і взагалі не помічаю, у гугла є адаптування до шпалер і всі ярлики перемальовуються щоб не бути білою вороною
Ще в телефонах немає PIP і всяких покращень звуку, немає клонування ПО (яке там на скільки я помятаю обіцяли але без дат), хоча можна створити інший профіль і зробити ще одну копію для іншої сім. Це в цілому все що я знайшов по кастомізації чого немає наприклад з оболонкою MIUI...
- спойлер
Відправлено через 5 хвилин 28 секунд:Ну, якщо абстрагуватись від того, що sense був ще тим сміттям (принаймні за часів desire 600), то що з вище наведеного наближене до голого андроїду?DuckRider: ↑ 04.11.2023 12:52 Люди ще з першої массової появи андроїд смартфонів сиділи на зовсім іншій візуально і функціонально системі, ані ж просто на андроїді - htc sense, miui, one ui, тому цей аргумент про ос від гугл всратий
Отправлено спустя 28 секунд:
TEKCT Yepes yHLio "Buópatu" y nikceni Ayxe yacTO KoniOo npoóneM He őyno, npauoe i3 TEKCTOM, AKIO ooTo TEKCTOM TO BXe Hİ4Oro He CKonioewkolesnukm: ↑ 04.11.2023 12:59 текст через фунцію "вибрати" у пікселі дуже часто копіюю і проблем не було, єдине що це працює із текстом, якщо це фото із текстом то вже нічого не скопіюєш ((
-
Hum
Member
DuckRider
Крутой новояз
Крутой новояз
-
DuckRider
Member
Pixel experience
-
Donate
Member
Просто OCR не підтримує кирилицю. Ти ще скажи чому нема великої російскої мови взагалі ніде в фішечках гугла?
-
DuckRider
Member
Тобто це не потрібно вирішувати і хай так лишається? РозумноDonate: ↑ 04.11.2023 13:08Просто OCR не підтримує кирилицю. Ти ще скажи чому нема великої російскої мови взагалі ніде в фішечках гугла?
-
Donate
Member
Що вирішувати? Не одна із фішечок гугла не підтримує россійску мову взагалі. Там немає тупо пакету.DuckRider: ↑ 04.11.2023 13:09Тобто це не потрібно вирішувати і хай так лишається? РозумноDonate: ↑ 04.11.2023 13:08
Просто OCR не підтримує кирилицю. Ти ще скажи чому нема великої російскої мови взагалі ніде в фішечках гугла?
Коли ось тут російска з'явится ось тоді і пофіксять.
- спойлер
-
kolesnukm
Member
DuckRider от тут мій провтик ) ніколи кирилицю не копіював по роботі потрібно текс англійською і цифри, тому і ніколи проблем не зустрічав )
-
DuckRider
Member
А я російську скопіював, чи ти мені зараз на російській пишеш? Не треба оправдовувати піксель, це одна з основних двох кнопок взаємодії в меню запущених додатків, щому вона через сраку працює? А тому що їм пофіг.Donate: ↑ 04.11.2023 13:12Що вирішувати? Не одна із фішечок гугла не підтримує россійску мову взагалі. Там немає тупо пакету.
Коли ось тут російска з'явится ось тоді і пофіксять.
- спойлер
-
Hum
Member
Я мій телефон вміє в державнуDonate
-
7mindfields
Member
Це все ще майже чистий андроїд, який не дуже перенавантажений всяким сміттям, на відміну від інших оболонок. Насправді цікаво було б побачити статистику, якби всі едвенсд користувачі будь-якого вендору мали повну нативну підтримку чистого андроїду, скільки відсотків би залишилось на всяких one ui, miui, emui (harmonyos), flyme os, hts sense і далі по спискуDuckRider: ↑ 04.11.2023 13:03 Серед ван юі, сенс і міюі? Нічого, про що й мова, тому говорити, що люди вже користуються андроїдом - це нісенітниця
За копіювання не знав, дякую
Последний раз редактировалось 7mindfields 04.11.2023 13:21, всего редактировалось 1 раз.
-
Donate
Member
А в нас десь офіційно телефон можна купити?DuckRider: ↑ 04.11.2023 13:14 А тому що їм пофіг.
Ну якщо вірити тому що в HyperOS використувється ніксове ядро на якому розміщенно дві віртуальні машини одна з АОСП а інша з їх ОС то я взагалі не дивуюсь тому чому там взагалі все це не працює швидко А накатування якогось AOSP робить телефон значно швидшим.7mindfields: ↑ 04.11.2023 13:19Насправді цікаво було б побачити статистику, якби всі едвенсд користувачі будь-якого вендору мали повну нативну підтримку чистого андроїду, скільки відсотків би залишилось на всяких one ui, miui, emui (harmonyos), flyme os, hts sense і далі по списку
-
DuckRider
Member
Залишились би там де зручніше, а щоб піксель зробити зручнішим, хлам потрібно накатити . І в загалі, я вважаю хлам від гугл по типу ют мьюзік і іншого таким самим хламом як і в інших телефонах. Доречі. Знаєш як відключити старт музики при під'єднанні тайпс навушників до пікселя? Потрібно в мьюзік зайти і там знайти налаштування. При тому що, музика вимикається не з мьюзік, а з будь-якого іншого запущеного програвача. Логіка.7mindfields: ↑ 04.11.2023 13:19Це все ще майже чистий андроїд, який не дуже перенавантажений всяким сміттям, на відміну від інших оболонок. Насправді цікаво було б побачити статистику, якби всі едвенсд користувачі будь-якого вендору мали повну нативну підтримку чистого андроїду, скільки відсотків би залишилось на всяких one ui, miui, emui (harmonyos), flyme os, hts sense і далі по спискуDuckRider: ↑ 04.11.2023 13:03 Серед ван юі, сенс і міюі? Нічого, про що й мова, тому говорити, що люди вже користуються андроїдом - це нісенітниця
За копіювання не знав, дякую