Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

7mindfields: 04.11.2023 00:38 Така ж класика як і копіумні історії про покофони і відсутність реклами в прошивці :lol:
Да тут здуріти можна якщо цих двох читати вдумливо.

Я прям представляю евген купує божественний поко ф5, а там запису дзвінків немає. Але не біда. Привязуеш аккаунти через режим розробника, робиш заявку на розблоковку загрузчика при підключенному телефону до ПК на розблоковку, потім качаеш анлокер, потім чекаеш 14 днів, прошивалку качаеш + до неї прошивку, а потім просто розблоковуеш і ставиш з локом завантажувача.

Ну всього нічого же :laugh: Один треба в банку з сіллю, інший після купівлі треба перешивати :teacher: Не телефон, а мрія.

Мені оце все дуже сильно згадує взагалі будь яку субкультуру.

Ну типу людина А яка користувалась айфоном все своє життя і змінює телефон на андроїд. Купує умовний поко по порадам, та просто ох****є від того що там взагалі є і бігом собі за айфоном знову :laugh: Я раніше не сильно розумів чому сяомі фанів хейтять, тепер розумію значно краще, так как не зважаючи на ситуацію вони будуть як утка піарити свій продукт вважаючи що він топ за свої кошти :laugh:
7mindfields
Member

Donate: 04.11.2023 00:56
Я прям представляю евген купує божественний поко ф5, а там запису дзвінків немає. Але не біда. Привязуеш аккаунти через режим розробника, робиш заявку на розблоковку загрузчика при підключенному телефону до ПК на розблоковку, потім качаеш анлокер, потім чекаеш 14 днів, прошивалку качаеш + до неї прошивку, а потім просто розблоковуеш і ставиш з локом завантажувача.
Оце ти повірив в нього, зазвичай такі купують послугу налаштування та встановлення «корисних» безкоштовних програм в магазині :lol:
Evgen88: 03.11.2023 14:00 И лучше яблока нет ничего!
Насправді є, так що давай знову, до весни ще багато часу :rotate:
Последний раз редактировалось 7mindfields 04.11.2023 01:07, всего редактировалось 1 раз.
Donate
Member

7mindfields: 04.11.2023 01:02
Donate: 04.11.2023 00:56
Оце ти повірив в нього, зазвичай такі купують послугу налаштування та встановлення «корисних» безкоштовних програм в магазині :lol:
Да я на таких не натикався за 4+ роки роботи ні на одного.

Ну там були всякі хлібці, але вони взагалі цього не цуралися. Там із розряду я не знаю ніфіга що там в старому телефоні, треба перенести все що можна, скільки надо стільки і заплатимо :laugh:
7mindfields
Member

Donate: 04.11.2023 01:06
7mindfields: 04.11.2023 01:02

Ну там були всякі хлібці, але вони взагалі цього не цуралися. Там із розряду я не знаю ніфіга що там в старому телефоні, треба перенести все що можна, скільки надо стільки і заплатимо :laugh:
Так я не казав що це погано, я казав що він не дуже на ентузіаста схожий, особливо після його «чіткого» формулювання кейсів використання телефону
Donate
Member

7mindfields: 04.11.2023 01:08
Donate: 04.11.2023 01:06

Так я не казав що це погано, я казав що він не дуже на ентузіаста схожий, особливо після його «чіткого» формулювання кейсів використання телефону
Ну так якщо подивитися кейс то там є на першому місці - фото. Якщо фото то це флагмани, так як бюджетки традиційно фоткають бюджетно, якщо флагмани це самсунги с22/23 ультра/пікселі/айфони. Рахуеш кошти, дивишся на мінуси якщо є вибрі йдеш та купуеш що треба :rotate:
P.S: В мене теж є знайомий який ще в часи скайлейків починав збирати ПК і йому теж вічно щось не подобалось (ось там буде ще дешевше, а i3-6100 дорогий якись 2/4 це не надовго, ось якась така собі gtx 950 як зараз помятаю). А потім потрійна ціна на ОЗП, потім ще майнинг бум. Так комп і не зібрав сидить на ПС4 :lol: Те ж вічно собі хотів ультимейт рішення це 2 гривні без недоліків
Hum
Member

А что бояре скажут за Motorola g84?
Donate
Member

Hum: 04.11.2023 01:35 А что бояре скажут за Motorola g84?
Розвод на лохів так як 12/256GB :laugh: Хотіли би вони зробити щось цікаве зробили би 6/128 і нічого би телефон не втратив би..

Зроблю приклад з життя. Коли на фірмі було дуже багато не ходових ноутів була придумана дуже цікавий мув, замість 4 ОЗУ можна поставити 8 або навідь 16. Замість 128 ССД можна поставити 512. Ціна взагалі не особливо зростає але в глазах покупця аппарат виглядить amazing :eek:
7mindfields
Member

Hum: 04.11.2023 01:35 А что бояре скажут за Motorola g84?
400уо за soc, трохи кращий за 732g :puzzle:
Hum
Member

7mindfields
Какие 400, 10000 его цена.

Відправлено через 2 хвилини 21 секунду:
Вроде снимает хорошо и оптическая стабилизация есть.
7mindfields
Member

Hum: 04.11.2023 01:48
7mindfields
Какие 400, 10000 его цена.

Відправлено через 2 хвилини 21 секунду:
Вроде снимает хорошо и оптическая стабилизация есть.
Ціну на gsmarena дивився, перепрошую :D
Але все ще гірший за 6а, якщо потрібна камера :rolleyes:
Hum
Member

Donate
Розвод на лохів так як 12/256GB :laugh: Хотіли би вони зробити щось цікаве зробили би 6/128 і нічого би телефон не втратив би..
У кого 6/128 то тоже нет ничего выдающегося в этой ценовой нише.
Donate
Member

Hum: 04.11.2023 02:00
Donate
У кого 6/128 то тоже нет ничего выдающегося в этой ценовой нише.
В тебе є pixel 6a за 11,5к :-/ Трішки дотянутися і ось він вже флагманський рівень :rolleyes:

Прости господи але...
https://hotline.ua/ua/mobile-mobilnye-t ... 28gb-black

Там хоча б не так погано буде в цілому :rolleyes: В самому поганому випадку можна буде смарт перепрошити, комьюніті дуже велике і у випадку чого буде щось хоча б почитати :gigi:
Последний раз редактировалось Donate 04.11.2023 02:09, всего редактировалось 1 раз.
7mindfields
Member

Трохи лірики, бо я насправді не розумію, користуються ос від гугл, але чогось так цураються того піксель експірієнсу, що ладні купувати всіляке сміття, аби тільки не піксель, і потім розказувати, що для цього девайсу є порт gcam :think:
Тоді вже краще мото купити, там хоч якась підтримка буде, на відміну від ксяомі
Donate
Member

7mindfields: 04.11.2023 02:10 Тоді вже краще мото купити :-/
Ну у випадку сяомі є варік що там або комьюніті (причому воно дійсно велике там навідь в серпні попереді батька в пекло хтось вже зробив кастом на А14 :lol: ) щось пофіксить або самі сяомі. У випадку мото я взагалі там нічого не вірю...
Изображение

Автояркість як правило працює через одне місце практично на всіх бюджетках. Причому без різниці салямі, самсунги, чи ось мото. Всі як один не відкалібровані взагалі.
Якість зв'язку це можливо не баг, а фіча.

Для мене моторола це як нокія бренд якої купили китайці щоб рубити гешефт на скуфах. Взагалі не бачу ніяких проблем випускати телефони під маркою леново, але напевно вони будуть дуже погано продаватися, так як у свої часи леново взагалі не цуралася бахнути пам'ять сумнівної якості. Кількість трупаків була неадекватно великою, деякі СЦ підняли на цьому бабла так як телефони просто залишали деякі, а майстера у вільний час з якогось донора перепаювали память і продавали. Ну а працювати як сяомі по 5-8 років на бренд це важко, гроші потрібні зараз тому будуть юзати взагалі любі варіанти, а варіанти тільки одні блогери.
спойлер
Изображение
Та 100 гривень на відгук :laugh:
Edge S30 motorola як приклад...
https://mirrors.lolinet.com/firmware/mo ... ial/RETEU/
Выйшла на А11 отримала через 8 місяців перше оновлення взагалі з А12
А потім кожні 4-2 місяці просто секюріті патчі :dontknow:
7mindfields: 04.11.2023 02:09 Трохи лірики, бо я насправді не розумію, користуються ос від гугл, але чогось так цураються того піксель експірієнсу, що ладні купувати всіляке сміття, аби тільки не піксель, і потім розказувати, що для цього девайсу є порт gcam :think:
Ну сток фотографує як лайно, те що гугл вбухала пару кілотон баксів в алгоритми HDR+, HDRnet і це дійсно працює, причому настільки що навідь те що фоткало таке собі починає фоткати краще. А взагалі моди можна знайти навідь на s23 ultra :lol:
https://xdaforums.com/t/working-gcam-fo ... ra.4550019 - 128 сторінок якщо що :laugh:
snapdragon999
Member

Entar: 03.11.2023 22:33
snapdragon999: 03.11.2023 19:40 бюджет какой?
Если сейчас и оплата частями(т.е. розетка/алло), то 10-12к.
Если позже/нал-карта, то до 15 оплатой частями или до 12 нал-карта.
redmi note 12,honor 90 lite, realme 10 pro

Отправлено спустя 19 минут 47 секунд:
Donate: 04.11.2023 02:32 А взагалі моди можна знайти навідь на s23 ultra :lol:
https://xdaforums.com/t/working-gcam-fo ... ra.4550019 - 128 сторінок якщо що :laugh:
У знакомого с23 обычный, юзает gcam,там нормальные моды есть. И че б не юзать если в камере программно они продвинулись,а сами трубки так себе.Я так сравнивал с ним основную камеру, могу сказать что мой редмик не хуже фоткает на gcam, может не во всех условиях, но у меня по углам хоть мыла нету и это телефон который в 5 раз дешевле галактики.
Я раньше думал самсунг с значит камера топовая, а ничо там особенно нету. Да, там не одна камера хорошая, у меня одна, но и ладно хватит за такие деньги и одной основной. Если надо прям идеальные фото, можно в raw фоткать, потом обработать как хочешь :rotate:
Hum
Member

7mindfields
але чогось так цураються того піксель експірієнсу, що ладні купувати всіляке сміття, аби тільки не піксель
Мой телефон греется что во время длительных звонков, что при просмотре видео, съёмке камерой (особенно) и гугловский тензор туда же пошел. Не хочу больше горячих аппаратов пусть и ценой меньшей производительности, а снап 695 точно не отличается горячим нравом.
7mindfields
Member

snapdragon999: 04.11.2023 07:56 У знакомого с23 обычный, юзает gcam,там нормальные моды есть. И че б не юзать если в камере программно они продвинулись,а сами трубки так себе.Я так сравнивал с ним основную камеру, могу сказать что мой редмик не хуже фоткает на gcam
Breaking news просто, спочатку в тебе Samsung note 9 фотографував краще за s23 ultra, тепер салямі note 9 pro фотографує, як s23, яке відкриття буде завтра? :laugh:
Hum: 04.11.2023 08:40
7mindfields
але чогось так цураються того піксель експірієнсу, що ладні купувати всіляке сміття, аби тільки не піксель
Мой телефон греется что во время длительных звонков, что при просмотре видео, съёмке камерой (особенно) и гугловский тензор туда же пошел. Не хочу больше горячих аппаратов пусть и ценой меньшей производительности, а снап 695 точно не отличается горячим нравом.
У мене айфон 11 інколи гріється навіть під час тривалого інтернет серфінгу, піду куплю собі відро ксяомі та мішок солі :laugh:
Donate
Member

7mindfields
Купуйте роскажете як воно там десь через місяць :rolleyes: А то реклами я бачу багато але всі блогери бігають або з айфоном, або з самсунгом, в крайному випадку пікселем. Щось не бачив я з мото, техно і т.п. хоча там по роликам це взагалі топ за свої кошти :rotate:
snapdragon999
Member

Donate: 04.11.2023 11:11
Купуйте роскажете як воно там десь через місяць :rolleyes: А то реклами я бачу багато але всі блогери бігають або з айфоном, або з самсунгом, в крайному випадку пікселем. Щось не бачив я з мото, техно і т.п. хоча там по роликам це взагалі топ за свої кошти :rotate:
у блохеров есть бабло))
DuckRider
Member

7mindfields: 04.11.2023 02:10 Трохи лірики, бо я насправді не розумію, користуються ос від гугл, але чогось так цураються того піксель експірієнсу, що ладні купувати всіляке сміття, аби тільки не піксель, і потім розказувати, що для цього девайсу є порт gcam :think:
А яким боком ос гугл до піхель експіренсу? І те що всі користуються андроїдом - то не через то що так гугол люблять, гадаю що 99% взагалі голий андроїд не бачили, в тому числі в користувачі піхеля :laugh:
Последний раз редактировалось DuckRider 04.11.2023 12:30, всего редактировалось 1 раз.
Ответить