Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Проїхав вже десь 20 км, так що давайте без того) Я взагалі-то навіть на своїх поганеньких велосипедах їжджу багато, а на цьому то взагалі. По місту більшість моїх кілометрів на велосипеді, а не на машині. І взимку теж їжджу, хоч і менше.
Наступне що я куплю - якісь шорти або штани) В нас на секондах того повно, і воно нікому не треба. Коштує копійки.
А від труби під сідло за ціною свого велосипеда відмовлюсь :shuffle:
dead_rat
Member

Piter Cantrope: 24.10.2023 23:17 Проїхав вже десь 20 км, так що давайте без того)
Це надзвичайно малий кілометраж для шоссера ;)

Але те що їздиш, то дуже добре. Головне шолом, поступово трохи шмота, налаштувати посадку, трошки підтренуватися. І буде добре.
Piter Cantrope
Member

Шолом є боксерський, мотоциклетний і хокейний. Велосипедного нема. Ще є каска з часів Майдану.

То я по місту просто катався. Я знаю куди буде мій перший трохи дальший виїзд. Туди якраз дорога добра, як каже мій тато "можна яйце котити". 12км в один бік. Тільки підйом на висоту десь 500 з копійками метрів. Ну нічого, зате звідти добре Ґорґани видно :)
dead_rat
Member

Piter Cantrope
От купи велосипедний шолом, бо голова одна. ;)
Filabatya
Member

Piter Cantrope
Після штанів з памперсом і шолома, пора на вело обув з безконтактками подивитись, ото вкрутите по снігу на цій широкій резині )))
Hotspur
Member

dead_rat: 24.10.2023 23:23Це надзвичайно малий кілометраж для шоссера
я зараз за раз 20 катаю бо лінивий :gigi:
dead_rat
Member

ФТП тест показав 246 ватт.
Для моіх 75 кіло не густо, доведеться хом‘ячить на станкові всю зиму
Hotspur
Member

псссс мурзік :gigi:
murzik
Member

Hotspur: 29.10.2023 18:58псссс мурзік
а його заземляти треба? :lol: :lol: :lol:\
цепка прив'яжу , нехай по землі волочиться

Відправлено через 1 годину 8 хвилин 44 секунди:
Hotspur
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/elek ... RDaNl.html
Hotspur
Member

murzik: 29.10.2023 20:07а його заземляти треба?
ні :gigi:

Відправлено через 1 хвилину 43 секунди:
дорого для б у
murzik
Member

Hotspur
заявляють про новий
Hotspur
Member

murzik: 29.10.2023 20:33заявляють про новий
Пробег 2000 км
hentakiboy
Member

Изображение
wigar
Member

Вперше побував на "горному велосипеді" в горах.
спойлер
Дякую Дмитру, що організовує кємпи та допомагає не убитись (замінив мої педалі, поставив більш короткий виніс та ширше кермо, поставив гальма назад 200 замість моїх 180 і покрихи безкамерні порадив взяти, Контіненталь Агротал та Кріптотал на мої 29/27.5, та сам їх забортував з герметиком - замість моїх протертих Швальб з камерами). І те, що спорт піт можно у нього придбати добре - бо на гору підійматись без підзарядки, для мене було б не можливо.
Те що захист є в аренду, це теж супер добре - коліна та локті ідеально цілі, після одного з піданні я розумів, що ребра могли стати поламаними без захисту та один раз увалився головою - хоча у фулфейсі то було майже не відчутно, але мабуть у звичайному крос-кантрі шоломі - було б гірше. Маска хоч і зручна штука, але я сильно грівся і вже на самому спуску, вона запотівала але від летящого бруду все одно захищала.
Изображение
Здебільшого на Захар Беркут підіймались на підйомнику з голелю, але й завозив нас на авто до гори Лопата та Парашка.

Жодного спуску без інструктажу не робили, хоча звісно, що не все розжовано - та і рулити треба самому. Всі наші недоліки він коментував та прикладав можливі зусилля, щоб ми ставали кращі.
В перший день я третину на синій трасі проходив пішки - ще й впав до з'їзду(побачивши спуск з вершщини гори) бо був не готовий, що колеса так сильно будуть тримати щеплення, а в останній день вже її повністью проїзджав і зміг не падати, там де люди більш підготовленні приїхали на початку - падали хоча я падав в інших місцях і в останній день, де на 2 день я міг проїхати

Коли в гору підіймався без підйомнику - ікри горіли, хоча руки трохи мерзли. Ще й деякі підйоми такі мощні були, що і слизько + без гальмуванням передніми гальмами, просто не піднятись - велосипедом користувався як скалолазною кішкою, закидуючи його в гору.
здається в цьому фото є всі ємоції від підйому на протязі 2.5годин.
спойлер
Изображение
На дві гори підіймався в різному взутті.
В мтб контактних шимано хм7, в якому сам контакт забився в хлам, підошва не достатньо гнулась і слизько було на платформо подібних педалях (свої напів контактні педалі зняли і поставили ті, що були на кемпі) було дуже складно підійматись.
А в саламонах ультра 4, підійматись було круто - нога від доща не промокла, підошва добре тримала і навіть комфортно їздити на педалях. Потім просто шлангом промив і вони чисті. але сохли потім більше доби, ту мембрану не можна різко сушити, а засунути туди туалетний папір я здогадався тільки на другу половину дня

Хоча, всеодно, взуття бажано якесь інше було брати, щоб міцно триматись на педалях.

Ще зрозумів, що в гори краще не брати тверде сідло з карбону, бо синяків на ляхах набив добряче при спусках. В мене ще гострі кути є ззаду сідла - то теж зло, треба щось м'яке та округле.
Та додатково зрозумів, що таке спеціальна геометрія, бо в мене що дропер, що рама Не достатньо низькі - під кутом мені тупо не можливо було "сісти та поїхати".
Почув, що мій велосипед 13кг, самий легкий в кемпі (не пам'ятаю деталей, за весь час чи ні). Але нажаль мої зайві 16 кг, то компенсують.
Сів на підготовлений спеш(не їздив) - то то який харлі девідсон в порівнянні з моїм велосипедом на 130/130 - то край як мало, на кам'яних секціяк - руки відбивало добряче.

а тут після падіння, задній перемикач крутанувся, зламалась мала зірка на тій перекидці і кріплення гідратора роз'єдналось - телефон та всі документи в рюкзаку промокли, ще й пішки спускатись прийшлось :weep:
спойлер
Изображение
не знаю як передати кути спуску на синій трасі, слизькість та розбиті колії - але коли проїзджаєшь та не падаєшь, це приємно. :super:
спойлер
Изображение
При одному з падіннь, переднє колесо розбортувалось у одного хлопця на електричці і він його теж вів вниз пішки. В мене теж при одному падінні розбортувалось та трохи спустило - але змогли ручним насом надути та з'їхав, багато разів гальма перекручувались на рулю.

Ще в одному падінні наступив на переднє колесо - точніше на спиці, але все впорядку.

Хоч до кемпу і є попередження, що треба мати з собою розхідні матеріали - але я крім спортивного страхування, нічного не брав :shuffle:
Але зверху трохи туманно в остінні дні було, не видно було де той спуск починається :rotate: і лапки замерзали при підйомі на підйомнику.
спойлер
Изображение
Изображение
Изображение

Також приємно, що відкрив для себе ачівку https://www.strava.com/activities/10125611750/overview - Zahar DH part on Enduro 2020, проїхав спустився по чорній давнхіл трасі.

і ще додам, як телефон піксель 6 про по справжньому видаляє об'єкти, а не то шо рекламують.
спойлер
Изображение
Изображение
Hotspur
Member

wigar: 30.10.2023 23:44Вперше побував на "горному велосипеді" в горах.
вітаю з цим :beer: :beer: :beer:
l-m
Member

wigar
дочекались ви погоди)
Але краще так, ніж як я — після початку повномасштабного нікуди не їжджу...
До поїздки в гори, якісь трейли катав у себе по місцю? Хоч один раз вийшло проїхати чисто синю "ендуро"? Бо в Страві час щось не дуже.
Пам'ятаю що я повільно спускав (з купи об'єктивних причин), але тепер дивлюсь, 57 з 358 на ділянці :rotate:
Filabatya
Member

wigar
Дуже круто, радий за Вас. тепер в байк парку буде не так цікаво)
wigar
Member

Filabatya: 31.10.2023 01:01 wigar
Дуже круто, радий за Вас. тепер в байк парку буде не так цікаво)
l-m: 31.10.2023 00:51 wigar
До поїздки в гори, якісь трейли катав у себе по місцю?

Хоч один раз вийшло проїхати чисто синю "ендуро"? Бо в Страві час щось не дуже.
Пам'ятаю що я повільно спускав (з купи об'єктивних причин), але тепер дивлюсь, 57 з 358 на ділянці :rotate:
я перед поїздкою, взагалі 2 тижні велосипед не чіпав - завалили роботою, могли у відпустку не відпустити. А за 3 дні, відправив велосипед новою поштою і поки його віз до вантажного відділення, впав при спробі баніка :weep: .
А там де зараз живу - суцільний пласкач, для мотоциклів є тільки 2 пісочні парки і єдиний, що був для велосипедів - затоплений.
До цього, ніколи в байк парках не бував і з гір не спускався. Є бажання навчитись заходити стабільно в повороти.

Синю проїхав відносно 1 раз без падіннь на 1 день, просто 2 ділянки пройшов пішки (не записав трек). А так ми всі їздили разом і завжди чекали поки хтось встане після падіння, або знов захоче проїхати ділянку з якої впав, або хоче по пригати де проїхав.
В попередньому повідомленні посилання на страву на чорну трасу, я там мабуть більше пройшов ніж проїхав. :apes:
А предостанній заїзд на синій - то ще посували або перелазили впавші дерева, приходилось гальмувати там де можно було весело проїхати. :rip:
Filabatya
Member

wigar
Якщо хочете прогресувати подбайте про захист (черепашку наколінолохтники) їх краще купляти до переломів, а не як в нас прийнято :gigi:
Piter Cantrope
Member

wigar
Клас!
Я тими місцями проходив в липні, з Вишківського перевалу через г. Високий Верх в Славське. Велосипедів не бачив, тільки тих набридливих квадриків було повно.
На пікселі треба кілька разів стирати, він щоразу робить це по іншому, деколи навіть непогано :)
Ответить