Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

ну 200 баксов это если есть официальный сервис, а у нас он что есть?
leif
Member

snapdragon999
не знаю, як у нас це все влаштоване. підозрюю, що немає саме епловського, але авторизовані сервіси є. треба вивчити питання скільки буде замінити скло у нас.
snapdragon999
Member

leif: 03.10.2023 20:17 snapdragon999
не знаю, як у нас це все влаштоване. підозрюю, що немає саме епловського, але авторизовані сервіси є. треба вивчити питання скільки буде замінити скло у нас.
с богом))
leif
Member

я думав, з телефонами зараз все простіше — пішов купив. а тут, блін, ціла санта-барбара.
snapdragon999
Member

leif: 03.10.2023 20:24 я думав, з телефонами зараз все простіше — пішов купив. а тут, блін, ціла санта-барбара.
А ты шо первый раз узнал как яблоки бабло рубят, следующий айфон будет крепче и без нагрева и опять хомяки побегут покупать и продавать предыдущий ))Вот тут type c сделали))
leif
Member

snapdragon999
та я взагалі за цим ринком не слідкую, я ж кажу, з lg g7 ходжу 5 років. дружині треба було телефон, купив 11 айфон, довго нічого там не обирав і не дивився. але з ним все, направду, ок.
snapdragon999
Member

leif: 03.10.2023 20:28 snapdragon999
та я взагалі за цим ринком не слідкую, я ж кажу, з lg g7 ходжу 5 років. дружині треба було телефон, купив 11 айфон, довго нічого там не обирав і не дивився. але з ним все, направду, ок.
а че именно макс, просто про нельзя?))
leif
Member

snapdragon999
нє, хочу екран побільше.
snapdragon999
Member

leif: 03.10.2023 20:35 snapdragon999
нє, хочу екран побільше.
с23 ультра шо не хочешь? нафиг тот айфон))
leif
Member

snapdragon999
у мене ніколи айфону не було, у дружини інколи беру поклацати, прикольно, подобається. але це все ж її телефон, тому це не той ікспірієнс і цікаво самому спробувати.
snapdragon999
Member

leif: 03.10.2023 20:44 snapdragon999
у мене ніколи айфону не було, у дружини інколи беру поклацати, прикольно, подобається. але це все ж її телефон, тому це не той ікспірієнс і цікаво самому спробувати.
за такие бабки покупать такое будет хороший опыт)))
leif
Member

раз на 5 років можна і витратитись.
Donate
Member

leif: 03.10.2023 18:36 Ох і заплутано все з цими телефонами. Так і що б ви зараз обрали собі, з урахуванням крихкості 15 айфону та інших його особливостей: його чи 14 про макс?

У дружини вже третій рік 11 айфон і він реально міцний, носить його без чохла з першого дня, інколи телефон падає, але нічого не тріскається і тримається він дуже добре. З 15м про макс, я так зрозумів, треба бути значно обеженіше, не знаю чи я до такого готовий :think:
Це як падає, а взагалі берете любий який дешевше та же 13-шка за 27к за глаза :laugh: В айфонах перехід з одного на другий навідь через декілька аппаратів не змінює експіріенс практично ніяк :shuffle: Хоча якщо руки в пилюці чи сухі купувати силіновий чохол придеться.
leif
Member

Гарний зелений колір у неї. шкода, що у нових моделей його немає. Треба якісь порівняння подивитись 13 Vs 14 Vs 15 про макс.

Якщо хтось таке бачив, зашерте, плз.
Donate
Member

leif: 03.10.2023 21:41
Гарний зелений колір у неї. шкода, що у нових моделей його немає. Треба якісь порівняння подивитись 13 Vs 14 Vs 15 про макс.

Це питання що вам там хвилює телефон це комбайн :gigi: Якщо вам просто користуватись за глаза. Там ще 600 Гц ШИМ у 13-ки :gigi:

https://www.notebookcheck.net/Apple-iPh ... 153.0.html
https://www.notebookcheck.net/Apple-iPh ... 760.0.html
https://www.notebookcheck.net/Apple-iPh ... 855.0.html (про макс правда)

А ось і температури завезли
15 про макс
Изображение
+4 градуси десь від 3W підвищення :rolleyes:
snapdragon999
Member

Donate: 03.10.2023 21:42
leif: 03.10.2023 21:41

Це питання що вам там хвилює телефон це комбайн :gigi: Якщо вам просто користуватись за глаза. Там ще 600 Гц ШИМ у 13-ки :gigi:
:
так в про макс 238 шим,как в гнусмассе)) он же хочет большой экран, так что мимо
7mindfields
Member

snapdragon999: 03.10.2023 17:13 за цену айфона можно 4 сяоми
Та чого там, можна ціле відро бюджетних редмі взяти :teacher:

Відправлено через 3 хвилини 31 секунду:
leif: 03.10.2023 19:52 [даю їй свою лижу g7 погризти, мені її теж не шкода
Яка неповага до останнього бастіону з гарним ips дисплеєм колишнього флагману :(
Якщо в тебе плюс версія з 6гб і нормальною акб, пінгани, коли зберешся продавати :D
snapdragon999
Member

leif
Member

7mindfields: 03.10.2023 23:24останнього бастіону з гарним ips дисплеєм колишнього флагману
чудова модель, як на мене.
7mindfields: 03.10.2023 23:24Якщо в тебе плюс версія з 6гб і нормальною акб, пінгани, коли зберешся продавати
Версія така, але продавати на разі не планую. Якщо що — маякну.

snapdragon999
Дякую за відео. Все ясно. треба брати 15 промакс, але носити в чохлі і не в задній кишені.
snapdragon999
Member

leif: 04.10.2023 07:55
snapdragon999
Дякую за відео. Все ясно. треба брати 15 промакс, але носити в чохлі і не в задній кишені.
ты знаешь можно любую лопату в заднем кармане раздавить)))я и 5 дюймовые htc раздавливал,правда можно было выровнять и работало,а тут не знаю.Понятное дело чехлы покупаються на все телефоны ,так с ним ходить как с куском мыла.
Ответить