Последние статьи и обзоры
Новости
Вело овери?
-
dead_rat
Member
———
-
Барбарис
Member
wtbq, а де брали? Якщо півроку, то зазвичай має бути річна гарантія. А якщо немає, то може підробка? Бо брав в неті пару ланцюгів кмс на 7 та шімано на 10(трохи нижче ринку), а виявились просто підробкою.
-
Hotspur
Member
купити якийсь б у Діор на 9. ланцюг КМС Х8. Касету Алівіо 8.wtbq: ↑ 25.09.2023 14:15Задній перемикач
8 передач Shimano Acera
ланцюг КМК Z8
Зірочка коробки передач: 11-32 зубів
Модель: Shimano Altus
Гальма Jak Y-2 180mm перед 160mm зад
Дякую за поради
-
1985god
Member
Львів
І
І
-
Hotspur
Member
що хотів спитати ?1985god: ↑ 26.09.2023 16:20Львів
Відправлено через 41 хвилину 6 секунд:
і шимано і тектро прокачувати мінімум раз на рік
чим більше ростовок тим дорожче виробництво
-
dead_rat
Member
Що за казки?Hotspur: ↑ 26.09.2023 17:27
Я за вісім років на своїй мтбшці нічого не прокачував, лише міняв колодки.
Шоссерам ще не стільки років, щоб робити статистику, але так само, нічого там перепрокачувать не треба
-
Hotspur
Member
даремно. офіційна позиція Шимано - повністью міняти масло кожні 6-12 місяців.dead_rat: ↑ 26.09.2023 17:29Я за вісім років на своїй мтбшці нічого не прокачував, лише міняв колодки.
Відправлено через 22 секунди:
по ним не скажу, там трохи інша конструкціяdead_rat: ↑ 26.09.2023 17:29Шоссерам ще не стільки років, щоб робити статистику, але так само, нічого там перепрокачувать не треба
-
dead_rat
Member
Hotspur
Офіційна позиція - повне ТО після ста годин експлуатації, це кончений маразм
Офіційна позиція - повне ТО після ста годин експлуатації, це кончений маразм
-
Hotspur
Member
такого не бачив крім вилокdead_rat: ↑ 26.09.2023 17:38Офіційна позиція - повне ТО після ста годин експлуатації, це кончений маразм
-
dead_rat
Member
Нє, вилку то рекомендують після кожної покатушки.Hotspur: ↑ 26.09.2023 17:38такого не бачив крім вилокdead_rat: ↑ 26.09.2023 17:38Офіційна позиція - повне ТО після ста годин експлуатації, це кончений маразм
А то на шоссер. Шоссер, Карл! Котрий катає 99% по чистому асфасльту
-
odessitmws
Member
если на авто не менять тормозу то там все резинки разбухнут и тормоза пропадут, но в вело другая жидкость, если 8 лет не меняли и ок то и другим не обязательно походу
-
Hotspur
Member
шимано хоче їсти та міс червеньdead_rat: ↑ 26.09.2023 17:41А то на шоссер. Шоссер, Карл! Котрий катає 99% по чистому асфасльту
-
1985god
Member
дякую за перегляд відео Донатьте на ЗСУHotspur: ↑ 26.09.2023 17:27що хотів спитати ?1985god: ↑ 26.09.2023 16:20Львів
Відправлено через 41 хвилину 6 секунд:
-
_Andrik_
Member
Якщо ти просто катаєш по стежках, то звісно довго в такому режимі буде тримати . Я за 1,5 місяця на трейлах і легке ДХ , стер колодки і спалив один ротор накатавши до 150 км. Два рази за літо прокачував. Так що все відносно .dead_rat: ↑ 26.09.2023 17:29Що за казки?Hotspur: ↑ 26.09.2023 17:27
Я за вісім років на своїй мтбшці нічого не прокачував, лише міняв колодки.
Отправлено спустя 7 минут 37 секунд:
До речі, вітаю всіх , навіть і не знав що є велотематика тут
-
l-m
Member
Пощастило чи були якісь бюджетні.dead_rat: ↑ 26.09.2023 17:29 Я за вісім років на своїй мтбшці нічого не прокачував, лише міняв колодки.
Шимано слх та вище течуть всі, це був цілий мем у нашій мтб-тусовці (коли вона була жива до повномасштабно нападу русні)
-
Hotspur
Member
вони всі течуть але з різними періодамиl-m: ↑ 27.09.2023 23:18Шимано слх та вище течуть всі, це був цілий мем у нашій мтб-тусовці
-
Dark Knight
Member
Хто небудь використовує такий чохол на вєлік? шоб на колеса закрити.
чи то маячня?
https://www.aliexpress.com/item/1005005120853007.html
WEST BIKING Bicycle Protector Cover MTB Road Cycling Protective Gear Anti Dust Wheels Frame Cover Scratch Proof Storage Bag
стоїть на балконі.
але не знаю шо буде зимою, особливо - цепок, зірки, шестерні.
чи то маячня?
https://www.aliexpress.com/item/1005005120853007.html
WEST BIKING Bicycle Protector Cover MTB Road Cycling Protective Gear Anti Dust Wheels Frame Cover Scratch Proof Storage Bag
стоїть на балконі.
але не знаю шо буде зимою, особливо - цепок, зірки, шестерні.
-
dead_rat
Member
Dark Knight
Це якийсь чохол навпаки, котрий Не захищає від дощу.
Це якийсь чохол навпаки, котрий Не захищає від дощу.
-
molla
Member
У друга такой говорит грязь не сыпится с колёс, но из минусов одному не очень удобно одеватьХто небудь використовує такий чохол на вєлік?
-
Stanley
Member
А нащо роверу чохол від дощу? Ви його на вулиці тримаєте?dead_rat: ↑ 01.10.2023 04:14Це якийсь чохол навпаки, котрий Не захищає від дощу.
Такі чохли потрібні для транспортування