Последние статьи и обзоры
Новости
Guerrilla офіційно анонсувала ПК-версію Horizon Forbidden West
-
maksim2020
Member
Пропоную обговорити Guerrilla офіційно анонсувала ПК-версію Horizon Forbidden West
А колись Sony казала, що її ігри не будуть портовані на ПК, ніколи-ніколи...
-
Guest003
Member
Цусіму би портували) Хоч вона у мене на пс5 є, але я б пограв на пк)
-
Enjthesilence
Member
після придбання актівіжн майками, таких портів стане ще більше.maksim2020: ↑ 27.09.2023 16:38 Пропоную обговорити Guerrilla офіційно анонсувала ПК-версію Horizon Forbidden West
-
Nikolaus
Member
А мелкософт говорила, что 10ка последняя винда, а Билли, что 640 КБ на самом деле хватит всем, а перед выборами кандидаты каждый раз обещают золотые горы, а..., а..., а...maksim2020: ↑ 27.09.2023 16:38 А колись Sony казала, що її ігри не будуть портовані на ПК, ніколи-ніколи...
Да все бы портировали, кому-то нравится на ПК, кому-то на приставке. Сделали бы возможность с одного аккаунта играть на каком хочешь устройстве.Guest003: ↑ 27.09.2023 16:41 Цусіму би портували) Хоч вона у мене на пс5 є, але я б пограв на пк)
-
Nutbar
Member
Можете пояснити чому? І вже наче все що можна було (із цікавого) портували чи анонсували.Enjthesilence: ↑ 27.09.2023 16:50 після придбання актівіжн майками, таких портів стане ще більше.
-
Misteri
Member
а если ещё вспомнить все обещания и клятвы наших бывших то можно вообще приуныть и не.... "вынырнуть" обратно....Nikolaus: ↑ 27.09.2023 16:54А мелкософт говорила, что 10ка последняя винда, а Билли, что 640 КБ на самом деле хватит всем, а перед выборами кандидаты каждый раз обещают золотые горы, а..., а..., а...maksim2020: ↑ 27.09.2023 16:38 А колись Sony казала, що її ігри не будуть портовані на ПК, ніколи-ніколи...
-
fantomrulezz
Member
Чудово, найграфоніша гра сучасності вийде на ПК і стане ще краще.
Фінальний босфайт у доповненні - один з найепічніших, що бачив в іграх.
Фінальний босфайт у доповненні - один з найепічніших, що бачив в іграх.
-
Vpupkin
Member
Первая часть не особо зашла, но до конца дотерпел. На вторую особых надежд нету, может хоть графика будет приличная, а не тот ужас что 3080ти едва вытягивала.
-
Nutbar
Member
Та ну... стоїш вицілюєш модулі, відстрибуєш від очередної прогнозованої атаки. Дуже таке собі) Епічності десь нуль. А от що до графіки погоджуюсь. Як воно йшло на PS4 взагалі не розумію.fantomrulezz: ↑ 27.09.2023 16:56 Фінальний босфайт у доповненні - один з найепічніших, що бачив в іграх.
- спойлер
-
daesz
Member
перша була доволі посередня, фактично АС в новій обгортці. На другу навіть не бачив хвалебних відгуків. Побачимо що вони там набудували
-
venom253
Member
Перша сподобалась - такий собі фар-край праймал на максималках і в майбутньому, цю частину тільки за рахунок графіки і дизайну спробую.
-
Nutbar
Member
Перша частина: відьмак на мінімалках в плані геймплею, але класний сюжет. Ніякими АС там і не пахне, крім хованок в кущах.daesz: ↑ 27.09.2023 17:00 перша була доволі посередня, фактично АС в новій обгортці. На другу навіть не бачив хвалебних відгуків. Побачимо що вони там набудували
Друга частина: допрацьовані механіки, дуже багато навичок та зброї, навіть занадто. Багато змін в плані зручності та QoL. Але в сюжет програли. Хоча якщо розглядати кожен квест окремо, то все одно прикольно.
-
Icipher
Member
Елой не кину , та пити не брошу
-
Telcontar
Member
Тільки от Біллі такого не казав а в іншому все вірно.Nikolaus: ↑ 27.09.2023 16:54 а Билли, что 640 КБ на самом деле хватит всем
-
fleagull
Member
Перша взагалі не сподобалась, ледве дотерпів до кінця. Тому другу пропущу
-
Yalg
Member
Бабло победило зло. Ждём мод на фитоняшку на релизе.maksim2020: ↑ 27.09.2023 16:38 Пропоную обговорити Guerrilla офіційно анонсувала ПК-версію Horizon Forbidden West
-
Павло
Member
А хіба 3080 ті не тягне її на максималках в 4к? Чи то ви на релізі грали?Vpupkin: ↑ 27.09.2023 16:57 Первая часть не особо зашла, но до конца дотерпел. На вторую особых надежд нету, может хоть графика будет приличная, а не тот ужас что 3080ти едва вытягивала.
А на рахунок графіки мені вона якраз і сподобалась! Хоча я маю на увазі і графіку і дизайн разом узять! А ось фізика там відсутня… Крізіс 1 та Фаркрай 2 передають привіт
-
KudzoSt
Member
От первой части двоякое впечатление.
Пока играл год назад, казалась среднячком. Ну или чуть выше среднего. Нормальная графика, нормальный сюжет, нормальные механики. Ничего выдающегося.
Сейчас установил РДР2 и понимаю, что совершенно не хочу в него играть, а хочу перепройти HZD.
Благодаря новости смогу теперь отложить перепрохождение на пару лет до выхода второй части.
Пока играл год назад, казалась среднячком. Ну или чуть выше среднего. Нормальная графика, нормальный сюжет, нормальные механики. Ничего выдающегося.
Сейчас установил РДР2 и понимаю, что совершенно не хочу в него играть, а хочу перепройти HZD.
Благодаря новости смогу теперь отложить перепрохождение на пару лет до выхода второй части.
-
lamer02
Member
Это та игра где есть "сильные,независимые женщины" ?
-
Nutbar
Member
Тягне аж бігом. Я не зможу згадати порт з графікою такого ж рівня і кращим фпс. Та навіть і не тільки порт.Павло: ↑ 27.09.2023 18:25 А хіба 3080 ті не тягне її на максималках в 4к?