Огляд ігрової механічної клавіатури Hator Rockfall 2 TKL Mecha

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Огляд ігрової механічної клавіатури Hator Rockfall 2 TKL Mecha

це перший випадок коли відсутні рос літери!?
Polybius
Member

WalkMan
На Хаторах давно так. Це ж типу український бренд.
Але думаю все залежить від того, чи може завод зробити у тому чи іншому випадку
white_noise
Member

WalkMan: 22.09.2023 10:01це перший випадок коли відсутні рос літери!?
було б взагалі добре якщо б українськи літери були великими і по центру, а англійські і символи маленькими десь у кутку.
ех, мрії, мрії...
WalkMan
Member

Polybius
Не знав, насправді ніколи і не звертав увагу на цей бренд. Та це великий плюс, років 10 тому, я б оцінив гривнею.

white_noise
ідея не погана, але думаю, що у даному випадку виробнику довелось зробити лише чотири? нові форми для кейкапів, що не дуже і дорого
Serg78
Junior

А як купити кабель від цієї клавіатури окремо? :)
fuelen
Member

В hator якась дуже дивна розкладка. Я купив ковпачки від них на розетці. Буква г і ґ на одній клавіші, проте насправді воно на ж іншій - над enter. Тут, бачу, ти сама проблема.
Ну і, особисто я, клавіатуру без механічного барабана для регулювання звуку навіть не розглядаю до покупки.
Volodya811
Member

Радує, що українські бренди розвиваються. Сам купив клаву від Хатор в минулому році. Задоволений.
Kilo
Member

Панове!А задумался про переход на механику с китайской "игровой"мембранки,имеет ли смысл?Никогда механикой не пользовался.
NIGHTMARIC
Junior

Придбав собі цю клавіатуру, в якості першої механіки.
Обирав між Rockfall та Rockfall 2.
Все-ж взяв другу версію. Хоч і не було ні відгуків ні оглядів.
Власне, приємно вражений, як за таку ціну, можна було зробити таку, якісну, річ. Користуюсь 8 годин для роботи і години 2-3 для ігор, в день.
Друкувати, на диво, зручно ( лінійні свічі). Мені дуже не вистачало такого, легкого натискання клавіш.
Грати-взагалі, пєсня. Дум етьорнал заграв новими фарбами ( бо я зміг підфарбувати клавіші в кольори зброї та інших дій, це дико спрощує роботу мозку))
Коротше кажучи, пишу, як від першої клавіатури, в 98 році :gigi:
А я ще сумнівався, чи брати цю механіку чи ні.

Ну і чекаю, як покаже час, що це за свічі.
Можливо хтось знає?
artko
Member

Цікаво, зробить хатор колись софт для налаштувань клавіатури під лінухом, чи ні..
Piter Cantrope
Member

fuelen
Правий Alt + г не видають ґ?
Artem_M
Member

artko: 22.09.2023 11:52 Цікаво, зробить хатор колись софт для налаштувань клавіатури під лінухом, чи ні..
У них і під вінду він не дуже...
Devijack
Member

Вперше бачу клаву без кацапского "язіка" а десь є окремо такі кейкапи? Дуже закортіло!

Вартість, грн 1999 дуже смачно. Нажаль немає потреби...
artko
Member

Artem_M: 22.09.2023 12:19 У них і під вінду він не дуже...
та це оем софтина схоже. у оглядах того ж dark project ну дуже схожий софт, наприклад (окрім назви виробника).

Відправлено через 3 хвилини 29 секунд:
fuelen: 22.09.2023 11:20 В hator якась дуже дивна розкладка. Я купив ковпачки від них на розетці. Буква г і ґ на одній клавіші, проте насправді воно на ж іншій - над enter. Тут, бачу, ти сама проблема.
хех, цікаво, навіть не звернув уваги одразу. реально косяк... (в мене на клавішах тільки англійська розкладка, якось на те, де які кіріличні літері і не думав)
DuckRider
Member

Kilo: 22.09.2023 11:47 Панове!А задумался про переход на механику с китайской "игровой"мембранки,имеет ли смысл?Никогда механикой не пользовался.
Если на звуки нажатия клавиш всё равно - бери, для начала на красных свитчах попробуй, они без громкого звука и просто прожимаются до упора без заметного щелчка
fringrug
Member

artko: 22.09.2023 11:52 Цікаво, зробить хатор колись софт для налаштувань клавіатури під лінухом, чи ні..
якщо профіль, як в дарк проджекта, зберігається в пам'яті клавіатури, тоді ніщо незаважа налаштувать під віндой з фірмового софта, зберегти і користуваться під лінуксом.
Artem_K
Member

Kilo: 22.09.2023 11:47 Панове!А задумался про переход на механику с китайской "игровой"мембранки,имеет ли смысл?Никогда механикой не пользовался.
Имеет, низкая задержка ввода в играх хорошо сказывается. Под игровое применение нужна клавиатура на линейных переключателях.
Последний раз редактировалось Artem_K 22.09.2023 12:43, всего редактировалось 1 раз.
artko
Member

fringrug: 22.09.2023 12:38
якщо профіль, як в дарк проджекта, зберігається в пам'яті клавіатури, тоді ніщо незаважа налаштувать під віндой з фірмового софта, зберегти і користуваться під лінуксом.
а потім випадково натиснешь скидання налаштувань і знов шукати вінду :) в мене зараз старий хатор hk-610 першої ревізії, дуже бісить тим, що незапам'ятовує стан підсвічування при кастомних налаштуваннях. перезавантажив машинку? усе тухне, треба вмикати власноруч.
fuelen
Member

Piter Cantrope: 22.09.2023 11:58 fuelen
Правий Alt + г не видають ґ?
на лінуксі ні :)
NIGHTMARIC
Junior

Такий самий. І так, переходь, Вкрай годні враження.
Ответить