Почитав останні сторінки теми і добряче посміявся. ''Розкривателі'' відеокарт Ви вічні

Конфіг в профілі - доісторична платформа як деякі тут пишуть, старий фулл хд монітор - 60hz.
Вже 8 місяців кайфую від 6700xt на 11 річній основі.
За цей час грався в: Кіберпанк, Horizon, Death Stranding, Control, God of War, RDR2, Metro Exodus, Elden Ring, A Plague Tale, Last of Us.
З усіх перерахованих ігор на початку з проблемою просадок фпс зіштовхнувся тільки в God of War і Elden Ring, але зараз в багатьох проектах вже в налаштуваннях гри є настройка масштабування зображення, яка ренедерить картинку в більшому розрішенні і цим самим знижує завантаження CPU і при цьому ще й покращує картинку, якщо ж немає в грі такої настройки, то є прекрасна альтернатива від АМД - VSR (Virtual Super Resolution).
Навіть в дуже вибагливому до процесора Last of us, з останніми патчами збільшивши масштабування до 120% і знизивши деякі настройки графіки, що навантажують CPU, я зміг добитися стабільних 50-60 фпс при чудовій картинці. Все це я веду до того, що зараз налаштувань як в іграх так і в драйвері дуже багато, які дозволяють збільшити навантаження на відеокарту і знизити на процесор і мій принцип для іграшок в першу чергу змінювати відеокарту, а вже потім все інше вже не вперше мене не підвів.