SSD. Выбор накопителя, результаты тестов

SSD, HDD, Flash и прочие носители информации
Ответить
Автор
Король клавиатуры

Последний раз редактировалось Vovchic_jrc 05.03.2015 11:09, всего редактировалось 62 раза.
DuckRider
Member

ya98: 01.09.2023 20:45 Alex+
Я так понял, что Кингстон теперь тоже кидает клиентов с Украины. Лично я ранее сталкивался с таким отношением от Тим-труп... Так же ВД и Сигейт, но это ещё когда ссд не придумали. И с материнкой Асус та же фигня была. Отсюда вывод: теперь всё решает цена. Если есть кингстон с 5 лет гарантии на безбуферном контроллере и непонятно какой памяти за 3500 и какой-нибудь кингспек аналогичной ёмкости тоже на безбуферном контроллере и непонятно какой памяти с проверочной гарантией за 2500, то походу надо брать китайца. Ибо сколько протянет девайс зависит только от вашей удачи а заменять его всё равно никто не будет как минимум до конца передела мира.
А вы не клиенты. Не обижайтесь, но вы хрен знает кто, которые взяли хрен знает где, хрен знает что, вот и всё :dontknow: Беру всё белое, не имел ни одного отказа в гарантии по продукции кингстон в лице озу и ссд. То что вы себе придумали - называется международной гарантией, при этом отправить товар нужно будет в магазин в котором вы брали. И такая гарантия мало у кого есть в принципе.
kassiop
Junior

ya98: 01.09.2023 20:45 Я так понял, что Кингстон теперь тоже кидает клиентов с Украины.
Ибо сколько протянет девайс зависит только от вашей удачи а заменять его всё равно никто не будет как минимум до конца передела мира.
А у Samsung гарантія трушна? Чи є якийсь досвід?
Alex+
Member

ya98
Сказати важко як воно працює, проте кидати через плече своїх клієнтив це небезпечно. Можна втратити багато клієнтів, адже "бренд" це не тільки розробка та продаж продукту, але і підтримка та сервіс. На сайті є цілий список офіційних партнерів: https://www.kingston.com/ua/wheretobuy
Також, на сайті кінга зазначено, що навіть за неможливості обміну за місцем покупки залишається можливою процедура RMA:
якщо ви не можете отримати гарантійне обслуговування в місці первісного придбання або в офіційного дилера чи розповсюджувача Kingston, у якого ви придбали продукт, то це можна зробити безпосередньо в сервісному центрі Kingston після одержання номера дозволу на повернення матеріалів (Return Material Authorization, RMA) від компанії Kingston. Номер RMA можна отримати онлайн за адресою: kingston.com/support. За певних обставин ми можемо вимагати підтвердження покупки.

Після отримання номера RMA від компанії Kingston ви маєте протягом 30 (тридцяти) днів надіслати продукт за адресою: Kingston Technology Europe Co LLP, Kingston Court, Brooklands Close, Sunbury on Thames, Middlesex, TW16 7EP, U.K. (Велика Британія). Страхування й транспортні витрати на відправку продуктів оплачуєте ви
https://www.kingston.com/ua/company/warranty
Тобто якщо навіть магазин "кинув", то можна самому відправити, але фінансова сторона питання досить спірна. За суму відправок туди-сюди можна нового ссд придбати.
kassiop: 01.09.2023 21:12А у Samsung гарантія трушна?
За тим же принципом.

PS: це вже розмова не за темою вибору ссд, тому офтоп
ms142
Member

kassiop: 01.09.2023 20:41 Якщо ці доводи справедливі, тоді по вашому Алі треба заборонити в Україні.
С чего бы? Ваше право покупать что угодно и где угодно. Разрешенное к продаже и покупке.
Тут треба або штанці надіти, або хрестик зняти.
Это вообще к чему?
Яким чином занюхана Розетка краща за свій оригінал Алі?
С каких пор Розетка:
а) стала занюханой?
б) стала копией Али?
И лично для меня Розетка таки во многом лучше, чем Алик.
На якомусь етапі - так (у нинішній схемі - не кожного) Але якщо це взагалі не робити то конкуренти із більш якісним сервісом обгонять.
Пример конкурентов с таким сервисом (гарантией на купленный товар на Алике). Если у конкурентов есть свой магазин на Алике, то потрудитесь проанализировать цены и распространяется ли официальная гарантия на покупку у любого продавана на Алике.

Ну и раз Вы такое борец с негативными проявлениями в экономике и бизнесе, то предложите тому же Кингстону свои услуги по организации гарантийного обслуживания товаров, купленных на Алике. Еще и заработаете прилично.
Или это как раз тот случай, когда
Тут треба або штанці надіти, або хрестик зняти.
??
Или Вы это делать не собираетесь, а вот кто-то должен Вам обеспечить низкую цену подвального Алика и при этом официальную гаранитю? К сожалению (или к счастью) это так не работает.
lewerlin
Member

Alex+: 01.09.2023 21:14Сказати важко як воно працює, проте кидати через плече своїх клієнтив це небезпечно. Можна втратити багато клієнтів, адже "бренд" це не тільки розробка та продаж продукту, але і підтримка та сервіс. На сайті є цілий список офіційних партнерів: https://www.kingston.com/ua/wheretobuy
Також, на сайті кінга зазначено, що навіть за неможливості обміну за місцем покупки залишається можливою процедура RMA:
У випадку з нами? Та легко.
З особистого
спойлер
У піврічного делла з рейду вилітає хард. В айдраку горить червоним. Це гарантійний. Сервер повністю офіційний, підтримка next business day(приїжджає інженер делла, привозить новий хард і міняє на наступний день після заявки). До війни так і було. Зараз - шиш. Відписують з Варшави, що до нас надто небезпечно їхати.
І це чистокровний ентерпрайз.
Alex+
Member

lewerlin
Сервер де виходить з ладу якийсь компонент це мабуть трохи не те.
Тут для обслуговування треба спеціальна людина, яка замінить компонент без втрати гарантії, бо відправити таке кудись для цієї процедури досить накладно. А для обміну дохлого ссд таке не потрібно, потрібні лише поставки для підмінного фонду і який небуть представник, та і відправка не накладна (в межах країни)
Последний раз редактировалось Alex+ 01.09.2023 21:40, всего редактировалось 1 раз.
kassiop
Junior

ms142: 01.09.2023 21:27 ... а вот кто-то должен Вам обеспечить низкую цену подвального Алика и при этом официальную гаранитю?
Я теж всі думки пояснив, і якщо я незгодний із вашими доводами , а ви із моїми - то у нас різний базис - не буду сперечатись.

От тільки ця цитата - тобто на Алі товар підвальний, а у наших продаванів прямо трушний, аж самі роблять на своїх фабриках разом із Кінгстон. :rotate:

На рахунок хуцпи євреям у вас та нашої влади ще повчитися треба. :shuffle:
ms142
Member

kassiop: 01.09.2023 21:39 От тільки ця цитата - тобто на Алі товар підвальний, а у наших продаванів прямо трушний, аж самі роблять на своїх фабриках разом із Кінгстон. :rotate:
На Алике очень много подвальных продаванов. Кто будет разбираться с оригинальностью продукции? А у нас, кроме серых, есть и официальные продавцы. И что тут не так?
На рахунок хуцпи євреям у вас та нашої влади ще повчитися треба. :shuffle:
Вы не ответили на поставленные вопросы.
Теперь все понятно, мне надо было раньше догадаться.
Слив в принципе засчитан.
За сим откланиваюсь, отвечать Вам больше не буду, так что не утруждайте себя.
kassiop
Junior

ms142: 01.09.2023 21:49 Слив в принципе засчитан.
Взаємно.

Але це тільки по даному питанню. Досить вже. І ми просто не домовимося.
По іншим питанням - радий буду спілкуватися.

Незрозуміло на що ви образилися? Я вже навів свої доводи. Можу розібрати ваші додаткові питання у персональних відповідях.
Не хотів вас ніяк зачепити. Дякую за відповіді.
lewerlin
Member

Alex+: 01.09.2023 21:38Сервер де виходить з ладу якийсь компонент це мабуть трохи не те.
Тут для обслуговування треба спеціальна людина, яка замінить компонент без втрати гарантії, бо відправити таке кудись для цієї процедури досить накладно. А для обміну дохлого ссд таке не потрібно, потрібні лише поставки для підмінного фонду і який небуть представник, та і відправка не накладна (в межах країни)
У випадку з дисками, часто могли за домовленістю просто прислати новий. В 2U серверах зазвичай корзини з дисками прямо на морді, пристосовані під гарячу заміну.
Тай тут приклад був у відношенні. І це не консьюмерський сегмент, тобі завжди йдуть на зустріч. Ну, раніше... йшли.
Melofon
Member

kassiop: 01.09.2023 20:41Була така думка, але я пояснив останньою фразою, що у процесі, хоча скоріше не буду -
И на этом Вася сдулся :lol:
Хватит засирать тему своим имхо-бредом! :nunu: :horror:
kassiop
Junior

Melofon: 02.09.2023 12:01 И на этом Вася сдулся
1. Я не Вася.
2. Здуватися було нічому - я аматор і питав, вже знаючи приблизно відповідь.
3. Мені одному це не потрібно, прибічників мало, якщо ви бажаєте переплачувати, та не отримувати гарантію - то я тут не лікар.
4. Так, на той рівень доводів, що тут був - уже сперечатися не хочеться - ні по суті, ні емоційно.
WalkMan
Member

Alex+: 01.09.2023 21:14гарантійне обслуговування в місці первісного придбання або в офіційного дилера чи розповсюджувача Kingston, у якого ви придбали продукт, то це можна зробити безпосередньо в сервісному центрі Kingston після одержання номера дозволу на повернення матеріалів (Return Material Authorization, RMA) від компанії Kingston
це не працює :down:

Відправлено через 3 хвилини 14 секунд:
lewerlin
з next business day зараз біда, але приїжджають і міняють, правда терміни розтягнулись суттєво
Alex+
Member

WalkMan: 02.09.2023 14:29це не працює
кажу те що вони кажуть. Якщо ви перевіряли на практиці, то діліться досвідом. Здогадки та теорії не цікавлять
ARomanA
Member

Хтось чув таке, що не всі 970 EVO Plus 2TB можна оновити до останньої версії прошивки через ПЗ самсунга?
Щось на зразок того, що Корея оновиться,а Таіланд - ні?
Чи з різними регіонами, можливо, питання?
Сьогодні перший раз почув це від людини однієї, здивувався.
Alex+
Member

ARomanA: 04.09.2023 22:55в це від людини однієї
А чим він це підтверджує?
Таке знаю тільки про оемні самсунги.
Звичайні оригінальні ссд (не підробка) повинні оновлюватись незалежно від країни виробництва, бо інакше це виглядає безглуздо з точки зору виробника.
Вони тільки собі гірше зроблять.
ARomanA
Member

Alex+: 04.09.2023 23:11А чим він це підтверджує?
Лише на словах, придбав в одному магазині і повернув, тепер шукає в інших саме Корею, і щоб воно оновилося обов'язково...
Alex+
Member

ARomanA
думаю, то він просто не розібрався як оновити, або якийсь глюк самсунговського "чарівника"
7mindfields
Member

ARomanA: 04.09.2023 23:54
Alex+: 04.09.2023 23:11А чим він це підтверджує?
Лише на словах, придбав в одному магазині і повернув, тепер шукає в інших саме Корею, і щоб воно оновилося обов'язково...
Насправді звучить абсурдно, на руках були 840 про, 860 ево, 860 про, 870, 970 ево та про, і всі, або майже всі зібрані в китаї :dontknow:
Melofon
Member

7mindfields

Ну возможно то большинство сата в китае собирают:
спойлер
Изображение
А вот мой самс 850 ево в Китае так что может я и прав.
Ответить