Так і зробив, хоча в процесі обговорення виявилось, що на МП більше 4пін конекторів, ніж заявлено продавцем (не виробником) Замовив з алі 1на2, повинно вистачити на всі теперішні вентилі
Последние статьи и обзоры
Новости
Хаб для вентилів
-
daesz
Member
-
AntonyKandaurov
Member
daesz
ну то які питання, 3 пін можна регулювати вольтажем. моя мсасай мамка вміє це робити і їй байдуже які крутилятори я під'єднав, головне в бівісі правильно вибрати де PWM а де 3пін.тим паче що ви вичитали що роз'ємів три на мамці, розкидаєте розгалуджувачами по корпусу і ад'йос.
ну то які питання, 3 пін можна регулювати вольтажем. моя мсасай мамка вміє це робити і їй байдуже які крутилятори я під'єднав, головне в бівісі правильно вибрати де PWM а де 3пін.тим паче що ви вичитали що роз'ємів три на мамці, розкидаєте розгалуджувачами по корпусу і ад'йос.
-
daesz
Member
Так і зробив, на перші 2 кинув 140мм на кожен, третій Y розгалужувачем 140мм+120мм. Ще один 120мм є, але доведеться почекати поки приїдуть розгалужувачі в алі (той єдиний що мав - йшов в комплекті з тавером і він дуже коротенький). Є ще вихід на помпу, але не хочеться заморочуватись із нимAntonyKandaurov: ↑ 30.08.2023 16:42 daesz