Mad Dog: ↑
15.08.2023 13:21
Маніпуляція.
У прикладі було навпаки, що вони дуже не рівні...
ти не бачиш різницю між відмінністю реальних умов у різних юхерів і створенням "фейкових" умов, в яких взагалі ніхто не грає?
Добре, не правильно зрозумів.
ти дивишся такий тест, де є два процесора - перший у півтора рази дешевший, другий набирає вдічі більше папуг в такому фейковому тесті.
Перед покупкою я зрозумію що для досягення папуг як у тесті мені ще потрібно буде купити відік такого рівня, і все одно в реальній системі попугаї можуть бути меньшими, бо в тесті НВМЕ а в мене ХДД 5400 обертів.
Ти на приколі зі своїми умовами для юзерів ? Кількість, версії ПЗ, тип і кількість дисків, їх стан, кількість, частота, таймінги оперативи, відік, його частота, кількість і якість охолодження, версії драйверу, захламленість системи різними варіантами ПЗ, ти точно це врахуєш ?
Так рахувати то потрібно писати на коробках процесорів - частота така яка буде у вашій системі. Ну а шо, може у юзера мора і буст на всі 146%.
Отправлено спустя 10 минут 56 секунд:
Alexsandr: ↑
15.08.2023 13:23
Делать в 3-4 варианта тестов. А как иначе можно судить о производительности?
Тесты на старых ЦП, тесты на минималках максималках, возможно средние настройки. Часть тестов выборочно можно делать.
Вище приклад тестів Ананда. в різних розширеннях. Деякі ЦП з різницею в ціні в двічі схожі в іграшках. Що це дасть якщо дивитися лише з своєї умовної башти?