SergN: ↑
07.08.2023 16:24
GreenMile: ↑
07.08.2023 16:12Що ви мені тут намагаєтесь довести про (не)комфорт і незрозуміло чиї потреби від ПК, якщо я прямо зараз за цим ПК сиджу і він мене більше ніж влаштовує за свою ціну?
Ви тут зараз компа вибираєте собі? Чи звідки взялася така концентрація на собі і своїх потребах?
Тому я якраз і веду технічне обговорення в контексті теми вибору з акцентом на енергоефективності, а хтось вже зібрав собі систему, але веде себе тут так, начебто продовжує шукати виправдання своєму вибору.
Так ви перший тут і почали просувати нарратив, що потужні проци не потрібні, от краще холодніше взяти, паверліміт зменшити і таке інше при чому не ясно для чого. Чому ви вирішили, що енергоефективність потрібна взагалі всім?
Я і намагаюсь вам власним прикладом показати і вже неодноразово це писав, що у всіх різні вимоги і енергоефективність не завжди стоїть в голові вибору. Зате ви з іншим дописувачем вже дійшли до абсурду у своїх намаганнях відстояти свою точку зору. Ви знаєте, мені не потрібні якісь схвалення від двох анонімів з пустими профілями, які аж зі штанів вистрибують у намаганні довести, що вибір потужного проца - то є нерозумним

Тут одне з двох, або ви просто не здатні зрозуміти, що у людей є різні потреби і обирають ПК не тільки з прицілом на ігри, енергоефективність і максимальну тишу, або просто тупо розводите суперечку заради суперечки.
Я вже три рази погодився з вашою точкою зору, що більшості воно не потрібно, але ви все одно настирливо продовжуєте свої намагання якось образити мене і мій вибір
На цій мажорній ноті я мабуть закрию цю дискусію, все основне сказано, а далі продовжувати це не бачу сенсу.
Відправлено через 14 хвилин 11 секунд:
manbearboar: ↑
07.08.2023 16:58
GreenMile: ↑
07.08.2023 16:12Вибачте, але це якась антинаукова маячня Те, що у вас процесор на 100Вт менше теплоти виділяє при максимальних навантаженнях
Скажем так, эмпирические данные говорят, что в помещении с работающим ПК хуже дышится, и чем мощнее ПК или их больше, тем хуже.
Это хорошо заметно на контрасте если есть дом с несколькими комнатами и одна выделена под "компьютерную" или в офисном здании с кабинетами разной наполенности компьютерами.
Физические механизмы я не берусь объяснять.
Электрочайник через себя воздух не прокачивает при работе.
То ви, мабуть, на якомусь целероні сидите?
manbearboar: ↑
07.08.2023 16:58
Внутреннее состояние, когда кажется, что времени нет и каждая секунда решает - это вообще-то симптом чего-то между выгоранием и прокрастинацией (через имитацию нереальной занятости). Тут не особо и есть чем козырять на фоне "медленных" нас, кто брезгует 3% ради комфорта.
О, вже перейшли на відверті особисті, ну тепер зрозуміло, в чому проблема, якась необґрунтована заздрість, я не знаю чому ви вирішили що я тут десь "козиряю" і якимось чином знущаюсь з "повільності"

Я просто навів конкретні дані, що невеликий приріст дається істотним споживанням. Але тепер все стало на місце - будь за що зашеймити

На цьому також закінчую спілкування, можете тепер мене навіть побити.
Відправлено через 23 хвилини 26 секунд:
Timedemo: ↑
07.08.2023 16:37
да расскажите, нету разницы между 360 и 420. все то 27 процентов разницы по рассеиваемой площади. угу точно. это как сравнить 2х куллерку и 3х куллерку.
и вчитайтесь хорошо, в то что написал я про нокту. ХОРОШО ПРОДУТАЯ НОКТА, это не только 2 родных вентилятора, а и правильно разделенный поток, приход чисто холодного, и выброс.
Я от одного не зрозумів, а що для водянки "ХОРОШО ПРОДУТАЯ" неможливо зробити, вона обов'язково має стояли на вихлопі і без організованого потоку?
Timedemo: ↑
07.08.2023 16:37
І далі буду казати, що нокта 15та гарно продута, краще ніж середня водянка 360. 13900к на максималках, що на нокті що, на асус руджин сраному, працює рівно однаково, 100 граудусів, и по баллам однаково. а коли розвернули поток для 15ї нокти, і дали їй приток холодного повітря, все стало набагато краще, а воду вже ніяк не придумати. або 100 вентилів лупити по всьму корпусу щоб нормального його продути. На відкритому стенді завжди у води все добре, а коли в комплексі і на дистанціі, не все там так весело.
Ви впустили з поля зору один маленький, але дуже важливий нюанс, 13900к
на максималках (це, я так розумію, при знятих лімітах?) при 100 градусів на повітрі дасть значно менше продуктивності ніж при 100 градусах на водянці, градуси однакові, а продуктивність (бали) - ні

Дайте, будь ласка, пруф вашим словам, що асус рюджин 360 дає однакові бали і температури з ноктуа Д15, бо ось
на Нексусах по тесту ноктуа майже всюди пасе задніх з набором різних АІО водянок