Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Барбарис
Member
snapdragon999, цей плюс в ліквідності перевищує все. А в інших смартів через 5 років будуть аналогічно вбиті акуми. Це не аргумент. І це не моя корпорація, просто описав реальність. Зарядки скоро і в мото не буде.
YumaX, в очі не довбишся там? Edge 40 Pro по ціні як 13 iPhone на 256. 14 буде лише на 128, про що я писав. Тут і зараз можливо мото гарний варіянт, але після придбання вона стрімко втрачає у вартості. Витрачаючи 900-1000 баксів вже варто подумати чи можна їх компенсувати.
Сяомі - оверпрайснутий шлак і завжди компроміси, особливо оболонка - жах.
YumaX, в очі не довбишся там? Edge 40 Pro по ціні як 13 iPhone на 256. 14 буде лише на 128, про що я писав. Тут і зараз можливо мото гарний варіянт, але після придбання вона стрімко втрачає у вартості. Витрачаючи 900-1000 баксів вже варто подумати чи можна їх компенсувати.
Сяомі - оверпрайснутий шлак і завжди компроміси, особливо оболонка - жах.
-
YumaX
Member
Чомусь люди, які купили шлак за почку, вважають, що цей шлак чимось кращий за телефон за 33к, а чому за 33, за 13 дрючить насосал по багатьох параметрах7mindfields: ↑ 31.07.2023 19:29Це вже яка стадія прийняття? Виправдовувати покупку мотороли за 33к
Відправлено через 1 хвилину 46 секунд:
Оверпрайс в 13 серії згіден, але це точно не шлак, про оболонку тихо іржуБарбарис: ↑ 31.07.2023 19:43Сяомі - оверпрайснутий шлак
Відправлено через 5 хвилин 12 секунд:
Звичайна серія це обрізки в лінійці, там порізано багато чого в порівнянні з про і про мах, ні дякую, це типу двічі лох коли купив айфонБарбарис: ↑ 31.07.2023 19:4313 iPhone на 256
Відправлено через 7 хвилин 17 секунд:
Не знаю, хто куди довбитьсяБарбарис: ↑ 31.07.2023 19:43в очі не довбишся там?
- спойлер
-
Барбарис
Member
Це вже давно оверпрайс. Коли були компроміси за меншу ціну(типу відсутності вологозахисту чи ще щось) - норм. Коли компроміси за аналогічну конкурентам - це не ок. Ржати можеш скільки вівса маєш, але сяомі навіть чистий андроїд умудрялись кривим зробити(була у них А-серія колись). Глючна важка оболонка це про сяомі. І самсунги теж важку мають, лише на топах вона норм через залізо.YumaX: ↑ 31.07.2023 20:02 Оверпрайс в 13 серії згіден, але це точно не шлак, про оболонку тихо іржу
Обрізки не обрізки(хоча не так там і порізано), але айфон ліквідніше. Чому так не цінувати власні кошти, не розумію.YumaX: ↑ 31.07.2023 20:02Звичайна серія це обрізки в лінійці, там порізано багато чого в порівнянні з про і про мах, ні дякую, це типу двічі лох коли купив айфонБарбарис: ↑ 31.07.2023 19:4313 iPhone на 256
Відправлено через 5 хвилин 14 секунд:
YumaX, один магазин це показник? Хотлайн показує декілька адекватних магазинів з ціною аналогічною мото. Навіть так 90 баксів не критична різниця при такій вартості покупки. Типу ген2 сильно втік від ген 1 чи 888.
-
Ortyomko
Member
насправді дуже сильноБарбарис: ↑ 31.07.2023 20:22 Типу ген2 сильно втік від ген 1 чи 888.
цікаво що люди які топлять за ойфони, аргументують це спочатку тим, що інші просто нищеброди та бомжі та не можуть собі дозволити "топ аппарат" (тобто економлять). коли все ж виявляється що дозволити можуть собі, але не хочуть брати яблуко, то все одно дятли, бо його ж потім не перепродаш (тобто не економлять).
-
7mindfields
Member
YumaX можна перестати користуватися ксяомі, але перестати мислити як хлаомі фанбой, як я дивлюсь, неможливо. Тепер ти по інерції купляєш таке ж неліквідне гівно зі всратою камерою, але по ціні айфону/самсунгу
-
YumaX
Member
В порівнянні з 888 практично вдвічі, є два тела на руках, порівнював в гікбенч, так щоБарбарис: ↑ 31.07.2023 20:22Типу ген2 сильно втік від ген 1 чи 888.
Відправлено через 19 хвилин 45 секунд:
7mindfields
Звідки впертість про якусь ліквідність, якщо я купував мі 11 за 25к більше двох років тому, це було близько $900, то iphone 12 pro max 256 коштував біля 40к, зараз mi 11 продається б/в за 10-11к, 12 про макс 17-18, тобто майже однаково в два рази! До того ж мі 11 абсолютно безпроблемний девайс, на 4пда, навіть гілки брак немає, чтого не скажеш про айфон! Це як з авто, є такі Кіа та Хюндай з масложорними задиристими двигунами, так вони ліквідні чомусь, лохи які з цим стикнулись впарюють їх таким же лохам, хоча є японці чи єіропейці набагато надійніші і безпроблемні, "без лоха и жизнь плоха"
-
Барбарис
Member
Ortyomko, а без тестів? Для середньостатистичного користувача різниці ніякої. Хіба щось писав про бомжів? Просто в середньому по лікарні від циферок користі немає.
YumaX, коли перегріється і тротлить на 40%? Де їх помітно? А якщо без лапші? 12 про макс можна придбати десь від 25000 у вартих довіри місцях, по олх за 17-18 хлам з міняними дисплеями чи проблемами.
YumaX, коли перегріється і тротлить на 40%? Де їх помітно? А якщо без лапші? 12 про макс можна придбати десь від 25000 у вартих довіри місцях, по олх за 17-18 хлам з міняними дисплеями чи проблемами.
-
YumaX
Member
Фізику не обдуриш, акум втрачає до 15% ємності в рік, будь то айфон чи андроїд, власне це основна причина чому я замінив мі 11, вам потрідбен дворічний айфон за 25к з мінімум -30% і так не дуже ємнісного акума? Флаг вам в руки, є нові смарти за ці гроші, до речі, я умовно втратив 14к за 2 роки користування андроїд, аналогічний епл втратить 20 к, з математикою щось дуже туго бачу!Барбарис: ↑ 31.07.2023 21:322 про макс можна придбати десь від 25000 у вартих довіри місцях, по олх за 17-18 хлам з міняними дисплеями чи проблемами.
-
7mindfields
Member
Вголос просто Quote of the dayYumaX: ↑ 31.07.2023 21:02 [До того ж мі 11 абсолютно безпроблемний девайс, на 4пда, навіть гілки брак немає, чтого не скажеш про айфон!
До чого тут « Кіа та Хюндай»? Твої хлаомі це рівень максимум джилі, що ти мелеш
Про те, що ксяомі у вартості «втрачає так само», як айфони, я взагалі мовчуYumaX: ↑ 31.07.2023 21:02 Звідки впертість про якусь ліквідність, якщо я купував мі 11 за 25к більше двох років тому, це було близько $900, то iphone 12 pro max 256 коштував біля 40к, зараз mi 11 продається б/в за 10-11к, 12 про макс 17-18, тобто майже однаково в два рази!
Удачі тобі з про максами по 17-18к, якщо це не іронія була
-
YumaX
Member
7mindfields
Впертого люмпена в державі аж 73%, вірте у всемогутній епл, я в стороні подивлюсь як він вас має, 13 серія сяомі на голову вища за гейфон, можете і надалі гризти кактус, ваші справи
Впертого люмпена в державі аж 73%, вірте у всемогутній епл, я в стороні подивлюсь як він вас має, 13 серія сяомі на голову вища за гейфон, можете і надалі гризти кактус, ваші справи
-
Matumba92
Member
Нет не топ. Также как и телефоны других брендов, нужно смотреть определенные модели у производителей, ну и для каждого понимание топ за свои деньги разное. Кому то камера важна, кому-то ФПС в играх, кому-то пыле-влаго защита и аккумулятор на 10000mah, ультимативный моделей как таковых не бывает, какой то из вышеупомянутых критериев будет хромать.
Например условный Xiaomi redmi note 12 Turbo, за 330-340$ (12700грн)можно получить смартфон с очень шустрым процессором Snapdragon 7gen 2 около миллиона очков в антуту, все игры на ультра настройках с высоким фреймрейтом, довольно неплохим экраном. В остальных же показателям он ничем не выделяется, аккумулятор 5000, зарядка 68ватт, средние камеры.
-
Ortyomko
Member
я не про тести казав. у 888 і ген 1 були проблеми з перегрівом і тротлінгом. у ген 2 поправили.Барбарис: ↑ 31.07.2023 21:32 Ortyomko, а без тестів? Для середньостатистичного користувача різниці ніякої. Хіба щось писав про бомжів? Просто в середньому по лікарні від циферок користі немає.
про бомжів писали ваші колеги, може і трохи іншими словами
-
Барбарис
Member
Ortyomko, типу у ген 2 їх немає. Тротлінг менше, але хіба так багато ігроманів? Гріється теж схоже. Портативна консоль все рівно краще.
Просто тут окремі люди випинають недоліки в пристроїв, що не подобаються, але не помічають в улюблених. І слова вибірково цитують. Фанатизм просто якийсь.
Просто тут окремі люди випинають недоліки в пристроїв, що не подобаються, але не помічають в улюблених. І слова вибірково цитують. Фанатизм просто якийсь.
-
Ortyomko
Member
та ні, це звичайний спосіб посперечатись і зробити це для себе комфортніше.Барбарис: ↑ 31.07.2023 23:21 Просто тут окремі люди випинають недоліки в пристроїв, що не подобаються, але не помічають в улюблених. І слова вибірково цитують. Фанатизм просто якийсь.
із того що бачу я, айфони досить сильно переоцінені, але якщо людина вже звикла до іос/або є екосистема, і ціна влаштовує - то чому б і ні,
у андроідів є набагато більший вибір недорогих аппаратів, тому якщо людина не бачить сенсу витрачати на дзвонилку більше 5/10/15/20 тис грн, то або б/в іфон або новий андроід, і тут я не вірю що старий айфон буде кращим,
якщо звик до андроіду, то за 25/30/40 тис можно взяти топовий аппарат, насолоджуватись і не паритись, вони зараз майже всі класні. Для себе я зупинив вибір на пікселях. Із того, що я бачу у своїх колег, піксель швидше за айфони, менше лагів (так, їх дуже мало, але у мене я їх не бачив зовсім), як на мене більш функціональний інтерфейс (я витрачаю менше часу щоб щось зробити ніж мій друг на іфон 13 про) і дешевше майже у 2 рази.
-
Барбарис
Member
Ortyomko, бу айфони - треш. Як інші смарти, хіба в ломбарді можна цікаве щось знайти.
З недорогих апаратів андроїд апріорі краще - та ж моторола чистому андроїді, були ще нокії - але вони вже оверпрайс. Самсунг з простіших жах у використанні - оболонці треба залізо.
Я тут собі смарт новий як раз обирав. І чим далі, тим менше мені щось подобається - особливо габарити.
З недорогих апаратів андроїд апріорі краще - та ж моторола чистому андроїді, були ще нокії - але вони вже оверпрайс. Самсунг з простіших жах у використанні - оболонці треба залізо.
Я тут собі смарт новий як раз обирав. І чим далі, тим менше мені щось подобається - особливо габарити.
-
snapdragon999
Member
Кому нужен твой бу огрызок с ушатаной в хлам батареей, лучше новых свежих ксяоми взять или мото))на ту сумму. Айфоны берут те же самые лица что и бу bmw))7mindfields: ↑ 31.07.2023 22:01Вголос просто Quote of the dayYumaX: ↑ 31.07.2023 21:02 [До того ж мі 11 абсолютно безпроблемний девайс, на 4пда, навіть гілки брак немає, чтого не скажеш про айфон!
До чого тут « Кіа та Хюндай»? Твої хлаомі це рівень максимум джилі, що ти мелеш
Про те, що ксяомі у вартості «втрачає так само», як айфони, я взагалі мовчуYumaX: ↑ 31.07.2023 21:02 Звідки впертість про якусь ліквідність, якщо я купував мі 11 за 25к більше двох років тому, це було близько $900, то iphone 12 pro max 256 коштував біля 40к, зараз mi 11 продається б/в за 10-11к, 12 про макс 17-18, тобто майже однаково в два рази!
Удачі тобі з про максами по 17-18к, якщо це не іронія була
-
Donate
Member
- спойлер
-
Hum
Member
Да, с телефонами сейчас беда. Повальное напаривание фаблетов вместо смартфонов под видом онных. Если забить габариты по ширине меньше 70мм и нормальную батарею хоть 4000мАч то выбирать вообще не из чего.Барбарис
Я тут собі смарт новий як раз обирав. І чим далі, тим менше мені щось подобається - особливо габарити
-
7mindfields
Member
За два з половиною роки акб втратив 15% ємності, але тобі виднішеsnapdragon999: ↑ 01.08.2023 00:16 Кому нужен твой бу огрызок с ушатаной в хлам батареей
-
Donate
Member
Батарея вообще ничего не значит Айфоны с 3к как то умудряются держать достаточно долгоHum: ↑ 01.08.2023 01:07нормальную батарею хоть 4000мАч то выбирать вообще не из чего.