Последние статьи и обзоры
Новости
Опубліковано детальний огляд 16-гігабайтної версії GeForce RTX 4060 Ti
-
Gelonyrum
Member
Пропоную обговорити Опубліковано детальний огляд 16-гігабайтної версії GeForce RTX 4060 Ti
Очікувано, 4060ті 8 гігова - сміття, 4060ті 16 гігова - оверпрайснуте сміття, яке б мало право на життя з адекватною ціною.
Очікувано, 4060ті 8 гігова - сміття, 4060ті 16 гігова - оверпрайснуте сміття, яке б мало право на життя з адекватною ціною.
-
zaqik
Member
-
bes
Member
как потратить 500 баксов без смс и регистраций
-
Seva1223
Member
Однозначно треба брати! Брати 6750хт, а різницю відкласти на майбутню карту.
-
sagifire
Member
Я бачу що тема з 4060ті зайшла, народ вже декілька днів смакує ))
-
Melofon
Member
И что это за бред? Может лучше сразу купить 6800хт или 6900хт а не покупать эту карту чтоб отложить деньги на будущую?Seva1223: ↑ 21.07.2023 17:14 Однозначно треба брати! Брати 6750хт, а різницю відкласти на майбутню карту.
-
Tyler
Member
сьогодні на яйцях була 6800ХТ за 510 баксів)) ну типу, я розумію чого хоче куртка, але я не розумію
-
Hum
Member
Дороговато, командир!
-
АлексUA
Member
zaqik
А чего на скринах у GeForce RTX 4060 Ti 8Gb параметр GPU Power в два раза меньше?
А чего на скринах у GeForce RTX 4060 Ti 8Gb параметр GPU Power в два раза меньше?
-
Gelonyrum
Member
Ну так ФПС в 5 раз нижчий)АлексUA: ↑ 21.07.2023 17:30 zaqik
-
CrackYu23
Member
АлексUA
Тому що огляд зроблено для нині модного хейту карт 4060ті.І якщо його подивитись там дуже багато питань буде...Але огляд є,перегляди йдуть. Місія виконана.Чимось нагадує статті з одним покупцем в японському магазині
Тому що огляд зроблено для нині модного хейту карт 4060ті.І якщо його подивитись там дуже багато питань буде...Але огляд є,перегляди йдуть. Місія виконана.Чимось нагадує статті з одним покупцем в японському магазині
-
dead_rat
Member
500 баксів вже не грощі, але і 4060 не карта
-
Павло
Member
Повна маячня на 16 гб версії тільки на 1 гб зайнято більше пам'яті... Тобто це 1/8 від об'єму... При такій малій недостачі озу і таке просідання?...це вже проблема криворуких портів!
-
Polaroid1962
Member
Бо вона простоює в очікуванні підвантаження даних. У той час як при більшому обсязі пам'яті процесор на картці працює.АлексUA: ↑ 21.07.2023 17:30 zaqik
Не збігається зі споживанням пам'яті. Дивно.
-
KimRomik
Member
даspirit678: ↑ 21.07.2023 18:40
а що шановне панство думає про vram зі зворотнього боку плати ? чі будуть ці чіпи перегріватись і відвалюватись з часом ?
-
SergN
Member
Ні, що їм там в коробках на полиці станеться?spirit678: ↑ 21.07.2023 18:40чі будуть ці чіпи перегріватись і відвалюватись з часом ?
-
Захар Беркут
Member
Це вже нагадує якесь скиглення у дусі - ну придбайте цей непотріб, ну будь ласка.
Але я маю стару, але актуальну відповідь до Хуана.
Але я маю стару, але актуальну відповідь до Хуана.
-
daesz
Member
А якщо огляд ще й подивитись, то можна почути що для преси карти недіслані не були, а саму карту вони купили щоб зробити тест. І якщо ви думаєте, що огляд їм проплатили, то в мене є для новини.CrackYu23: ↑ 21.07.2023 18:03 АлексUA
Відправлено через 2 хвилини :
Там безплейт алюмінієвий (мб й мідний, хоча сумніваюсь), на відео видно термопрокладки на бекплейті. Не думаю, що хтось би ліпив їх на пластмасовий бекплей Хоча він, звичайно, не настільки ефективний, як повноцінний радіатор з обдувомspirit678: ↑ 21.07.2023 18:40
а що шановне панство думає про vram зі зворотнього боку плати ? чі будуть ці чіпи перегріватись і відвалюватись з часом ?
Последний раз редактировалось daesz 21.07.2023 20:44, всего редактировалось 1 раз.
-
CrackYu23
Member
daesz
Я впринципі це і написав.Гроші витрачено на карти.Треба відбити і заробити.А останні місяці сама хайпова тема 4060
Я їх не осуджую, кожен заробляє як може.Мені здається,що час маркетологів у минулому.Зараз балом правлять блогери.
Я впринципі це і написав.Гроші витрачено на карти.Треба відбити і заробити.А останні місяці сама хайпова тема 4060
Я їх не осуджую, кожен заробляє як може.Мені здається,що час маркетологів у минулому.Зараз балом правлять блогери.
Последний раз редактировалось CrackYu23 21.07.2023 20:46, всего редактировалось 1 раз.