Последние статьи и обзоры
Новости
Обсуждение Укрпочты и всё с ней связанное
-
WalkMan
Member
Fuuuuuuury
не стресуй, все буде ОК. Під пильним оком бабусь з пошти, нічого там не провернути з підміною – це працює в обидва боки
не стресуй, все буде ОК. Під пильним оком бабусь з пошти, нічого там не провернути з підміною – це працює в обидва боки
-
seraphic
Member
Fuuuuuuury
Да лучше перестраховаться, но в твоём случае я думаю это уже паранойя после НП
-
Fuuuuuuury
Junior
Підмінили відеокарту, як і думав. На почті оглянув і все, що треба написав + ще рекламацію + ще скарги полетять. Надіюсь, чогось і добюсь.Fuuuuuuury: ↑ 17.07.2023 21:24 Підскажіть після повернення олх доставкой товару назад до відправника (отримучав відмовився) можливо її оглянути на почті (є підстава думати, що товар підмінили чи ще щось такого типу)
(Підмінив 1050 на кусос 8500gt)
Чорт, який це зробив - 380994104836, 099 410 4836
ПІБ - Савран Саймон Владимирович (думаю фейковий). По getcontact (Миша Федорищев) + по цьому номеру знаходить старий пост у вк. (В кого є гетконтакт преміум будь-ласка пробийте повний список імен)
м. Дніпро, Міське відділення поштового зв'язку: вул. Сумська, 29
Відправлено через 5 хвилин 48 секунд:
виявилось, що не параноя)seraphic: ↑ 18.07.2023 00:36 Fuuuuuuury
Відправлено через 36 хвилин 35 секунд:
https://www.olx.ua/uk/list/user/UuCdt/ - профіль на олх.
-
seraphic
Member
Fuuuuuuury
Соболезную, в теме олкса данные мошенника пиши
Соболезную, в теме олкса данные мошенника пиши
-
aaleksandrenko
Member
Дані, скоріше за, не справжні.
Зі мною коли було, то я вже все обдумав як діють.
1. Купив сімку
2. створив акк на олх і зробив замовлення, ФІО вказуєш несправжнє. При доставці через олх огляд на укрпошті автоматично дозволений.
3. На Укрпошті отримуєш по телефону чи смс, а не паспорт.
4. Після викидуєш сімку.
В ітозі, ні справжнього телефону, ні реальних даних про людину, ні записів з камер, яких ніде немає на укрпошті.
Заяву в поліції навіть на прийняли як шахрайство. Просто як цивільно правові відносини, щось таке. Ніхто за 2 місяці так нічого не повідомив.
Коротше, співчуваю. Ще -1 клієнт цієї пошти
1. Купив сімку
2. створив акк на олх і зробив замовлення, ФІО вказуєш несправжнє. При доставці через олх огляд на укрпошті автоматично дозволений.
4. Після викидуєш сімку.
В ітозі, ні справжнього телефону, ні реальних даних про людину, ні записів з камер, яких ніде немає на укрпошті.
Заяву в поліції навіть на прийняли як шахрайство. Просто як цивільно правові відносини, щось таке. Ніхто за 2 місяці так нічого не повідомив.
-
Hum
Member
Риск будет минимальным если заказать курьерскую доставку. Тогда осмотр посылки покупателем будет при непосредственном участии курьера который ее привез. Ещё и документы, подтверждающие личность у покупателя спросит Конечно есть вероятность сговора покупателя с курьером но это крайне маловероятноWalkMan
-
seraphic
Member
Hum
человеческий фактор и ничего не поменяется в лучшую сторону, на укрпочте сами сотрудники крадут посылки
Вы почитайте отзывы, и комментарии в фейсбуке, там регулярно пишут об украденных вещах
человеческий фактор и ничего не поменяется в лучшую сторону, на укрпочте сами сотрудники крадут посылки
Вы почитайте отзывы, и комментарии в фейсбуке, там регулярно пишут об украденных вещах
-
Hum
Member
seraphic
Я работал в укрпочте курьером. За год не посеял ни одного письма или посылки. Когда посылка выдаётся в доставку то за нее отвечает непосредственно курьер который ее везет и это заносится автоматически в базу. Риск есть всегда но степень риска может быть абсолютно разной. А с учётом того, что люди редко заказывают курьерскую доставку, а посылки лучше всего оплачиваются и там возможны чаевые то курьеры обрабатывают их в приоритете
Я работал в укрпочте курьером. За год не посеял ни одного письма или посылки. Когда посылка выдаётся в доставку то за нее отвечает непосредственно курьер который ее везет и это заносится автоматически в базу. Риск есть всегда но степень риска может быть абсолютно разной. А с учётом того, что люди редко заказывают курьерскую доставку, а посылки лучше всего оплачиваются и там возможны чаевые то курьеры обрабатывают их в приоритете
Последний раз редактировалось Hum 21.07.2023 13:44, всего редактировалось 1 раз.
-
Alex_Lviv
Junior
от саме про то написав в сусідній темі! одразу в очі кидається №моб 099 ! - таке одразу блокувати, хоча разову сімку можна абс любого оператора купити , але нащо шахраю переплачувати 100-150 грн, коли 099 за 10грн єaaleksandrenko: ↑ 21.07.2023 13:01
1. Купив сімку
4. Після викидуєш сімку.
-
Fuuuuuuury
Junior
А, що за 099 за 10 грн? Не в курсіAlex_Lviv: ↑ 21.07.2023 13:38от саме про то написав в сусідній темі! одразу в очі кидається №моб 099 ! - таке одразу блокувати, хоча разову сімку можна абс любого оператора купити , але нащо шахраю переплачувати 100-150 грн, коли 099 за 10грн єaaleksandrenko: ↑ 21.07.2023 13:01
1. Купив сімку
4. Після викидуєш сімку.
-
Alex_Lviv
Junior
то багато років вже, колись задарма роздавали ті номери, тепер їх жуліки пачками купують - проста логіка = дешево )Fuuuuuuury: ↑ 21.07.2023 13:39 А, що за 099 за 10 грн? Не в курсі
* відправок багато, номер 099 в нормальних чесних покупців (по ТН сформованих) - бачу може раз в пів року, іноді попадається,
а коли строчать, відправ наложкою, то 099 - майже третина
-
7mindfields
Member
Якісь вологі історії, на укрпошті також просять паспорт перед переглядом посилокaaleksandrenko: ↑ 21.07.2023 13:01 Дані, скоріше за, не справжні.
1. Купив сімку
4. Після викидуєш сімку.
Відправлено через 1 хвилину :
Fuuuuuuury нащо ти взагалі відеокарту відправляв через Укрпошту?
Відправлено через 2 хвилини 36 секунд:
Alex_Lviv ще одна прохолодна історія, звичайний код водафона (не зважаючи на цей окремий випадок), а ти одразу у блок
-
Alex_Lviv
Junior
7mindfields
Код то звичайний, а по статистиці дивний )
050, 066, 095 - безпроблемні,
Фокуси можуть бути з любого абсолютно номера, тут ніяк не вгадати.
А за той 099, особисто бачив, в нас на радіоринку продавали 10 сімок за 100грн, власне той 099 вудафона, і досить довго там чувак з табличкою стояв, і купували в нього.
питав , навіть була ідея купити, але нафіга мені 10 сімок ))
20й рік був, десь як ковід почався.
Чи якісь акційні, чи халявні, не знаю, головне в тому, що виходило в 5 раз дешевше ніж звичайна інша сімка.
Якраз ідеальний варіант, щоб їх міняти регулярно.
Код то звичайний, а по статистиці дивний )
050, 066, 095 - безпроблемні,
Фокуси можуть бути з любого абсолютно номера, тут ніяк не вгадати.
А за той 099, особисто бачив, в нас на радіоринку продавали 10 сімок за 100грн, власне той 099 вудафона, і досить довго там чувак з табличкою стояв, і купували в нього.
питав , навіть була ідея купити, але нафіга мені 10 сімок ))
20й рік був, десь як ковід почався.
Чи якісь акційні, чи халявні, не знаю, головне в тому, що виходило в 5 раз дешевше ніж звичайна інша сімка.
Якраз ідеальний варіант, щоб їх міняти регулярно.
-
fds2002
Junior
укрпочта, принято 7.09 в полдень в селе полтавской области (2к жителей). в 14 часов на следующий день уже в отделении Киева. Однако...
-
7mindfields
Member
Теж був приємно здивований, Чернівці - Дніпро, посилка доїхала за 2 дні, із Дніпра в Дніпро за 3 дні всьогоfds2002: ↑ 08.09.2023 16:53 укрпочта, принято 7.09 в полдень в селе полтавской области (2к жителей). в 14 часов на следующий день уже в отделении Киева. Однако...
-
nochnik89
Member
Укр почта уже не такое дно как я рассчитывал раньше. Побывал недавно в одном из отделений. Евроремонт, полная диджитализация. Я принес две посылочки, в Швецию и Португалию. Дома создал инвойсы. Я был просто поражен скоростью и качеством обслуживания. Мне еще пару лайфхаков девки подсказали по посылкам в Европу. Прямо 10 из 10 . Новая почта и то тупит с посылками за бугор, дольше оформление и гораздо дороже цена.
-
Avenger80
Member
nochnik89
Странно... Видно какая-то у вас параллельная реальность. У нас всё также в Харькове - один-два оператора на отделение, в возрасте, выдают и пенсии и посылки и принимают за коммуналку (так что все в куче в одну очередь) - и всё это в разы медленнее, чем Новая почта - где одна молодёжь и всё быстро.
Странно... Видно какая-то у вас параллельная реальность. У нас всё также в Харькове - один-два оператора на отделение, в возрасте, выдают и пенсии и посылки и принимают за коммуналку (так что все в куче в одну очередь) - и всё это в разы медленнее, чем Новая почта - где одна молодёжь и всё быстро.
-
nochnik89
Member
у меня в моих селах - та же фигня)))Avenger80: ↑ 14.10.2023 20:53У нас всё также в Харькове - один-два оператора на отделение, в возрасте, выдают и пенсии и посылки и принимают за коммуналку (так что все в куче в одну очередь) - и всё это в разы медленнее, чем Новая почта - где одна молодёжь и всё быстро.
-
Alex_Lviv
Junior
nochnik89
УП - дуже сильно залежить від конкретного відділення, комусь повезло, а комусь ні
хвалити, варто вже тоді коли отримувачі заберуть свої посилки
конкретно "в Швецию и Португалию" - альтернатив/вибору то і немає, щоб напряму їхало , без "пересадок"
а чому НП тупить з посилками? в них ніби все ОК (окрім тарифів). але і з тарифами можна знайти варіанти, до прикладу: у вересні, посилочка в Жешув обійшлось всього в 190грн (з купоном), доставка рівно 48 годин, від відправки до моменту отримання - вважаю то цілком нормально
УП - дуже сильно залежить від конкретного відділення, комусь повезло, а комусь ні
хвалити, варто вже тоді коли отримувачі заберуть свої посилки
конкретно "в Швецию и Португалию" - альтернатив/вибору то і немає, щоб напряму їхало , без "пересадок"
а чому НП тупить з посилками? в них ніби все ОК (окрім тарифів). але і з тарифами можна знайти варіанти, до прикладу: у вересні, посилочка в Жешув обійшлось всього в 190грн (з купоном), доставка рівно 48 годин, від відправки до моменту отримання - вважаю то цілком нормально
-
nochnik89
Member
Alex_Lviv
Прикаждом оформлении международки нужно звонить на горячую линию и подтверждать или ждать сутки. Оплата сугубо в отделении.
В укр почте полный контроль у тебя и отправка сходу как создал посылку. Мало того оплата онлайн если параметры совпадут с инвойсом)
Прикаждом оформлении международки нужно звонить на горячую линию и подтверждать или ждать сутки. Оплата сугубо в отделении.
В укр почте полный контроль у тебя и отправка сходу как создал посылку. Мало того оплата онлайн если параметры совпадут с инвойсом)