Последние статьи и обзоры
Новости
SSD. Выбор накопителя, результаты тестов
-
almazmusic
Король клавиатуры
Последний раз редактировалось Vovchic_jrc 05.03.2015 11:09, всего редактировалось 62 раза.
-
Ostin
Member
7mindfields
То я не зрозумів, мова йде про якісний продукт чи про ринок б\в?) І все це буде ставитись в старе гівно)
Щодо старого гівна. Читав, що чим слабше залізо та лінії передачі, тим більше сенсу мати саме буферний накопичувач. Це як аналог із відеокартами та лініями. Якщо швидкі лінії, то і 8х тягне, а на старому залізі тільки 16х. Тут не перевіряв, але ніби переконливо. Звісно, максимальні швидкості будуть не заявлені, але стабільні.
То я не зрозумів, мова йде про якісний продукт чи про ринок б\в?) І все це буде ставитись в старе гівно)
Щодо старого гівна. Читав, що чим слабше залізо та лінії передачі, тим більше сенсу мати саме буферний накопичувач. Це як аналог із відеокартами та лініями. Якщо швидкі лінії, то і 8х тягне, а на старому залізі тільки 16х. Тут не перевіряв, але ніби переконливо. Звісно, максимальні швидкості будуть не заявлені, але стабільні.
Последний раз редактировалось Ostin 12.07.2023 11:53, всего редактировалось 1 раз.
-
Alex+
Member
Який сенс в швидкому ссд, якщо усе інше (проц, пам'ять) - тормознуте? Приросту від цього буде 0.....01%Ostin: ↑ 12.07.2023 11:49Читав, що чим слабше залізо та лінії передачі, тим більше сенсу мати саме буферний накопичувач
-
Ostin
Member
Alex+
Окрім кіоксії дешевше нічого все одно пристойного не було. Плюс вона з доставкою, що трішки + до витрат. А MX\Evo в місцевому магазині.
Окрім кіоксії дешевше нічого все одно пристойного не було. Плюс вона з доставкою, що трішки + до витрат. А MX\Evo в місцевому магазині.
-
7mindfields
Member
Як ти сам можеш переконатися, зараз б/в і якісне ще й як корелює в розрізі сата накопичувачівOstin: ↑ 12.07.2023 11:49 7mindfields Звісно, максимальні швидкості будуть не заявлені, але стабільні.
З приводу максимальних швидкостей на сата2 - успіху
Последний раз редактировалось 7mindfields 12.07.2023 11:57, всего редактировалось 2 раза.
-
Alex+
Member
Ну купили, то й годі. Після мордобою кулаками не махають
-
Ostin
Member
Alex+
Та я можу все ще його здати в будь-який момент. То ж немає на що поміняти) От буде на руках 1240 грн, що за них купити краще і дешевше? Ну кіоксія, економія 200 грн вийде. Ну таке...
Щодо сата 2, я не впевнений, що там воно. Може бути і сата 3 насправді. Але суть навряд чи міняється, бо залізо старе.
Та я можу все ще його здати в будь-який момент. То ж немає на що поміняти) От буде на руках 1240 грн, що за них купити краще і дешевше? Ну кіоксія, економія 200 грн вийде. Ну таке...
Щодо сата 2, я не впевнений, що там воно. Може бути і сата 3 насправді. Але суть навряд чи міняється, бо залізо старе.
-
7mindfields
Member
ще й як міняється, різниця в пропускній швидкості може бути двохкратнаOstin: ↑ 12.07.2023 11:57 Alex+
-
lewerlin
Member
Буст х200 десь по дрібноблочці, в порівнянні зі старими хардами. Якщо машина може в 8 оперативи - ссд+він10=нове життя.Alex+: ↑ 12.07.2023 11:52Який сенс в швидкому ссд, якщо усе інше (проц, пам'ять) - тормознуте? Приросту від цього буде 0.....01%
Вони там не треба. В мене зараз, в режимі "браузинг", макс затребувані швидкості по моніторингу десь 200-250. При переїзді з 1366(сата2) на АМ4, мх500 видимої різниці не показав. Взагалі.7mindfields: ↑ 12.07.2023 11:55З приводу максимальних швидкостей на сата2 - успіху
Ну коли вже народ перестане дивитись на"лінійку", а?
-
Alex+
Member
А в порівнянні дорогого ссд та не дуже на старому ноуті? Розмова ж не про порівняння з тормознутим дискомlewerlin: ↑ 12.07.2023 12:31в порівнянні зі старими хардами
-
7mindfields
Member
Він акцентував увагу на 870 ево, нащо йому один з кращих актуальних серійних сата (якщо не зважати на прошивку) по ціні його всратого ноутбука?lewerlin: ↑ 12.07.2023 12:31Буст х200 десь по дрібноблочці, в порівнянні зі старими хардами. Якщо машина може в 8 оперативи - ссд+він10=нове життя.Alex+: ↑ 12.07.2023 11:52Який сенс в швидкому ссд, якщо усе інше (проц, пам'ять) - тормознуте? Приросту від цього буде 0.....01%Вони там не треба. В мене зараз, в режимі "браузинг", макс затребувані швидкості по моніторингу десь 200-250. При переїзді з 1366(сата2) на АМ4, мх500 видимої різниці не показав. Взагалі.7mindfields: ↑ 12.07.2023 11:55З приводу максимальних швидкостей на сата2 - успіху
Ну коли вже народ перестане дивитись на"лінійку", а?
Последний раз редактировалось 7mindfields 12.07.2023 12:35, всего редактировалось 1 раз.
-
Ostin
Member
7mindfields
То що, перевірити, чи там хоча б сата 3, і якщо ні - то брати апасера чи як? Типу раціональніше буде? Економія буде гривень 300 чи більше.
То що, перевірити, чи там хоча б сата 3, і якщо ні - то брати апасера чи як? Типу раціональніше буде? Економія буде гривень 300 чи більше.
-
7mindfields
Member
Ну зайвим не буде, але я все ще не бачу сенсу інвестувати багато грошей в цей ноут, користуйся мх500 (якщо він з гарантією) або поміняй на кіоксію, раз ти не розглядаєш б/в варіантиOstin: ↑ 12.07.2023 12:34 7mindfields
-
Ostin
Member
7mindfields
Це ноут батьків дружини, тому бв не дивлюсь.
Погляну, що там по кіоксії вийде. Чи вийде хоча б в 1000 вкластись. Бо цей заважив на 1240, тому економія в 100-200 сенсу не дуже має, ще й ходити за ним.
P.S. все, тему закрито Тільки розсмішив дружину з такою економією та бажанням йти на пошту) Бюджет одобрено, будуть користуватись МХ500) Тільки прошию його, звісно.
Це ноут батьків дружини, тому бв не дивлюсь.
Погляну, що там по кіоксії вийде. Чи вийде хоча б в 1000 вкластись. Бо цей заважив на 1240, тому економія в 100-200 сенсу не дуже має, ще й ходити за ним.
P.S. все, тему закрито Тільки розсмішив дружину з такою економією та бажанням йти на пошту) Бюджет одобрено, будуть користуватись МХ500) Тільки прошию його, звісно.
-
Alex+
Member
Прилетіла відповідь від сапорту:DuckRider: ↑ 08.07.2023 14:11WDBAPZ0010BNC-WRSN.
Перекладу: ми і самі не знаємо що то таке і не хочемо знати, тож купуйте 850хHello Alex,
Thank you for contacting Western Digital Customer Service and Support. My name is Omar H..
We would like to inform you that the older model of the SN850 is no longer available for purchase from us. However, it appears that some distributors may still have stock of this product.
We would like to bring to your attention that the current model of the SN850 is the SN850X. This model offers improved features and performance compared to the older variant.
We encourage you to consider purchasing the SN850X as it is the latest and most advanced version of the SN850 series.
WD_BLACK SN850X NVMe™ SSD
https://www.westerndigital.com/products ... DS100T2X0E
I hope the above helps!
Фантастичний сапорт
Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
Для улюбленої тещі нічого не шкода!
-
DuckRider
Member
Ахахаха, дивовижна контора дякуюAlex+: ↑ 12.07.2023 12:57Прилетіла відповідь від сапорту:DuckRider: ↑ 08.07.2023 14:11WDBAPZ0010BNC-WRSN.Перекладу: ми і самі не знаємо що то таке і не хочемо знати, тож купуйте 850хHello Alex,
Thank you for contacting Western Digital Customer Service and Support. My name is Omar H..
We would like to inform you that the older model of the SN850 is no longer available for purchase from us. However, it appears that some distributors may still have stock of this product.
We would like to bring to your attention that the current model of the SN850 is the SN850X. This model offers improved features and performance compared to the older variant.
We encourage you to consider purchasing the SN850X as it is the latest and most advanced version of the SN850 series.
WD_BLACK SN850X NVMe™ SSD
https://www.westerndigital.com/products ... DS100T2X0E
I hope the above helps!
Фантастичний сапорт
-
iBrute
Junior
Дякую за пораду, замовив https://www.amazon.de/-/en/dp/B09QVD9V7 ... yp_imgToDp - вийшов 49 Евро, в мене там ще й гіфт кард на 50 евро валялась7mindfields: ↑ 12.07.2023 11:29 там на амазоне сейчас прайм день, цены на ссд ниже плинтуса
-
7mindfields
Member
Я мав на увазі американський, на цьому не можу бачити акційні пропозиціїiBrute: ↑ 12.07.2023 13:07Дякую за пораду, замовив https://www.amazon.de/-/en/dp/B09QVD9V7 ... yp_imgToDp - вийшов 49 Евро, в мене там ще й гіфт кард на 50 евро валялась7mindfields: ↑ 12.07.2023 11:29 там на амазоне сейчас прайм день, цены на ссд ниже плинтуса
-
iBrute
Junior
отака пропозиція просто на німецькому амазоні бонусні гроші були7mindfields: ↑ 12.07.2023 13:13Я мав на увазі американський, на цьому не можу бачити акційні пропозиціїiBrute: ↑ 12.07.2023 13:07
Дякую за пораду, замовив https://www.amazon.de/-/en/dp/B09QVD9V7 ... yp_imgToDp - вийшов 49 Евро, в мене там ще й гіфт кард на 50 евро валялась
-
7mindfields
Member
Тоді так, все добреiBrute: ↑ 12.07.2023 13:19отака пропозиція просто на німецькому амазоні бонусні гроші були7mindfields: ↑ 12.07.2023 13:13
Я мав на увазі американський, на цьому не можу бачити акційні пропозиції
-
Ostin
Member
А чому до нас не возять ці Hynix?