Огляд і тестування бездротового маршрутизатора ASUS TUF Gaming AX6000

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

master: 29.05.2023 18:15та облиште. в TPLink та Netgear те саме.
Так, і від них несе китайщиною за 10 кілометрів: все повинно бути одночасно кругле, квадратне, рогате і синім переливатись.
Хоча я от тут знайшов у асуса більш-менш пристойний корпус, ASUS RT-AX59U
спойлер
Изображение
Тобто можуть же коли хочуть. Виявляється і роги не дуже потрібні. Особливо якщо врахувати що точки доступу безрогі приблизно всі, що не заважає їм обслуговувати тисячі клієнтів одночасно.
Mad Dog
Member

Scoffer: 29.05.2023 22:01 Тобто можуть же коли хочуть. Виявляється і роги не дуже потрібні.
https://hotline.ua/ua/computer-besprovo ... ?tab=about

8 антен жодна не торчить, сенсорний екран, окремий віфі5 радіомодуль. :gigi:
master
Member

Scoffer
ну таке. В мене RT-AX59U. Так, він без "рогів", але по швидкості роботи Wi-Fi поруч із TUF Gaming AX6000 рядом не стояв. Хоча "внутрянка" майже така сама.
не знаю, в чому справа - свій RT-AX59U не розбирав іщо там за антен - не бачив, але не дуже їм задоволений.

Відправлено через 40 секунд:
Mad Dog: 29.05.2023 23:21
Scoffer: 29.05.2023 22:01 Тобто можуть же коли хочуть. Виявляється і роги не дуже потрібні.

немає підсвітки RGB - ффтопку, до мікротіків B-)
akstare
Member

Scoffer: 29.05.2023 17:21 Avenger80
Це натяк асусу що час би вигадати роутер з відпиляними рогами, і бажано форми, котра допускає розміщення на стіні без псування інтер'єру.
Сподіваюсь до місцевого представництва асуса колись таки дійде це фе і вони його передадуть вище.
тю, так он "игровой". вот как аккуратная белая тарелочка от Ubiquiti может быть игровой? а тут, за счёт дизайна пинг стремится к 0. а при активации RGB подсветки - вообще достигает отрицательных значений.

Відправлено через 4 хвилини 15 секунд:
master: 30.05.2023 11:13 Scoffer
ну таке. В мене RT-AX59U. Так, він без "рогів", але по швидкості роботи Wi-Fi поруч із TUF Gaming AX6000 рядом не стояв. Хоча "внутрянка" майже така сама.
не знаю, в чому справа - свій RT-AX59U не розбирав іщо там за антен - не бачив, але не дуже їм задоволений.

Відправлено через 40 секунд:
Mad Dog: 29.05.2023 23:21

немає підсвітки RGB - ффтопку, до мікротіків B-)
кстати, связка из роутера микротик (именно роутера, без wi-fi) и точки (точек) доступа от Ubiquiti - very nice. но ваша правда - дизайн скучный и подсветки нет.
Mad Dog
Member

akstare: 30.05.2023 13:00 кстати, связка из роутера микротик (именно роутера, без wi-fi) и точки (точек) доступа от Ubiquiti - very nice.
Що дасть Мікрот пересічному користувачу такого чого нема у Еджроутері?

master: 30.05.2023 11:13 немає підсвітки RGB - ффтопку, до мікротіків B-)
У вчорашній дискусії у сусідній темі, для тебе з'явився новий кейс як тестувати продуктивність роутерів: швидкість завантаження файлів вбудованим торрент клієнтом. Звісно це тільки коли той торрент клієнт є у роутері.
master
Member

Mad Dog
Та облиште, тестувати торрентом я не буду. Там немає ніякої повторюванності, оскільки занадто багато факторів, які поза контролем.
Є бажання - тестуй(те)
Avenger80
Member

master
Торрент-клиентом не надо, а вот скорости через USB по Lan и Wifi - это было бы полезно, что в принципе и так есть. :)
master
Member

Avenger80: 30.05.2023 15:34 master
Торрент-клиентом не надо, а вот скорости через USB по Lan и Wifi - это было бы полезно, что в принципе и так есть. :)
Та наче б то є швидкість в режимі файлових серверів ftp та smb...
sionus
Member

Раз уж тут начали обсуждать дизайн девайсов, бывают вот такие:
Изображение Изображение
Ровно под размер розетки и выключателя.
LAN тут правда гигабитный только - это недостаток т.к. вайфай тут стабильно больше гигабита.
Я его использую что бы стримить игры на VR очки.
n+gibat[]r
Member

Ну вот почему не сделать крепление на стену, это же удобно и практично? Куда этот гроб прятать?
спойлер
Изображение
vanya821
Junior

Что лучше?
Сетевая карта 6Е Asus PCE-AXE59BT лучше для Oculus Quest 3, гарнітура змішаної реальност? или ASUS TUF GAMING AX6000 ?
Ответить