Фотки системников сюда

Модификации любого компьютерного оборудования
Ответить
Автор
Member

Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит

Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее

Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Последний раз редактировалось gehka3 17.09.2013 21:44, всего редактировалось 3 раза.
tablestikus
Member

Доїхала 4070 зі штатів, час оновити фото системника. Погано що 12пін роз'єм не дозволя зробити ідеальний перфекціонізм з кабель менеджментом.

Изображение

Изображение
Melofon
Member

tablestikus

Больше одного фото под спойлер!

Отправлено спустя 1 минуту 50 секунд:
tablestikus: 06.05.2023 08:54Погано що 12пін роз'єм не дозволя зробити ідеальний перфекціонізм з кабель менеджментом.
Поему же, надо только нормальный переходник в оплётке купить или кабель, если что кабель (12VHPWR) для сисоников на олх и на пром.юа видел продавали.
tablestikus
Member

Melofon: 06.05.2023 09:33
tablestikus: 06.05.2023 08:54Погано що 12пін роз'єм не дозволя зробити ідеальний перфекціонізм з кабель менеджментом.
Поему же, надо только нормальный переходник в оплётке купить или кабель, если что кабель (12VHPWR) для сисоников на олх и на пром.юа видел продавали.
Я трохи подивився на них, поки що не вирішив який краще подобається.
Melofon
Member

tablestikus

Ну если кабель от сисоника то там особого выбора и нет :gigi:
Есть только чёрный и белый
https://limited.in.ua/ua/p1737256955-se ... cable.html
DuckRider
Member

Осталось карту перекинуть с основного пк и а12 на первую секцию купить
спойлер
_20230507_173430.JPG
_20230507_172935.JPG
daesz
Member

Цікаво, чи хтось тут пробував ось такі "перехідники" і наскільки вони якісні?
https://www.aliexpress.com/item/1005001842212645.html
https://www.aliexpress.com/item/1005004685375726.html
terminahtor
Member

daesz
Я б не ризикував:)
EvgeniyK86
Member

tablestikus: 06.05.2023 08:54 Доїхала 4070 зі штатів, час оновити фото системника. Погано що 12пін роз'єм не дозволя зробити ідеальний перфекціонізм з кабель менеджментом.

Изображение

Изображение
Я би перший вентилятор зверху вимкнув і подивився що зміниться з температурами. Здається він просто затягує холодне повітря від передніх вентиляторів і викидає назовні, не даючи повітрю пройти далі.
Melofon
Member

daesz

Нормальные переходники, я похожим пользуюсь для мат. платы только без подсветки:
спойлер
Изображение
Отправлено спустя 57 секунд:
terminahtor: 07.05.2023 17:56 daesz
С чего вдруг? там толстенные шины-проводники.
daesz
Member

Melofon: 07.05.2023 18:52 daesz
Нормальные переходники, я похожим пользуюсь для мат. платы только без подсветки:
По відгуках на самому алі, начебто, проблеми тільки з продавцями, самі перехідники норм. З іншої сторони - довіряти коментарям на алі не дуже охота, тому питаю тут :)
З відеомапою ще можна була як-небудь обійтись, а от 24пін майже до самого кінця в обплетенні + гумовий рукав на кінці, що дуже сильно заважає :/

edt. можна лінк, де ви купували ваше, якщо такий є? :)
aaleksandrenko
Member

daesz: 07.05.2023 19:15
По відгуках на самому алі, начебто, проблеми тільки з продавцями, самі перехідники норм. З іншої сторони - довіряти коментарям на алі не дуже охота, тому питаю тут :)
З відеомапою ще можна була як-небудь обійтись, а от 24пін майже до самого кінця в обплетенні + гумовий рукав на кінці, що дуже сильно заважає :/
Таким пів року користуюсь https://www.aliexpress.com/item/1005004300732276.html
Там же на юсб 2.0 та 3.0 брав заодно
нормально все
Последний раз редактировалось aaleksandrenko 07.05.2023 19:25, всего редактировалось 1 раз.
Melofon
Member

daesz

Можете заказывать если надо для удобства, я себе тоже на мать поставил бо шнур сильно уж приходилось загибать бо отверстие сильно близко, да и эстетичней намного, более полугода стоит без проблем, я свой покупал тут на форуме.
daesz
Member

Melofon: 07.05.2023 19:22 daesz
Можете заказывать если надо для удобства, я себе тоже на мать поставил бо шнур сильно уж приходилось загибать бо отверстие сильно близко, да и эстетичней намного, более полугода стоит без проблем.
Так і зроблю. Пробував шукати на алі ще й 8пін-іпс12в перехідник, але такі, здається, не виробляють. Хоча на 8пін-іпс12в шлейф трошки м'якший; хотів суто з естетичних "роздумів" :shuffle:
aaleksandrenko: 07.05.2023 19:20 Таким пів року користуюсь https://www.aliexpress.com/item/1005004300732276.html
Там же на юсб 2.0 та 3.0 брав заодно
нормально все
Дяк :)
terminahtor
Member

спойлер
Изображение
Отправлено спустя 57 секунд:
terminahtor: 07.05.2023 17:56 daesz
С чего вдруг? там толстенные шины-проводники.
Ну в мене ще давно був досвід з такого роду перехідниками, тільки в мене був АТХ подовжувач, так я після того, як його вставив, потім не зміг витягнути, витягнув прямо з розʼємом від МП, залишись торчати самі контакти на МП, тому з тих пір скептично до них відношусь.
aaleksandrenko
Member

Він туго виймається, правда. Я нижню/верхню частину якби розшатую тоді поступово знімається. А не тягну посередині. Знімав декілька разів вже.
terminahtor
Member

aaleksandrenko
Його заклинило, там та щіпка не нажималась, щоб витягнути, якщо ви зрозуміли про що, тобто був постій зацеп.
daesz
Member

terminahtor: 07.05.2023 19:56 aaleksandrenko
Його заклинило, там та щіпка не нажималась, щоб витягнути, якщо ви зрозуміли про що, тобто був постій зацеп.
Думаю, продати його разом з МП (якщо питання стоїть при зміні МП) було б доцільніше накинувши 100-150 грн (~3-4$), й взяти під нову МП новий перехідник :shuffle:
Sashkotem
Member

DuckRider
нашо 12, якщо нормально а15 стає ?
DuckRider
Member

Sashkotem: 07.05.2023 20:03 DuckRider
нашо 12, якщо нормально а15 стає ?
Це ж d14, а не 15, а15 там буде дивно выглядати, а а12 сам по собі досить гарний і потужний вентилятор :gigi:
Ну і хотілось би, так скажемо, пощупати його, бо ф12 в мене є, п14 в ноктуа цій стоїть, п14с в мене зпереду, а ззаду а12
tablestikus
Member

EvgeniyK86: 07.05.2023 18:12
tablestikus: 06.05.2023 08:54 Доїхала 4070 зі штатів, час оновити фото системника. Погано що 12пін роз'єм не дозволя зробити ідеальний перфекціонізм з кабель менеджментом.

Изображение

Изображение
Я би перший вентилятор зверху вимкнув і подивився що зміниться з температурами. Здається він просто затягує холодне повітря від передніх вентиляторів і викидає назовні, не даючи повітрю пройти далі.
Тоді буде трохи гірше по температурам, бо він затягує холодне від передніх і продува ним радіатор водянки.
Ответить