Последние статьи и обзоры
Новости
AMD готова запропонувати геймерам відеокарти з 16 ГБ пам'яті за ціною від 499 доларів
-
Melofon
Member
ronemun
Да Интел ещё дешевле может предложить карту с 16-ю гигами но и чип там слабее.
Да Интел ещё дешевле может предложить карту с 16-ю гигами но и чип там слабее.
-
Nuclear World
Member
А кто мешает освоить навыки пайки и перекатки памяти, купить паяльную станцию и горстку чипов с али и накатить себе 16гб ? Владельцам нвиди эти навыки маст хев должны быть. Куртка заботится, чтобы все владельцы нвидиа освоили такие необходимые навыки, а все почему то недовольны... Купил карту с минимальным объёмом врам по оверпрайсу? Не беда, освоил навыки пайки и отбил переплату. Нвидиа заботится о своих покупателях.Hum: ↑ 30.04.2023 10:46 Владельцев rtx 3070 ti нвидия особо жёстко прокатила. Мощнейший чип, а задействовать на полную нельзя из-за нехватки памяти.
-
koniyoto
Member
От коли вони з'являться в Україні, тоді і будемо їх розглядати. А поки це треба замовляти з закородну, потім маючи головний біль з гарантією.
-
Lekrs
Member
При тому що налаштування текстур сильно впливає на кількість потрібної відеопамяті.
Як приклад налаштування текстур в RE4
-
TepH
Member
Тобто відео від блогерів на ютубі записане на передрілізній версії гри більш достовірне ніж повномаштабний огляд від Techpowerup?Pre-Launch 'Jedi: Survivor' Eats 21GB of VRAM, Struggles on RTX 4090
...
These reports come from EckhartsLadder and GameStar on YouTube
-
koniyoto
Member
Тут нема з чим сперичатися, але все ж таки: "До чого тут VRM?"Lekrs: ↑ 30.04.2023 11:19При тому що налаштування текстур сильно впливає на кількість потрібної відеопамяті.
-
yurius_r
Member
Вже готова, а на 6400/6500 була неготова, тому там лише 4ГБ і порізана шина? Собі взяв у міжсезоння 6700 nonxt на 10GB - там хоча б непорізана pci-e, є всі 16 ліній і шина пам'яті хоч трошки ширша - 160біт, але все одно рішення дуже компромісне
-
Lekrs
Member
Це потрібно запитати у Melofon, можливо заглючило, можливо пропустив буковкуkoniyoto: ↑ 30.04.2023 11:22Тут нема з чим сперичатися, але все ж таки: "До чого тут VRM?"Lekrs: ↑ 30.04.2023 11:19
При тому що налаштування текстур сильно впливає на кількість потрібної відеопамяті.
-
Alex646
Member
Хочу ще нагадати, що велика кількість відеопам'яті від АМД на перспективу не потрібна з причин того, что АМД дуже швидко кидає з драйверною підтримкою.
-
koniyoto
Member
Поясніть, будь ласка, а то мені, як власнику 5700 не дуже зрозуміло - де і коли мене "кинули"?Alex646: ↑ 30.04.2023 11:37 Хочу ще нагадати, що велика кількість відеопам'яті від АМД на перспективу не потрібна з причин того, что АМД дуже швидко кидає з драйверною підтримкою.
-
Евгений27
Member
, как раз таки,нвидиа кидает после выхода нового поколения,амд ещё долго пилит дрова.Alex646: ↑ 30.04.2023 11:37 Хочу ще нагадати, що велика кількість відеопам'яті від АМД на перспективу не потрібна з причин того, что АМД дуже швидко кидає з драйверною підтримкою.
-
Геральт
Member
Тобто в мене стане 32GB Vram якщо я текстури на високі перключу чи як?Lekrs: ↑ 30.04.2023 10:50 Пофіксаєш, перемкнувши текстури з ультра на високі
-
koniyoto
Member
І ви, якщо можна, поясніть - у дружини стоїть 770. Які у неї проблеми з драйверами? Те, що продуктивності 770 на сьогодні замало то зрозуміло, але ж мова не про це.Евгений27: ↑ 30.04.2023 11:39, как раз таки,нвидиа кидает после выхода нового поколения,амд ещё долго пилит дрова.Alex646: ↑ 30.04.2023 11:37 Хочу ще нагадати, що велика кількість відеопам'яті від АМД на перспективу не потрібна з причин того, что АМД дуже швидко кидає з драйверною підтримкою.
-
Lekrs
Member
Тобто зможеш комфортно грати при своїй кількості vram, але з меншими налаштуваннями. Логічно жишГеральт: ↑ 30.04.2023 11:39Тобто в мене стане 32GB Vram якщо я текстури на високі перключу чи як?Lekrs: ↑ 30.04.2023 10:50 Пофіксаєш, перемкнувши текстури з ультра на високі
-
Gelonyrum
Member
Так пререлізна версія від релізної відрізняється чуть менше ніж ніяк, можна просто зайти на ютуб і включити БУДЬ-ЯКЕ відео де запускають гру на RTX 4090 на максимальних налаштуваннях (можна навіть без РТ) і подивитись скільки вона віджирає в реальності, а не тикати всюди своїм скріншотом з течпаверапу. Спеціально для вас з таймкодом:TepH: ↑ 30.04.2023 11:21Тобто відео від блогерів на ютубі записане на передрілізній версії гри більш достовірне ніж повномаштабний огляд від Techpowerup?Pre-Launch 'Jedi: Survivor' Eats 21GB of VRAM, Struggles on RTX 4090
...
These reports come from EckhartsLadder and GameStar on YouTube
- спойлер
-
Hotspur
Member
Радеон 6800 найдешевше що можна купляти зараз
-
anthropocide
Member
В чём проблема снизить в настройках игры качество текстур если мало памяти? Сделали блин проблему из ничего
Всегда приходится снижать настройки если железо не тащит, или кто-то об этом до сих пор не знает?
Всегда приходится снижать настройки если железо не тащит, или кто-то об этом до сих пор не знает?
-
oversmoke
Member
Есть где почитать об этой особенности в тестах?Hum: ↑ 30.04.2023 10:43 У видеокарт амд меньший фпс чем у нвидии в режиме с рт лучами но только при условии, что нет упора в объем памяти. Если памяти не хватает но все становится наоборот + отсутствующие фризы.
-
Gelonyrum
Member
Як мінімум, текстури це те, що найбільше впливає на вигляд гри, той же The Lust of Ass навіть з текстурами середньої якості виглядає дуже навіть так собі, про мінімальні взагалі мовчу бо там лютий жах та мило. Якщо решту налаштувань можна спокійно переключити з ультра на низькі та не помітити відчутної різниці то з текстурами так не получиться, воно одразу кидається в очі.anthropocide: ↑ 30.04.2023 12:02 В чём проблема снизить в настройках игры качество текстур если мало памяти? Сделали блин проблему из ничего
-
Геральт
Member
Якість текстур практично не впливає на швидкодію (при достатній кількості vram), проте вона істотно впливає на візуал.Lekrs: ↑ 30.04.2023 11:53 Тобто зможеш комфортно грати при своїй кількості vram, але з меншими налаштуваннями. Логічно жиш
Не у всіх іграх ця опція доступна в принципі.
VRAM не тільки для текстур потрібна.
Так що ні, комфортно грати не вийде. І повзунком vram не збільшити