Проблема перегріву була вирішена, без зняття СО. Мабуть чули за Keep It Simple, Stupid? (c)Dream Machines: ↑ 28.04.2023 07:56не допомогли
Ноут був на балансі галери, в разі подальших проблем техніку відправляють у власний техвідділ. Якщо там виявляють стороннє втручання, ремонт або і уся вартість техніки падає на плечі користувача. Температуру трубок я проконтролював під час стрес-тесту, аби виключити їх можливе пошкодження та випарування середовища переносу тепла. До того ж, я припустив, що між процом і СО в ноуті використано рідкий метал, який не висихає (з часом дифузує у кришку), тому знімати СО нагальної потреби не булоFen1xz: ↑ 28.04.2023 08:12Если вы уже разобрали ноут, то решение не снимать СО выглядит странным
Як на мене, тут наявна помилка у інженерному прорахунку, СО такого формату просто нездатна ефективно відводити тепло від процесора, який тримає частоти в бусті довше 30 секунд.
І так, система раніше не так сильно грілася, бо:
1) задачі були простіші, компіляція тривала менше часу
2) температура в приміщенні була нижче
Користувач взагалі не бачив тротлінгу (дев в залізо не дуже), його хвилювало, що поверхня топкейса з клавіатурою почала помітно грітися і чи то не призведе до виходу з ладу (з подальшими фін.втратами з його боку).