Новости
Последние статьи и обзоры
Странные вопросы и точные ответы
-
mumu
Member
VPN сервісами хтось користується?
можна зробити так, щоб виключно торрент клієнт qbittorent працював через впн сервер?
можна зробити так, щоб виключно торрент клієнт qbittorent працював через впн сервер?
-
Engineer_1988
Member
В поиске google достаточно инфы. Тут другой вопрос у Вас должен возникнуть, а именно скорость скачивания через vpnmumu: ↑ 14.04.2023 15:52 VPN сервісами хтось користується?
-
mumu
Member
я вже страйк зі старлінка отримав, скасовування сервісу заробити якось не хочеться, тому й питаю, в кого який досвід/рекомендації
-
_nic
Member
qbittorent наче має опцію привязки до мережового інтерфейсу, але можна завжди зробити як Я - використати тревел роутер з вбудованим ВПН клієнтом та опцією рубати весь трафікк поза впнmumu: ↑ 14.04.2023 15:52 VPN сервісами хтось користується?
-
7mindfields
Member
Може хто знає, як працює гарантія від Anker у нас, чи є офіційні сц, бо нормальні магазини дають гарантію 5 років на зарядні станції, а усілякі сіровози від 3 місяців до 2 років (декотрі вказують 5 років, але від виробника)?
-
murzik
Member
А де тема пасхи
-
Engineer_1988
Member
Для тих хто в темі, питання:
Який тип кабелю використати для повної заміни проводки вантажного автомобіля ГАЗ 53?
Рідний ніякий, поки що дивлюсь на мідний автотракторний ПГВА 1,5 кв.м одножильний. Планую 2 кольори (чорний та червоний). Буде мабуть ще в гофрі.
На який ще тип кабелю звернути увагу?
Який тип кабелю використати для повної заміни проводки вантажного автомобіля ГАЗ 53?
Рідний ніякий, поки що дивлюсь на мідний автотракторний ПГВА 1,5 кв.м одножильний. Планую 2 кольори (чорний та червоний). Буде мабуть ще в гофрі.
На який ще тип кабелю звернути увагу?
-
mumu
Member
В уазику колись ставив https://detali.zp.ua/catalog/91087-prov ... hevyj_30m/
на поворотники і для керування реле брав 0,75. Мені загалом провід сподобався.
В цьому ж магазі брав клеми всякі, реле і колодки з запобіжниками, бо в совкопромі пару скруток на всі випадки
, шо не ок
А прості мужики ставлять шввп і не паряться, виходить дешевше і на пару років хватить точно.
на поворотники і для керування реле брав 0,75. Мені загалом провід сподобався.
В цьому ж магазі брав клеми всякі, реле і колодки з запобіжниками, бо в совкопромі пару скруток на всі випадки
А прості мужики ставлять шввп і не паряться, виходить дешевше і на пару років хватить точно.
-
Engineer_1988
Member
те що я і планую брати, ПГВА. Мало 0.75, буде 1.5мм.кв.
mumu: ↑ 16.04.2023 20:01 https://detali.zp.ua/catalog/91087-
Прості мужики просто не читають специфікацію даного кабелю і не розуміють, що він не для цього: ".... експлуатуються в житлових і адміністративних приміщеннях, а також для виготовлення подовжувальних шнурів на напругу до 380 В для систем 220/380 В»"..
В моєму випадку якісно треба.
-
murzik
Member
Engineer_1988
я не в темі, але ж напевно треба гуглити "проводка для авто", "авто проводка", зайти на СТО запитати, на АВТО форуми сходити, нє?
я не в темі, але ж напевно треба гуглити "проводка для авто", "авто проводка", зайти на СТО запитати, на АВТО форуми сходити, нє?
-
Engineer_1988
Member
murzik: ↑ 16.04.2023 21:12 я не в темі, але ж напевно треба гуглити "проводка для авто", "авто проводка", зайти на СТО запитати, на АВТО форуми сходити, нє?
це тобі не дерева косити на стрімянці
-
7mindfields
Member
Engineer_1988: ↑ 16.04.2023 21:21murzik: ↑ 16.04.2023 21:12 я не в темі, але ж напевно треба гуглити "проводка для авто", "авто проводка", зайти на СТО запитати, на АВТО форуми сходити, нє?
це тобі не дерева косити на стрімянцібензокосою, в Google я не забанений, як ти
![]()
-
murzik
Member
Engineer_1988
я це вже десь чув тут. ваша коронна фраза?)
Отправлено спустя 3 минуты 1 секунду:
краще скажіть, чому в телеграмі по правій кнопці мишу не має "шукати в ГУГЛ". у них що, тьорлки?
я це вже десь чув тут. ваша коронна фраза?)
краще скажіть, чому в телеграмі по правій кнопці мишу не має "шукати в ГУГЛ". у них що, тьорлки?
-
Engineer_1988
Member
Зуб тещі даю, таки моя.
якщо ти про dekstop версию, то не скажу, поглянь на моди 4пда(паралельно хоть 20 шт ставишь і перевіряешь, код все одно лише в оригінал прийде) може в якійсь і є. В мобільній я не користуюсь оригіналом, хоча стоїть direct версія , та лише мод використовую (BGram).murzik: ↑ 16.04.2023 22:19 краще скажіть, чому в телеграмі по правій кнопці мишу не має "шукати в ГУГЛ". у них що, тьорлки?
Ось подивись https://t.me/AltTG/99999
-
Alex+
Member
Engineer_1988
Почитав спеціфікацію пгва і так і не зрозумів, що у ньому унікального. Звичайний мідний дріт, хіба що якіхось маслостійких властивостей додали. Проте майже відсутні вимоги для класу ізоляції, дріт можна використовувати до 48в. Від того він повинен бути дешевшим.
Бачу в цьому зворотню сумісність зі звичайним шввп. Тобто дорогший шввп можна використовувати в авто, (якщо нема прямого контакту з агресивними рідинами), а дешевий пгва не можна використовувати для проводки в хаті. Тому якщо він у вас не буде купатися в мастилі_бензині, то можна не хвилюватись. На своему газоні так і робив, він не жалувався )))
Почитав спеціфікацію пгва і так і не зрозумів, що у ньому унікального. Звичайний мідний дріт, хіба що якіхось маслостійких властивостей додали. Проте майже відсутні вимоги для класу ізоляції, дріт можна використовувати до 48в. Від того він повинен бути дешевшим.
Бачу в цьому зворотню сумісність зі звичайним шввп. Тобто дорогший шввп можна використовувати в авто, (якщо нема прямого контакту з агресивними рідинами), а дешевий пгва не можна використовувати для проводки в хаті. Тому якщо він у вас не буде купатися в мастилі_бензині, то можна не хвилюватись. На своему газоні так і робив, він не жалувався )))
Последний раз редактировалось Alex+ 18.04.2023 14:55, всего редактировалось 1 раз.
-
Engineer_1988
Member
Alex+: ↑ 18.04.2023 14:21 Engineer_1988
Почитав спеціфікацію пгва і так і не зрозумів, що у ньому унікального. Звичайний мідний дріт, навіть якіхось маслостійких властивостей не завезли. Проте майже відсутні вимоги для класу ізоляції, дріт можна використовувати до 48в. Від того він повинен бути дешевшим.
Бачу в цьому зворотню сумісність зі звичайним шввп. Тобто дорогший шввп можна використовувати в авто, але дешевий пгва не можна використовувати для проводки в хаті. На своему газоні так і робив, він не жалувався )))
Питання закрито вже, але відповім
Щодо унікальності питання до виробників. Є тип кабелю ПГВА - його і використаю за призначенням(стійкий до дії дизельного палива, масел, бензину, підвищена гнучкість).
ШВВП - токонесуча жила виконана з мідних дротів або мідних луджених оловом дротів(пучок дротів). Господар, який себе поважає, не буде робити для проводки в будинку такий кабель. Я встановлював ВВГ-П НГ 3х2,5, сварка лише.
ШВВП не можна використовувати в моєму варіанті, тому що довго не проживе. Вся проводка вантаж. авто йде по рамі(попадає бензин чи соляра, масла і .д.). Він навіть по температурі не підходить...
А робити можна все що завгодно, головне що потім буде з цим через пару років.
-
Alex+
Member
Engineer_1988
Так, я виправив свою похибку, не встиг раніше. Знайшов гости ще радянські. Там дійсно прописана вимога до маслостійкості, хоча не конкретизується як її реалізувати - тобто знову без жорстких вимог, головне щоб працювало )))
Відправлено через 1 хвилину 9 секунд:
Так, я виправив свою похибку, не встиг раніше. Знайшов гости ще радянські. Там дійсно прописана вимога до маслостійкості, хоча не конкретизується як її реалізувати - тобто знову без жорстких вимог, головне щоб працювало )))
Відправлено через 1 хвилину 9 секунд:
Так там декілька шарів ізоляції, що йому зробиться?Engineer_1988: ↑ 18.04.2023 14:54Вся проводка вантаж. авто йде по рамі(попадає бензин чи соляра, масла і .д.
-
Volodimir
Member
КГ-10 кидай и не парься. Он и маслотермостойкий, и диаметр достаточен, если мало - то КГ-16.
-
Alex+
Member
Якщо вже робиться проводка з нуля та ще й з нотками ідеалізму, то краще вже купити той провід, що точно для цього предназначений, зробити розпайку як написано в гостях. Можна ще й не в гофрі, а в трубах прокласти (доречі на моєму так і було), а в горах тільки кінці. Навіть на нових газонах такої якісної проводки не було! 
-
Engineer_1988
Member
Volodimir: ↑ 18.04.2023 15:17 КГ-10 кидай и не парься. Он и маслотермостойкий, и диаметр достаточен, если мало - то КГ-16.
Если без шутки, Кг идёт как сварочный провод и использ как к примеру провода от аккума к генератору)