Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Васильович: 09.04.2023 14:06 Пройшов ELEX (так, першу частину).

Це моя перша гра від Piranha Bytes, і так як не люблю суто фентезі сеттінг - в старіші ігри студії ніколи не грав (хоч і багато про них чув).
Загалом, гра дуже сподобалася, хоча назвати її "відмінною" чи "для всіх" точно не можу.
Награв близько сотні годин, склалися такі суб'єктивні враження:
1) Переваги гри:
- гра складна на початку (фактично, десь до 10-15 рівня необережна зустріч з будь-яким мобом може виявитися фатальною для вас)
- цікавий сеттінг (спочатку набір місцевих фракцій трохи нагадав "ковбоїв" проти Легіону в New Vegas, але пізніше я зрозумів, що сильно помилявся)
- цікаві квести і неочікувані зв'язки між ними в результаті (тут без спойлерів ніяк, тому повірте на слово :) )
- правильна вертикальність локацій (в цій "правильності" велика заслуга наявності джет-паку, але все ж)
- фоновий музичний супровід западає в душу
- подекуди потішні "пасхалки"
2) Недоліки гри:
- просто тони багів
- мало побічних квестів в останніх главах гри
- інтелект та поведінка компаньйонів часто просто - :facepalm:
- фінальний босс дуже слабкий

Для олдів недоліком може стати ще те, що фінальний твіст
спойлер
надто сильно перекликається з деякими подіями Command & Conquer 3: Tiberium Wars
, але це не точно :gigi:
Олди пробачили всі недоліки грі як тільки перший зустрічний півень заклював їх 5 разів поспіль. Таки спробуйте першу Готіку .(після неї прийде розуміння що Піраньї завжди роблять Готіку , тільки під різними назвами)
Васильович
Member

anyname: 09.04.2023 14:23Таки спробуйте першу Готіку
Дякую, але, як вище вже писав, не лежить душа до фентезі :)
Думаю десь на наступних розпродажах купити ELEX II.
Ostin
Member

Васильович: 09.04.2023 16:11Думаю десь на наступних розпродажах купити ELEX II
Спробуйте. Мені теж сподобалась перша частина. Вона цілком в дусі компанії, яка завжди робить свою готику в різних декораціях. Дуже суттєвий недолік для мене (саме геймдизайну, а не баги чи анімація чи технічна складова чи недоопрацьований ші) - це те, що з ворогів не падає зброя, яка була в них в руках. Не міг повірити, що піраньї таке зробили в угоду балансу.
Про другу частину я писав відгук минулого літа чи то початку осені в цій темі. Загалом, буде цікаво порівняти враження від ELEX II.
Васильович
Member

Ostin: 09.04.2023 16:59з ворогів не падає зброя, яка була в них в руках
Ух, а я навіть уваги цьому не надав, так як звик до подібної поведінки ігор.
Хоча погоджуюся, що це трохи нелогічно і несправедливо.
А то завалиш якогось Reaver Leader з модним підсвіченим мечем, а луту з нього дадауть повні кишені Cultivator's Loaf :lol:
Ostin: 09.04.2023 16:59Загалом, буде цікаво порівняти враження від ELEX II
З теперішнім темпом життя - чекайте десь за півроку-рік :(
anyname
Member

Ostin: 09.04.2023 16:59
Васильович: 09.04.2023 16:11Думаю десь на наступних розпродажах купити ELEX II
Спробуйте. Мені теж сподобалась перша частина. Вона цілком в дусі компанії, яка завжди робить свою готику в різних декораціях. Дуже суттєвий недолік для мене (саме геймдизайну, а не баги чи анімація чи технічна складова чи недоопрацьований ші) - це те, що з ворогів не падає зброя, яка була в них в руках. Не міг повірити, що піраньї таке зробили в угоду балансу.
Про другу частину я писав відгук минулого літа чи то початку осені в цій темі. Загалом, буде цікаво порівняти враження від ELEX II.
Зброю в цьому питанні прирівняли до броні . недолік те що стати не впливають на дамаг. І якщо з лазерами , вибухівкою це логічно , то залізякою по пиці фізкультурник ( чистий чи на допінгу ) повинен бити потужніше за початкового дистрофіка . но це також заради балансу (бо через декілька годин торгівельних махінацій всі стати максяться)
0trog0
Member

Хочу купити повний комплект Borderlands 3. Як вважаєте, на літньому розпродажу ціна буде нижчою від теперішніх знижок у стім або епік?
Dremjke
Member

0trog0: 13.04.2023 19:14Хочу купити повний комплект Borderlands 3. Як вважаєте, на літньому розпродажу ціна буде нижчою від теперішніх знижок у стім або епік?
Це повний рандом.
Metric
Junior

Граю зараз в Fallout 4 та мод Horizon 1.9.3 - раджу тим хто хоче пограти дійсно в 4 частину яку буде набагато цікавіше та хардкорніше проходити, є навіть наша мова. :beer:
Volodimir
Member

Hollow Knight
Ушёл, вернусь не скоро :) :super: :rolleyes: :gamer:
Lukash
Member

Відірваний від власної техніки, тому зібрав собі Ryzen 2600 + GTX 1650 і з подивом виявив, що на цій комбінації чудово йде WatchDogs 2 - на високих 60 fps.
Завжди думав що дуже вимоглива гра.
_FYA_EXel
Member

Lukash: 16.04.2023 22:33 Відірваний від власної техніки, тому зібрав собі Ryzen 2600 + GTX 1650 і з подивом виявив, що на цій комбінації чудово йде WatchDogs 2 - на високих 60 fps.
Завжди думав що дуже вимоглива гра.
Ты просто перепутал WatchDogs 2 с Watch Dogs Legion :gigi:
MaxZema
Member

Нарешті насолодився TLOU :rotate: Останні патчі виправили гру (для мене) і я зміг пройти її на ультра-високих без жодного краша. Поганий реліз порту , але гра чудова! Naughty Dog можуть в емоції :weep: Цікаво, після провалу з першою частиною , чи слід чекати другу на пк?
Paradox1306
Member

MaxZema: 17.04.2023 02:47 Нарешті насолодився TLOU :rotate: Останні патчі виправили гру (для мене) і я зміг пройти її на ультра-високих без жодного краша. Поганий реліз порту , але гра чудова! Naughty Dog можуть в емоції :weep: Цікаво, після провалу з першою частиною , чи слід чекати другу на пк?
"чудова" гра, де після слів "зміг пройти без постійних крашів" хочеться привітати. сама по собі гра ок, не такий шедевр як весь час кричали звісно, як і всі екзи соні які вийшли на пк, але продалась же, парт 2 теж можна продати (як зручно що вже велику частину роботи по оптимізації під движок зроблено), особливо якщо згадати що в соні все погано
MaxZema
Member

Вітаю! Хочу пограти в ремастери біошоків , але вони на англійській мові. Питання: чи безпечно користуватися українізаторами/русіфікаторами , які скачуються з стім чи наприклад playground ?
Васильович
Member

MaxZema
Англійську варто підтягнути anyway B-)

А тепер по ділу :)
На днях прочитав новину про каталог української локалізації ігор.

І згадку про BioShock™ Remastered там бачив.
Думаю, в каталозі присутня базова модерація, тому користуватися такими українізатора можна.
MaxZema
Member

Перевірив файл на VirusTotal ( https://imgur.com/a/5LVSL4X ). Щось знайшло... Ех... Шкода.
MessiaH
Member

mkx1234: 31.03.2023 10:04Играл Returnal на ПК, не заметил проблем оптимизации, хотя писали про 32гб рамы надо,
Да, надо много рама однозначно, потребление в 4к на ультрах больше 16 гигов и вся система есть под 30гб оперы
The_Rusik
Member

MessiaH
Можно снизить до высоких и разницы в графике не будет, нужно с лупой искать, зато куча ресурсов освободится.
anyname
Member

The_Rusik: 23.04.2023 10:16 MessiaH
Можно снизить до высоких и разницы в графике не будет, нужно с лупой искать, зато куча ресурсов освободится.
Не пацанский это метод.. нужно все на ультра для утилизации ресурсов . и с лупой статтеры искать B-) (крайне желательно на унрил енжин).
Васильович
Member

MaxZema: 22.04.2023 23:49Перевірив файл на VirusTotal ( https://imgur.com/a/5LVSL4X ). Щось знайшло... Ех... Шкода.
Один якийсь ноунейм проти 70 інших антивірів? От чесно, я б не парився...
Ответить