Клуб поціновувачів старого заліза

Куратор темы: mklm
Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Ответить
Автор
Member

ApostolCV: 09.04.2023 16:44 цінністі як такової лише в тому , що була бокс версія , з коробкою, дисками , інструкцією.
Якщо це те що я бачив, а саме Palit, то не знаю, не знаю що там вам цікаво було.
Ну тільки якщо прихильник 5000 серії, бо Паліт того часу це таке ДНООО :insane:
Бумик
Member

offece-trader: 08.04.2023 18:07 Попалась материнка ASRock K7Upgrade-880 (без платы для апгрейда). Один надорванный кондер (на фото обведен), остальные нормальные, дутышей нет. Включать даже не пробовал. Интересна кому будет гривен за 200 или в утиль списывать ?
спойлер
Изображение
Если найдете материнку сокет 7,то будет интересна.
Есть 4 проца сокет7,а проверить их не на чем.
Death
Member

Бумик
есть лишняя супер 7 но явно не 200 грн :gigi:
offece-trader
Member

Бумик: 09.04.2023 20:08Если найдете материнку сокет 7,то будет инересна.
Есть 4 проца сокет7,а проверить их не на чем.
Сейчас блок питания ищу, который был, но непонятно куда делся... Клавиатуру вроде уже нашел которая АТ. Найду блок питания, буду проверять древние материнки, которые сокет 4-5-6-7
acidburn
Member

offece-trader: 09.04.2023 20:38 Сейчас блок питания ищу, который был, но непонятно куда делся... Клавиатуру вроде уже нашел которая АТ. Найду блок питания, буду проверять древние материнки, которые сокет 4-5-6-7
Стільки проблем з тими старими блоками АТ, що іноді простіше використовувати перехідник АТХ-АТ з Алі, за три бакса найпростіші типа такого https://www.aliexpress.com/item/1005003951763318.html (без -5В).
Деякі звуковухи не заведуться, але для перевірки вистачить. Є й складніші з перетворювачем і навантаженням на 3.3В
offece-trader
Member

acidburn: 10.04.2023 02:10
offece-trader: 09.04.2023 20:38 Сейчас блок питания ищу, который был, но непонятно куда делся... Клавиатуру вроде уже нашел которая АТ. Найду блок питания, буду проверять древние материнки, которые сокет 4-5-6-7
Стільки проблем з тими старими блоками АТ, що іноді простіше використовувати перехідник АТХ-АТ з Алі, за три бакса найпростіші типа такого https://www.aliexpress.com/item/1005003951763318.html (без -5В).
Деякі звуковухи не заведуться, але для перевірки вистачить. Є й складніші з перетворювачем і навантаженням на 3.3В
Вот это спасибо за дельный совет. А может есть ссылки на проверенного продавца у которого есть полный варианта с 3.3В ?
Бумик
Member

Sanьka
Member

Бумик: 10.04.2023 11:24https://m.olx.ua/d/obyavlenie/kompyuter ... bserved_ad. Никому не нужно?
Музейный рабочий экспонат аналогов которому нет
аналоГовнєтний проц B-)
ApostolCV
Member

Приехал комплект который скидывали выше. Мать конечно была засрана знатно. А так состояние внешне на 4+.
спойлер
Изображение
Изображение
Изображение
:shuffle:
Sanьka
Member

ApostolCV
А 370сок був з двухканалом?
radical
Member

Sanьka: 10.04.2023 11:47А 370сок був з двухканалом?
Під RDRAM типу був
Але на фото плата SDRAM+DDR без підтримки туалатинів, якщо я не помиляюсь.
І у чайнтека на комбо-платах для роботи ДДР була потрібна спеціальна плата-термінатор, яка звичайно йшла в комплекті з платою і вставлялась в крайній слот SDRAM.
спойлер
271850_O.jpeg
Sanьka
Member

radical: 10.04.2023 12:05Але на фото плата SDRAM+DDR без підтримки туалатинів, якщо я не помиляюсь.
Точно, придивився. Слоти різні.
Цікава плата це точно :up:
spoglyadach
Member

Санітари з психіатричної щось таке запитували, відправив їм посилання :)

Відправлено через 1 хвилину 55 секунд:
ApostolCV: 10.04.2023 11:43 Приехал комплект который скидывали выше. Мать конечно была засрана знатно. А так состояние внешне на 4+.
Це той що виставив 100 а хотів 400? За скільки домовились по факту, просто цікаво?
Відяшка яка цікава... хммм
Zakarul
Member

надумал кто-то забрать SDR за 2000грн?)
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/geforce ... Rzkow.html
spoglyadach
Member

Zakarul: 10.04.2023 15:52 надумал кто-то забрать SDR за 2000грн?)
А шо, а ви відєлі скока оно на ібєй стоіт... правда я ніколи там не продавав і нічого про це не знаю. Але ви відєлі вапщє, міняю на Тесла :lamer:

Відправлено через 3 хвилини 25 секунд:
Були колись часи, материнка із Зальманом за 200 гривень, відюшка 3850 за 300 гривень.
Краса нєапісуєма
спойлер
Изображение
Taipen
Member

Zakarul: 10.04.2023 15:52 надумал кто-то забрать SDR за 2000грн?)
я вже й забув що такі були, якось тоді вони швидко пролетіли від ріви до 2 ті і 3ті моделей
radical
Member

spoglyadach: 10.04.2023 15:57 Були колись часи, материнка із Зальманом за 200 гривень, відюшка 3850 за 300 гривень.
А8V? шкода, купив таку на олх, виявилась напівдохла
spoglyadach
Member

radical: 10.04.2023 16:58 А8V? шкода, купив таку на олх, виявилась напівдохла
Так, досить непогана плата як виявилось, хоча я по суті купував її через охлад + як тестовий стенд з AGP. А вона навіть трохи в розгін може + проци всі тримає під 939.
Вони були популярними, тому досить часто трапляються по 100-200 гривень. Єдине що мене вхарило, це робота SATA, на скільки я пам'ятаю, там треба підсовувати драйвери при встановленні вінди і тоді воно нормально бутається. Може у вас із цим проблема була?
radical
Member

spoglyadach: 10.04.2023 17:02 Так, досить непогана плата як виявилось, хоча я по суті купував її через охлад + як тестовий стенд з AGP. А вона навіть трохи в розгін може + проци всі тримає під 939.
У мене така колись була делюксова, х2 3800+@2500, 2GB DDR400 cl2, HD3850
spoglyadach: 10.04.2023 17:02 Єдине що мене вхарило, це робота SATA, на скільки я пам'ятаю, там треба підсовувати драйвери при встановленні вінди і тоді воно нормально бутається. Може у вас із цим проблема була?
В біосі ввімкнути "OnChip SATA BootROM", на ХР треба драйвери на дискеті або інтегровані в дистрибутив, на сімці/вісті не треба.
Не буде працювати завантаження з SATA DVD-ROM ще.
Але це не все.
Якщо у вас HDD SATA300 і вище, його треба переключити і режим SATA150, інакше ви диску навіть в біосі не побачите. У старих сигейтів були джампери, хітачі/тошиби переключалися програмно через їхню утиліту (для цього потрібен інший компьютер, зрозуміло), з більш новими носіями типу SSD не експериментував.
offece-trader
Member

offece-trader: 08.04.2023 18:07Попалась материнка ASRock K7Upgrade-880 (без платы для апгрейда). Один надорванный кондер (на фото обведен), остальные нормальные, дутышей нет. Включать даже не пробовал. Интересна кому будет гривен за 200 или в утиль списывать ?
спойлер
Изображение
Несколько человек написали мне: "не бойся, не опнет, смело включай". Включил, результаты такие:
память в 1-2-4 слоте если считать от сокета - при включении кулер крутиться и потом выключается, что бы еще раз включить надо полностью обесточить секунд на 20 (вынимал шнур питания)
Если память вставить в 3 слот, то материнка стартует, доходит до поста (см фото) и потом выключается точно так же. Что бы включить надо снова вынимать питание. Шину выставил минимальную, проц воткнул первый попавшийся коричневый.
Изображение
Ответить