Олди пробачили всі недоліки грі як тільки перший зустрічний півень заклював їх 5 разів поспіль. Таки спробуйте першу Готіку .(після неї прийде розуміння що Піраньї завжди роблять Готіку , тільки під різними назвами)Васильович: ↑ 09.04.2023 14:06 Пройшов ELEX (так, першу частину).
Це моя перша гра від Piranha Bytes, і так як не люблю суто фентезі сеттінг - в старіші ігри студії ніколи не грав (хоч і багато про них чув).
Загалом, гра дуже сподобалася, хоча назвати її "відмінною" чи "для всіх" точно не можу.
Награв близько сотні годин, склалися такі суб'єктивні враження:
1) Переваги гри:
- гра складна на початку (фактично, десь до 10-15 рівня необережна зустріч з будь-яким мобом може виявитися фатальною для вас)
- цікавий сеттінг (спочатку набір місцевих фракцій трохи нагадав "ковбоїв" проти Легіону в New Vegas, але пізніше я зрозумів, що сильно помилявся)
- цікаві квести і неочікувані зв'язки між ними в результаті (тут без спойлерів ніяк, тому повірте на слово )
- правильна вертикальність локацій (в цій "правильності" велика заслуга наявності джет-паку, але все ж)
- фоновий музичний супровід западає в душу
- подекуди потішні "пасхалки"
2) Недоліки гри:
- просто тони багів
- мало побічних квестів в останніх главах гри
- інтелект та поведінка компаньйонів часто просто -
- фінальний босс дуже слабкий
Для олдів недоліком може стати ще те, що фінальний твіст, але це не точно
- спойлер
- надто сильно перекликається з деякими подіями Command & Conquer 3: Tiberium Wars
Последние статьи и обзоры
Новости
Кто во что играет?
-
anyname
Member
-
Васильович
Member
Дякую, але, як вище вже писав, не лежить душа до фентезіanyname: ↑ 09.04.2023 14:23Таки спробуйте першу Готіку
Думаю десь на наступних розпродажах купити ELEX II.
-
Ostin
Member
Спробуйте. Мені теж сподобалась перша частина. Вона цілком в дусі компанії, яка завжди робить свою готику в різних декораціях. Дуже суттєвий недолік для мене (саме геймдизайну, а не баги чи анімація чи технічна складова чи недоопрацьований ші) - це те, що з ворогів не падає зброя, яка була в них в руках. Не міг повірити, що піраньї таке зробили в угоду балансу.Васильович: ↑ 09.04.2023 16:11Думаю десь на наступних розпродажах купити ELEX II
Про другу частину я писав відгук минулого літа чи то початку осені в цій темі. Загалом, буде цікаво порівняти враження від ELEX II.
-
Васильович
Member
Ух, а я навіть уваги цьому не надав, так як звик до подібної поведінки ігор.Ostin: ↑ 09.04.2023 16:59з ворогів не падає зброя, яка була в них в руках
Хоча погоджуюся, що це трохи нелогічно і несправедливо.
А то завалиш якогось Reaver Leader з модним підсвіченим мечем, а луту з нього дадауть повні кишені Cultivator's Loaf
З теперішнім темпом життя - чекайте десь за півроку-рікOstin: ↑ 09.04.2023 16:59Загалом, буде цікаво порівняти враження від ELEX II
-
anyname
Member
Зброю в цьому питанні прирівняли до броні . недолік те що стати не впливають на дамаг. І якщо з лазерами , вибухівкою це логічно , то залізякою по пиці фізкультурник ( чистий чи на допінгу ) повинен бити потужніше за початкового дистрофіка . но це також заради балансу (бо через декілька годин торгівельних махінацій всі стати максяться)Ostin: ↑ 09.04.2023 16:59Спробуйте. Мені теж сподобалась перша частина. Вона цілком в дусі компанії, яка завжди робить свою готику в різних декораціях. Дуже суттєвий недолік для мене (саме геймдизайну, а не баги чи анімація чи технічна складова чи недоопрацьований ші) - це те, що з ворогів не падає зброя, яка була в них в руках. Не міг повірити, що піраньї таке зробили в угоду балансу.Васильович: ↑ 09.04.2023 16:11Думаю десь на наступних розпродажах купити ELEX II
Про другу частину я писав відгук минулого літа чи то початку осені в цій темі. Загалом, буде цікаво порівняти враження від ELEX II.
-
0trog0
Member
Хочу купити повний комплект Borderlands 3. Як вважаєте, на літньому розпродажу ціна буде нижчою від теперішніх знижок у стім або епік?
-
Dremjke
Member
Це повний рандом.0trog0: ↑ 13.04.2023 19:14Хочу купити повний комплект Borderlands 3. Як вважаєте, на літньому розпродажу ціна буде нижчою від теперішніх знижок у стім або епік?
-
Metric
Junior
Граю зараз в Fallout 4 та мод Horizon 1.9.3 - раджу тим хто хоче пограти дійсно в 4 частину яку буде набагато цікавіше та хардкорніше проходити, є навіть наша мова.
-
Volodimir
Member
Hollow Knight
Ушёл, вернусь не скоро
Ушёл, вернусь не скоро
-
Lukash
Member
Відірваний від власної техніки, тому зібрав собі Ryzen 2600 + GTX 1650 і з подивом виявив, що на цій комбінації чудово йде WatchDogs 2 - на високих 60 fps.
Завжди думав що дуже вимоглива гра.
-
_FYA_EXel
Member
Ты просто перепутал WatchDogs 2 с Watch Dogs LegionLukash: ↑ 16.04.2023 22:33 Відірваний від власної техніки, тому зібрав собі Ryzen 2600 + GTX 1650 і з подивом виявив, що на цій комбінації чудово йде WatchDogs 2 - на високих 60 fps.
-
MaxZema
Member
Нарешті насолодився TLOU Останні патчі виправили гру (для мене) і я зміг пройти її на ультра-високих без жодного краша. Поганий реліз порту , але гра чудова! Naughty Dog можуть в емоції Цікаво, після провалу з першою частиною , чи слід чекати другу на пк?
-
Paradox1306
Member
"чудова" гра, де після слів "зміг пройти без постійних крашів" хочеться привітати. сама по собі гра ок, не такий шедевр як весь час кричали звісно, як і всі екзи соні які вийшли на пк, але продалась же, парт 2 теж можна продати (як зручно що вже велику частину роботи по оптимізації під движок зроблено), особливо якщо згадати що в соні все поганоMaxZema: ↑ 17.04.2023 02:47 Нарешті насолодився TLOU Останні патчі виправили гру (для мене) і я зміг пройти її на ультра-високих без жодного краша. Поганий реліз порту , але гра чудова! Naughty Dog можуть в емоції Цікаво, після провалу з першою частиною , чи слід чекати другу на пк?
-
MaxZema
Member
Вітаю! Хочу пограти в ремастери біошоків , але вони на англійській мові. Питання: чи безпечно користуватися українізаторами/русіфікаторами , які скачуються з стім чи наприклад playground ?
-
Васильович
Member
MaxZema
Англійську варто підтягнути anyway
А тепер по ділу
На днях прочитав новину про каталог української локалізації ігор.
І згадку про BioShock™ Remastered там бачив.
Думаю, в каталозі присутня базова модерація, тому користуватися такими українізатора можна.
Англійську варто підтягнути anyway
А тепер по ділу
На днях прочитав новину про каталог української локалізації ігор.
І згадку про BioShock™ Remastered там бачив.
Думаю, в каталозі присутня базова модерація, тому користуватися такими українізатора можна.
-
MaxZema
Member
Перевірив файл на VirusTotal ( https://imgur.com/a/5LVSL4X ). Щось знайшло... Ех... Шкода.
-
MessiaH
Member
Да, надо много рама однозначно, потребление в 4к на ультрах больше 16 гигов и вся система есть под 30гб оперыmkx1234: ↑ 31.03.2023 10:04Играл Returnal на ПК, не заметил проблем оптимизации, хотя писали про 32гб рамы надо,
-
The_Rusik
Member
MessiaH
Можно снизить до высоких и разницы в графике не будет, нужно с лупой искать, зато куча ресурсов освободится.
Можно снизить до высоких и разницы в графике не будет, нужно с лупой искать, зато куча ресурсов освободится.
-
anyname
Member
Не пацанский это метод.. нужно все на ультра для утилизации ресурсов . и с лупой статтеры искать (крайне желательно на унрил енжин).The_Rusik: ↑ 23.04.2023 10:16 MessiaH
-
Васильович
Member
Один якийсь ноунейм проти 70 інших антивірів? От чесно, я б не парився...MaxZema: ↑ 22.04.2023 23:49Перевірив файл на VirusTotal ( https://imgur.com/a/5LVSL4X ). Щось знайшло... Ех... Шкода.