Добрий день всім, у мене така проблема, що інколи в іграх (не тільки в тій, на яку я залишу посилання) трапляється таке, що провисає екран. Це дуже сильно відволікає, https://www.youtube.com/watch?v=lRd4oM0 ... mikhailyan в цьому відео ви можете побачити на початку, як екран трохи смикається або фрізить при повороті камери персонажу, в основному, тільки в такі моменти я помічаю це, коли перевожу камеру, та як побачив на відео, фпс не падає в цей момент. З чим це може бути пов'язане, я спочатку грішив на HDD, але я переніс гру на SSD і все одно та ж сама проблема. Сподіваюсь на вашу допомогу, дякую)
Комплектуючі:
Проц - i3-9100f
Відеокарта - GTX 1660super
Оператива - 16GB 8x2
Последние статьи и обзоры
Новости
Мікро-пролаги в іграх
-
m1khailyan
Junior
-
seraphic
Member
Пиши в поддержку игры, в стиме есть отдельное комьюнити
-
Alex646
Member
Я лично ничего не увидел в этом 3-х секундном видео. Не быть мне киберкотлетой.
-
Klon
CG graphikos fan
m1khailyan
по моніторингу Фпс нічого не фрізіть, спробуйте Афтербернер з графіком , там може щось покаже.
Можливо монітор не встигає малювати і лаг
по моніторингу Фпс нічого не фрізіть, спробуйте Афтербернер з графіком , там може щось покаже.
-
m1khailyan
Junior
Та раніше вроді грав, все було нормально і такого не було, але дякую за відповідь, постараюсь спробувати афтобьорнеромKlon: ↑ 03.04.2023 20:31 m1khailyan
-
Dremjke
Member
А монитор сколько Гц?m1khailyan: ↑ 03.04.2023 19:41Комплектуючі:
Проц - i3-9100f
Оператива - 16GB 8x2
-
AntonyKandaurov
Member
Выключена вертикалка при фпс больше чем герцовка экрана- рваная картинка.
-
m1khailyan
Junior
Монітор 75 гцDremjke: ↑ 03.04.2023 21:44А монитор сколько Гц?m1khailyan: ↑ 03.04.2023 19:41Комплектуючі:
Проц - i3-9100f
Оператива - 16GB 8x2
Відправлено через 1 хвилину 55 секунд:
Мені здається це не те, бо для всяких шутерів, вертикалка це дуже поганий параметр, та і раніше завжди так грав, все було нормальноAntonyKandaurov: ↑ 03.04.2023 23:05 Выключена вертикалка при фпс больше чем герцовка экрана- рваная картинка.
-
AntonyKandaurov
Member
m1khailyan
Просто не замечали, картинка рвётся когда фпс больше чем герцовка экрана, особенно это заметно когда резко вращаешь камерой.
Не даром киберкотлетам продают 240 и 360 гц мониторы чтобы лочить вертикалкой и не наблюдать рваную картинку в касыго.
Просто не замечали, картинка рвётся когда фпс больше чем герцовка экрана, особенно это заметно когда резко вращаешь камерой.
Не даром киберкотлетам продают 240 и 360 гц мониторы чтобы лочить вертикалкой и не наблюдать рваную картинку в касыго.
-
Dremjke
Member
Ось і відповідь на питання.m1khailyan: ↑ 04.04.2023 10:12Монітор 75 гц
Отправлено спустя 2 минуты 22 секунды:
Так и есть. В кс го давно привык к этому, а недавно поставил 1.6 и просто офигел от этой рвани на экране, сразу как-то не по себе стало В COD MW2 2022 тоже заметно, но быстро привыкаешь и не портит ощущения от игры. В BF2042 включена вертикалка, стабильные 60fps + nvidia reflex включен с усилением - 0 инпутлагаAntonyKandaurov: ↑ 04.04.2023 11:38Просто не замечали, картинка рвётся когда фпс больше чем герцовка экрана, особенно это заметно когда резко вращаешь камерой.
Эх, пора решиться на монитор хотя бы 144Гц, 60Гц уже чувствуется, что пора менять.
-
m1khailyan
Junior
Зрозумів, тоді буду копить на монітор. Велике дякую всім за відповідь, що пояснили)