Последние статьи и обзоры
Новости
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор темы:
mklm
-
ApostolCV
Member
spoglyadach, справа у тому, шо я коли вчера тицяв мультиметром , то я не міг нащупати точну диференціацію на їх кінцях земля(-) і +. Опір між ними дуже малий , порядка 10 Ом але не КЗ.
-
spoglyadach
Member
Якось мав досвід, пів ночі паяв пару подібних зсунутих смд конденсаторів, з лупою годинникового майстра у оці та жалом-голкою. Намучився але все зробив красиво, а відяха все одна відвалена. В цих питаннях треба виважено підходити, чи вартий витрачений час та зусилля при рандомному результаті. Є дуже хитрі ділки, які на несправних залізках навмисне роблять легкі пошкодження, стимулюючи легким ремонтом, вони ж продавали як несправне. Ну ви зрозуміли і чому приколApostolCV: ↑ 31.03.2023 17:47 spoglyadach, справа у тому, шо я коли вчера тицяв мультиметром , то я не міг нащупати точну диференціацію на їх кінцях земля(-) і +. Опір між ними дуже малий , порядка 10 Ом але не КЗ.
-
ApostolCV
Member
- спойлер
А був випадок коли купив як не робоче , а там елементарщина, і як результат робоча річ.
-
Бумик
Member
Победил данную проблему.Прогрел феном чип NForce4 и материнка стартанула с видяшкой 8600ГТ,как и положено,в режиме Х16.Прогнал тест Марк01,все отлично.Вывод-отвал подложки чипа от материнки.Проработает ли долго беспроблемно - вот это уже вопрос.Бумик: ↑ 26.03.2023 21:21 С картами GF6600GT и GF7900GS все работает отлично.
Скартами GF8600GT и GF9600GSO нет старта,мамка ругается на отсутствие видео,то бишь 1длинній,3 коротких сигнала.
Подозрения,что или уже мосту скоро каюк или еще кондюки есть дохлые,без вздутия,их и найди,всю плату пахать надо.У меня нет тестера для их проверки без выпайки.
Однако,в нижнем разъеме режим Х2 так и остался,вместо Х4.
-
Death
Member
spoglyadach
вы про керамику возле пси-е ?
вы про керамику возле пси-е ?
-
radical
Member
ну я примерно то и предполагалБумик: ↑ 31.03.2023 19:39 Вывод-отвал подложки чипа от материнки.
нфорс умирает постепенно, и глюки с видеокартами характерный симптом, карта перестает работаеть в верхнем слоте, но работает в нижнем, где меньше линий
еще часто наблюдаются проблемы с ЮСБ портами, реже с сетью/звуком
и отваливается чаще чип от подложки, прогрев обычно на время возвращает работоспособность, даже такая диагностика была.
-
spoglyadach
Member
Біля PCIe вони наче норм вимірюються, та й там вони мають стандартні номінали (якщо пам'ять не підводить) але ж питання було про конденсатори у живленні GPU. Ось туди і намагався сьогодні потицяти з перемінним успіхом.
-
Taipen
Member
написав ще раз в пп, знайшов дваspoglyadach: ↑ 30.03.2023 18:57 Шановні, а має хтось зайві Athlon під 462 керамічного покоління?
-
spoglyadach
Member
В мене був випадок що купив топову не робочу відеокарту заради охолодження, а вона була повністю справна.ApostolCV: ↑ 31.03.2023 18:55 А був випадок коли купив як не робоче , а там елементарщина, і як результат робоча річ.
А ще було десяток випадків коли купував типу робоче, а воно мертве та текстоліт на чіпі вспучило від праски якою гріли. Ця історія тут багато кому знайома
Обведіть хоч на фото ті елементи що збиті, бо воно не дуже чітке та ще й із змазом
-
ApostolCV
Member
spoglyadach, "це фіаско братан" (с). Але вона працює....
Цю паскуду траба було витягувати вручну з інф файла а потім шукати по списку. І це з оф версією каталіста . Лютий 3,14-ець. Як мінімум у 7-й вінді. У XP SP2 на старты ініціалізації системи вішає її на глушняк.
Нижче фото відновлених кондюків.
Цю паскуду траба було витягувати вручну з інф файла а потім шукати по списку. І це з оф версією каталіста . Лютий 3,14-ець. Як мінімум у 7-й вінді. У XP SP2 на старты ініціалізації системи вішає її на глушняк.
Нижче фото відновлених кондюків.
-
spoglyadach
Member
Можливо це особливості мого приладу, але на всіх цих кондьорах маю .0L
-
ApostolCV
Member
З'явився лот для фанатів FX серії від Nvidia
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/videoad ... RwUf0.html
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/videoad ... RwUf0.html
-
radical
Member
-
spoglyadach
Member
Цей чувак написав, що хоче 1000 гривень, залізо як з помийки дістали та й акаунт від Січня 2023 року.
Хоча мені там була цікава лише відеокарта Abit, але я ще або вже не на стільки дурачок
-
ApostolCV
Member
spoglyadach, да, стан "як з курятника". Подібне без купання в ультразвуковій ванній з правильним розчином до БП не підключив би.
P.S. продовження історії за 4670 . Підключив PCI S3Virge як мейн і примусово накатав дрова. Все фурциклює.
P.S. продовження історії за 4670 . Підключив PCI S3Virge як мейн і примусово накатав дрова. Все фурциклює.
-
spoglyadach
Member
Мабуть в системі були якісь залишкі інших драйверів, які заважали роботі, або ще якась невідома фігня.ApostolCV: ↑ 01.04.2023 17:23 spoglyadach, да, стан "як з курятника". Подібне без купання в ультразвуковій ванній з правильним розчином до БП не підключив би.
Я мав такий досвід, що пара материнок запустились без синього екрану, тільки у вінду яка була встановлена на них.
-
offece-trader
Member
Как не удивительно, но перерыв всю коробку с процессами, нашел всего 2 штуки. Кристаллы вроде целые, но надо искать материнку и проверять.spoglyadach: ↑ 30.03.2023 18:57Шановні, а має хтось зайві Athlon під 462 керамічного покоління?
- спойлер
-
spoglyadach
Member
Ножі наголоoffece-trader: ↑ 01.04.2023 22:29 Как не удивительно, но перерыв всю коробку с процессами, нашел всего 2 штуки. Кристаллы вроде целые, но надо искать материнку и проверять.
-
offece-trader
Member
Да у самого есть, надо только время найти и включитьspoglyadach: ↑ 01.04.2023 23:01Ножі наголоoffece-trader: ↑ 01.04.2023 22:29 Как не удивительно, но перерыв всю коробку с процессами, нашел всего 2 штуки. Кристаллы вроде целые, но надо искать материнку и проверять.
-
ApostolCV
Member
Такс, а яка конференція без тестів заліза)
- спойлер