Наскільки мені відомо - ні, це повний рандом, хіба що шукати якись старий номер (сімку старого формату) на барахолці тут (є один надійний продавець номерів) чи на тому ж 0day можливо.Alex+: ↑ 28.03.2023 17:57Ніколи його б і не купляв, але після обстрілів та блекаутів, лайф зовсім не працює, а київстар на 1 рисочку і одразу вимикається коли світло зникає. А водахвон на подив робить стабільно, і інтернета багато дали швидкого, та навіть генератора встановив на БС, тобто до самих послух зв'язку претензій немає.7mindfields: ↑ 28.03.2023 17:42що водафон найбільший імпотент серед операторів вже не один рік.
В принципі, якби не нічні дзвінки, то і не переймався б, а вони гади дзвонять вночі. До сирен ще й це додалося
Чи є якийсь секретний метод купити "чистий" номер?
Новости
Последние статьи и обзоры
Странные вопросы и точные ответы
-
7mindfields
Member
-
Alex+
Member
Zombie
Не, не залишається
Не, не залишається
-
7mindfields
Member
Ні, вони не переносять тарифи з одного номеру на інший.Zombie: ↑ 28.03.2023 18:00А якщо змінити номер, то пакет послуг залишиться?Alex+: ↑ 28.03.2023 17:36Чи було в когось таке, та як з ним боротися?
https://www.vodafone.ua/gold-number
-
Alex+
Member
7mindfields
Ясно
Ясно
-
Sachem
Member
Мне уже 8 лет периодически звонят. Ну тупыеAlex+: ↑ 28.03.2023 17:36Чи було в когось таке, та як з ним боротися?
Было время когда были вилы. Но потом им вроде запретили много звонить, раз в день совсем не проблема, после пережитого.
Тоже так думаю.Alex+: ↑ 28.03.2023 17:36де гарантія, що на новій такого ж не буде?
-
7mindfields
Member
Alex+ ти зв’язок у роумінгу пробував? Чи тобі потрібен інтернет обов’язково?
-
Sachem
Member
У меня есть ещё один номер Водафона, раньше пользовался двумя, ему тоже 8 лет, сейчас им не пользуюсь, держу на всякий случай. На него ни разу никто не звонил. Но не продам. Так что вариант таки реальный найти древний под честное слово.7mindfields: ↑ 28.03.2023 18:00хіба що шукати якись старий номер (сімку старого формату) на барахолці тут
-
Alex+
Member
7mindfields
Так, інтернет треба. Київстар і так майже весь час на роумінгу ... від водафона
Так, інтернет треба. Київстар і так майже весь час на роумінгу ... від водафона
-
sanchako
Junior
Может есть возможность взять еще одну симку чисто для интернета. Или вставить в юсб модем или роутер, пусть он на все звонки отвечаетAlex+: ↑ 28.03.2023 18:13 7mindfields
Так, інтернет треба. Київстар і так майже весь час на роумінгу ... від водафона![]()
-
murzik
Member
де у нас можна придбати такі порти
https://www.globalsources.com/RJ45-conn ... 80399p.htm
-
Crossbow
Member
http://www.kosmodrom.com.ua/prodlist.php?name=rj-45murzik: ↑ 28.03.2023 21:48де у нас можна придбати такі порти
-
murzik
Member
Crossbow
не має такого) вертикальний смд формат
Отправлено спустя 2 минуты 16 секунд:
на аліку є .. ну ок https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... 01671565_7
не має такого) вертикальний смд формат
Отправлено спустя 2 минуты 16 секунд:
на аліку є .. ну ок https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... 01671565_7
-
Alex+
Member
-
murzik
Member
Alex+
+
-
Splemish
Member
Скориставшись вашим методом досягнув своєї цілі, налаштовувати було не легко, але все можливо.Васильович: ↑ 07.03.2023 22:59Мав аналогічну проблему кілька років тому.Splemish: ↑ 07.03.2023 18:21 Хлопці, які маєте ідеї, щоб перекинути файл 100гб з одного компа на інший?
Тімвьювер хоче платну підписку і надає низьку швидкість передачі та й ще вибиває через деякий час бо безкоштовна версія. А якщо і перекинеться то файли пошкоджені і не встановлюється гра.
Сайт Dropmefiles, ніби файли передає, але з файлами щось не так, пробував якось гру перекинути типу репака, то при завантаженні на іншому ПК завжди були помилки з файлами, гру встановити не можливо. Але файли за розміром такі ж.
Залишився варіант з Google Drive за 10.80$. Варіант робочий, підходить.
Але хочеться перебрати спочатку всі безкоштовні варіанти.
Ідеальне рішення - ZeroTier.
Суть: компи будуть об'єднані в єдину віртуальну мережу, файли перекидати можна просто через розшарені ресурси "вінди". В мене швидкість впиралася в канал 100 Мбіт/с, а по оглядах в мережі бачив, що і 500 Мбіт/с реально отримати.
Дякую
Відправлено через 3 хвилини 14 секунд:
Хто яким антивірусом користується чи користуєтесь взагалі?
Я розумію, що можна і його обійти, якщо завантажувати будь що і будь звідки:)
Але все одно антивірус в треї гріє душу.
Мене саме цікавить антивірус з ключем за пару баксів на рік, до прикладу, не як раніше взламані з торентів.
Користувався раніше Есет норд 32, ніби норм був, не ліз будь де щоб тільки щось видалити.
Може щось є і безкоштовне, але ефективне.
-
7mindfields
Member
Windows Defender достатньо, якщо щось перед завантаженням потрібно перевірити - virustotal в браузері (розуміє і лінки, і завантажити файл можна)Splemish: ↑ 29.03.2023 21:38Скориставшись вашим методом досягнув своєї цілі, налаштовувати було не легко, але все можливо.Васильович: ↑ 07.03.2023 22:59
Мав аналогічну проблему кілька років тому.
Ідеальне рішення - ZeroTier.
Суть: компи будуть об'єднані в єдину віртуальну мережу, файли перекидати можна просто через розшарені ресурси "вінди". В мене швидкість впиралася в канал 100 Мбіт/с, а по оглядах в мережі бачив, що і 500 Мбіт/с реально отримати.
Дякую
Мене саме цікавить антивірус з ключем за пару баксів на рік, до прикладу, не як раніше взламані з торентів.
Користувався раніше Есет норд 32, ніби норм був, не ліз будь де щоб тільки щось видалити.
-
Splemish
Member
Спробую ваш метод, не знав, що можна перевірити файл до скасування7mindfields: ↑ 30.03.2023 00:39Windows Defender достатньо, якщо щось перед завантаженням потрібно перевірити - virustotal в браузері (розуміє і лінки, і завантажити файл можна)Splemish: ↑ 29.03.2023 21:38
Скориставшись вашим методом досягнув своєї цілі, налаштовувати було не легко, але все можливо.
Дякую
-
maxn
Member
Подскажите чем лезвия электробритвы можно смазывать за не имением масла специального? Из того что нашел под рукой MOTUL FORK OIL EXPERT LIGHT 5W
Возможно найду моторное 10w40.
Если повезет найду от швейной машинки, но это врядли....так что подскажи по поводу первого варианта.
Возможно найду моторное 10w40.
Если повезет найду от швейной машинки, но это врядли....так что подскажи по поводу первого варианта.
-
Alex+
Member
На крайняк купіть в аптеці вазелінове масло. Коштує копійки
-
maxn
Member
Синтетическое что выше описал не подходит?