Последние статьи и обзоры
Новости
Огляд та тестування контейнеру ASUS TUF Gaming A1 для накопичувачів SSD типу NVMe М.2
-
Scoffer
Member
nobodycaresbear
В огляді двічі написано що це огляд прямо на головній. Що ще треба?
-
Grava
Member
Если не нравится реклама то есть одно решение - можно донатить сайту свои деньги, много. Тогда необходимость в рекламных обзорах отпадает.nobodycaresbear: ↑ 08.03.2023 16:06Угу, тільки такі "хоч якісь" огляди мають відповідно позначатися. Та й без порівняння з конкурентами цінність їх прямує до нуля.
-
LordTornado
Member
Необходимость отпадёт, но жадность никуда не денется...Grava: ↑ 08.03.2023 16:11 Если не нравится реклама то есть одно решение - можно донатить сайту свои деньги, много. Тогда необходимость в рекламных обзорах отпадает.
-
Ostin
Member
До речі, було б гарно озвучувати якісь достойні альтернативи сабжу. Наприклад, в мене є старенький М2 NVMe, Kingston A2000, PCIe3. Я його хочу замінити на щось більш об'ємне, а старим користуватись як флешкою. Питання - куди його вставити, щоб було добре і щоб не 2000 за асус?
-
nobodycaresbear
Junior
Ніде не написано, що це спонсорський/рекламний огляд. Саме про це був початок розмови.Scoffer: ↑ 08.03.2023 16:07 nobodycaresbear
-
Scoffer
Member
nobodycaresbear
Всі огляди на тематичних сайтах спонсорсько-рекламні. Ласкаво просимо в реальний світ
А ще огляд не зобов'язує до порівняння, як не дивно.
Я в огляді побачив все що хотів. Для мене він був корисним. Так що ствердження про цінність абсолютно не вірне.
Всі огляди на тематичних сайтах спонсорсько-рекламні. Ласкаво просимо в реальний світ
А ще огляд не зобов'язує до порівняння, як не дивно.
Я в огляді побачив все що хотів. Для мене він був корисним. Так що ствердження про цінність абсолютно не вірне.
-
Smok
Member
колись купив собі декілька перехідників на алі, але так і не користувався, треба буде затестити для порівняння
алюмінієві, та й на olx можна знайти до 1000 грн, нормально зібрані
алюмінієві, та й на olx можна знайти до 1000 грн, нормально зібрані
-
ImperiumAeternum
Member
Ostin
М2 карманы Orico/Gembird/Bluendless/Maiwo продаются за 1000 грн.
М2 карманы Orico/Gembird/Bluendless/Maiwo продаются за 1000 грн.
-
terminahtor
Member
Відмінний продукт за свою ціну. Якісне та надійне виконання, широкий функціонал.
-
Ostin
Member
Мав досвід з дешевим контейнером 2,5 від цієї фірми. Працювало дуже не дуже. Ще й часто обнуляло дані на диску. Міняв по гарантії. Наступний виявився таким само. Нафіг. Замінив був на Silicon Power A30 і всі проблеми щезли.
Відправлено через 2 години 23 хвилини 14 секунд:
Подивився на Orico, ось такий www.aliexpress.com/item/1005004418075372.html (той що третій, сірий, за 24 зелених).
Є такі рекомендації
Це що за фігня така?Recommended SSD: WD SN750 /Samsung 970 EVO / Samsung 980 Pro / SEAGATE 510 series
Not recommended SSD: Samsung 970 EVO plus / Samsung PM981 / WD SN850 / ADATA / CRUCIAL
-
Kashtan
Member
«компактні зовнішні жорсткі диски (які можна покласти у кишеню) зараз мають обсяг до 5 ТБ. А такі накопичувачі, як SSD можуть містити до 2 ТБ інформації (окремі моделі й до 4 ТБ)»
Якщо автор під «компактні» має на увазі 2.5 , то існує наприклад принаймні три моделі з ємністю в 30.72Тб. Якщо ж м.2 , то й тут у автора зламався Гугл, існує як мінімум дюжина моделей із 7.68тб.
Якщо автор під «компактні» має на увазі 2.5 , то існує наприклад принаймні три моделі з ємністю в 30.72Тб. Якщо ж м.2 , то й тут у автора зламався Гугл, існує як мінімум дюжина моделей із 7.68тб.
-
Scoffer
Member
Китайський контролер не може осилити стандартні протоколи? На або по жору не вивозить як варіант.Ostin: ↑ 09.03.2023 11:00Це що за фігня така?
От тому ноунейми в прольоті не дивлячись на те що типу дешевше.
-
siruf
Advanced Member
Якщо у вас не зламався гугл, можете дати прямі посилання - де можна їх придбати? зовнішні з USB або Thunderbolt інтерфейсом?
-
ImperiumAeternum
Member
Ostin
Про рекомендованные/нерекомендованные впервые увидел по этой ссылке. Странно, да.
Согласен, в плане надёжности универсальных брендов нет. Но и в Асусе пока уверенности нет тоже. Тем более гарантия на этот карман идёт такая же как на дешевые —12 месяцев. Даже на рог (!) версию, которая вообще 3к стоит.
siruf Отправлено спустя 6 минут 43 секунды:
Scoffer
У 970 evo plus такой же контроллер и протокол как у 970 evo, отличается только количество слоев (что никак с карману не относится). Явный бред.
Про рекомендованные/нерекомендованные впервые увидел по этой ссылке. Странно, да.
Согласен, в плане надёжности универсальных брендов нет. Но и в Асусе пока уверенности нет тоже. Тем более гарантия на этот карман идёт такая же как на дешевые —12 месяцев. Даже на рог (!) версию, которая вообще 3к стоит.
siruf Отправлено спустя 6 минут 43 секунды:
Scoffer
У 970 evo plus такой же контроллер и протокол как у 970 evo, отличается только количество слоев (что никак с карману не относится). Явный бред.
-
Kashtan
Member
Мова в реченні йшла не про зовнішні.siruf: ↑ 09.03.2023 15:11Якщо у вас не зламався гугл, можете дати прямі посилання - де можна їх придбати? зовнішні з USB або Thunderbolt інтерфейсом?
-
Lowrider
Member
Усі грані похилі та зрізані. Корпус повністю виконаний з металу сірого кольору і сам по собі важить 149 грамів.LordTornado: ↑ 08.03.2023 09:29 2100 грн за пластиковую коробочку? Ну такое... Хотя фанатам Эпл не привыкать...
-
siruf
Advanced Member
Kashtan Тут увесь огляд саме про "зовнішні" накопичувачі. Про HDD, SSD та флеш-накопичувачі.
Цитата:
Наприклад відносно компактні зовнішні жорсткі диски (які можна покласти у кишеню) зараз мають обсяг до 5 ТБ. А такі накопичувачі, як SSD можуть містити до 2 ТБ інформації (окремі моделі й до 4 ТБ), але коштують при цьому у 3–4 рази дорожче, ніж HDD аналогічного об’єму.
Кінець цитати.
Ваша цитата:
Отже, якщо Ваша ласка, можете надати посилання на продаж:
1) три моделі зовнішніх HDD формату 2,5" з эмністю в 30.72Тб.
2) Дюжина моделей зовнішніх SSD формату 2,5" або м.2 у кармані.
Цікаво буде не тільки мені. Може хтось собі саме такі шукає.
Отправлено спустя 4 минуты 19 секунд:
ImperiumAeternum
Я не совсем понял к чему была эта ссылка на жесткий диск емкостью 4ТБ
https://hard.rozetka.com.ua/transcend_t ... 246276943/
Цитата:
Наприклад відносно компактні зовнішні жорсткі диски (які можна покласти у кишеню) зараз мають обсяг до 5 ТБ. А такі накопичувачі, як SSD можуть містити до 2 ТБ інформації (окремі моделі й до 4 ТБ), але коштують при цьому у 3–4 рази дорожче, ніж HDD аналогічного об’єму.
Кінець цитати.
Ваша цитата:
Отже, якщо Ваша ласка, можете надати посилання на продаж:
1) три моделі зовнішніх HDD формату 2,5" з эмністю в 30.72Тб.
2) Дюжина моделей зовнішніх SSD формату 2,5" або м.2 у кармані.
Цікаво буде не тільки мені. Може хтось собі саме такі шукає.
Отправлено спустя 4 минуты 19 секунд:
ImperiumAeternum
Я не совсем понял к чему была эта ссылка на жесткий диск емкостью 4ТБ
https://hard.rozetka.com.ua/transcend_t ... 246276943/
-
Kashtan
Member
siruf
Де я стверджував про жорсткі диски?
Де я стверджував про "зовнішні"?
Повторююсь - мова йшла про "компактні" SSD, які інтерпретував звісно як 2.5 та м.2.
Мені втретє доведеться повторитись?
А до них окремо зацікавленим можна придбати корпус, щоб використовувати як "зовнішній" без переплат за марку.
Кому цікаво про те, де придбати, може звернутись до мене в ПП.
Де я стверджував про жорсткі диски?
Де я стверджував про "зовнішні"?
Повторююсь - мова йшла про "компактні" SSD, які інтерпретував звісно як 2.5 та м.2.
Мені втретє доведеться повторитись?
А до них окремо зацікавленим можна придбати корпус, щоб використовувати як "зовнішній" без переплат за марку.
Кому цікаво про те, де придбати, може звернутись до мене в ПП.
-
Crossbow
Member
мда...
за комплектацию только "Для підключення контейнера передбачено лише один кабель з роз’ємами USB Type-C з обох сторін для відповідних швидкісних портів."
Минус этому карману! и даже в самом обзоре это упомянули в виде:
"У комплекті на жаль не має кабелю USB Type-C на USB Type-A" -- согласен!
А без указания какой же контроллер стоит в этом кармане - обзор не полный !
А потому Orico маст хев. Там и Realtek и комплектация USB Type-C на USB Type-A + USB Type-C на USB Type-С и у кармана Dual Protocol корпус еще и фулл металл.
за комплектацию только "Для підключення контейнера передбачено лише один кабель з роз’ємами USB Type-C з обох сторін для відповідних швидкісних портів."
Минус этому карману! и даже в самом обзоре это упомянули в виде:
"У комплекті на жаль не має кабелю USB Type-C на USB Type-A" -- согласен!
А без указания какой же контроллер стоит в этом кармане - обзор не полный !
А потому Orico маст хев. Там и Realtek и комплектация USB Type-C на USB Type-A + USB Type-C на USB Type-С и у кармана Dual Protocol корпус еще и фулл металл.
-
saren
Member
Rex
браво.
Отправлено спустя 3 минуты 34 секунды:
господа, а кто что скажет по поводу отвратительных скоростй по "кабелю от смартфона"?
браво.
Отправлено спустя 3 минуты 34 секунды:
господа, а кто что скажет по поводу отвратительных скоростй по "кабелю от смартфона"?