Последние статьи и обзоры
Новости
Странные вопросы и точные ответы
-
murzik
Member
Кінчений вайбер. Як відновити лише архів чатів, без медіа? Воно жере місця 6 ГБ.
Я відновив фул бекап. Потім створив новий бекап лише чатів. Потім видаляю вайбер, встановлюю, відновлюю - все одно 6 ГБ.
Я відновив фул бекап. Потім створив новий бекап лише чатів. Потім видаляю вайбер, встановлюю, відновлюю - все одно 6 ГБ.
-
Mr_Volan
Member
руцями видали папки з картинками та відеоmurzik: ↑ 26.11.2022 14:52 відновлюю - все одно 6 ГБ.
-
murzik
Member
Mr_Volan
оце я туплю. дякую!!
оце я туплю. дякую!!
-
KingpinUA
Member
-
seraphic
Member
Кто знает есть ли какой то официальный реестр запрещённых сайтов у нас в стране?
-
ARomanA
Member
Может кто-то помочь? Нужен человек с ПК на базе Ryzen 5xxx, с интернетом и э/э.
Ключ UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection никак не получается активировать. Продал человеку и ждем уже 2 недели. Один форумчанин взялся помочь, да все то интернета то э/э нет.
Ключ UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection никак не получается активировать. Продал человеку и ждем уже 2 недели. Один форумчанин взялся помочь, да все то интернета то э/э нет.
-
TSMatvey
Member
Народ, можна на сайті овері включити чорну/темну тему? бо нема сечі терпіти ці борошна із білим фоном
-
Graveworm
Member
Таке питаннячко:
Чи можна якось прив'язати сторінки в соціалочках до контактів на телефоні?
Бібер і телега підтягуються за номером, ще б усякі пейсбуки, стограми та тіктаки прикрутити...
Чи можна якось прив'язати сторінки в соціалочках до контактів на телефоні?
Бібер і телега підтягуються за номером, ще б усякі пейсбуки, стограми та тіктаки прикрутити...
-
Artem_M
Member
Я нещодавно придбав 5 5600 в розетці.ARomanA: ↑ 09.12.2022 09:02 Может кто-то помочь? Нужен человек с ПК на базе Ryzen 5xxx, с интернетом и э/э.
Мені сертифікат з ключом не дали.
Про акцію дізнався випадково, написав в АМД, вони мені відповіли - звертайтесь до продавця і просіть сертифікат.
Зайшовши на сайт з акцією НЕ побачив там Україну і відповідно наших продавців.
А вам як сертифікат дістався?
-
maroders2
Member
Таку хрінь хтось бачив?
Хотів спробувати підключити ТВ до пк, але не встиг, вимкнули світло. Зараз поки чекаю, хочу з'ясувати що це було і як з ним боротися, якщо саме не зникне....
- спойлер
- https://ibb.co/v3t7k95
Хотів спробувати підключити ТВ до пк, але не встиг, вимкнули світло. Зараз поки чекаю, хочу з'ясувати що це було і як з ним боротися, якщо саме не зникне....
-
Polaris
Member
Проходив тестування в IT компанию, пройшов. HR надіслала відповідь, що хоче поговорити про умови праці та "Ваше СВ". Але що таке це "СВ" може хто пояснить?
-
IvanCh
Member
Polaris
цв, cv, зерюме, резюме, резюмешечка, цірікулум вітае.
цв, cv, зерюме, резюме, резюмешечка, цірікулум вітае.
Резюмé (фр. résumé), CV (лат. curriculum vitæ) документ, в якому подаються короткі відомості про навчання, трудову діяльність та професійні досягнення особи, яка його складає.
-
Polaris
Member
IvanCh
Спасибі
Спасибі
-
IvanCh
Member
Polaris
спитай за рибу, часто хочуть якийсь всратий формат для резюме.
спитай за рибу, часто хочуть якийсь всратий формат для резюме.
-
Polaris
Member
IvanCh
дякую, возьму на замітку
дякую, возьму на замітку
-
IvanCh
Member
Polaris
я мав на увазі що кожна контора хоче якийсь інший вид офомлення і дизайну під резюме.
І деякі рекрутерші просять редагувати під те. Коли людина стає intermediate чи сеніором то вже можна посилати їх.
а коли джун приходиться робити як вони просять.
останім часом люди просто експортують з Linkenin їх профіль у пдф.
доречі пдф краще, щоб вони недописали нічого лишнього. деякі і таке робблять. А тобі потім віддуватися чого ти ніби як у резюме вказав одне а вмієш ти інше.
я мав на увазі що кожна контора хоче якийсь інший вид офомлення і дизайну під резюме.
І деякі рекрутерші просять редагувати під те. Коли людина стає intermediate чи сеніором то вже можна посилати їх.
а коли джун приходиться робити як вони просять.
останім часом люди просто експортують з Linkenin їх профіль у пдф.
доречі пдф краще, щоб вони недописали нічого лишнього. деякі і таке робблять. А тобі потім віддуватися чого ти ніби як у резюме вказав одне а вмієш ти інше.
-
Polaris
Member
IvanCh
Так вони мое резюме самі знайшли, я так розумію вини хочуть щоб я по кожному пункту щось розповів. Або як Ви сказали щоб перерубив саме резюме під їх потреби.
А ось про PDF точно візьму на замітку. Хоча не зрозумію що вони хочуть іще після проходження їх тестування. Чи вони гадають що хтось за мене те тестування проходив?
Так вони мое резюме самі знайшли, я так розумію вини хочуть щоб я по кожному пункту щось розповів. Або як Ви сказали щоб перерубив саме резюме під їх потреби.
А ось про PDF точно візьму на замітку. Хоча не зрозумію що вони хочуть іще після проходження їх тестування. Чи вони гадають що хтось за мене те тестування проходив?
-
IvanCh
Member
Polaris
це нормальний етап. вам мають провірити на адекватність і мустити далі по колесу сансари, тобто процесу найму
це нормальний етап. вам мають провірити на адекватність і мустити далі по колесу сансари, тобто процесу найму
-
Polaris
Member
IvanCh
Поговорив я с HR. Виявив цікавий факт. Не хочуть оформлювати ФОП. Без стажування 2-3 місяці. При цьому штат розширюється з метою відкриття нового офису. (А я буду одним с тих хто цей офис буде облаштовувати). Що думаете про це?
Поговорив я с HR. Виявив цікавий факт. Не хочуть оформлювати ФОП. Без стажування 2-3 місяці. При цьому штат розширюється з метою відкриття нового офису. (А я буду одним с тих хто цей офис буде облаштовувати). Що думаете про це?